Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Επειδή πολλοί ρωτούν ποιός είναι ο ρόλος του αλουμινίου και ποιός ο ρόλος του υδραργύρου στα εμβόλια,επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναλύει διεξοδικά τον ρόλο των προαναφερθέντων ουσιών,η Αλισον Τζόουνς ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων-25 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των εμβολίων.




Επειδή μερικοί αναγνώστες αμφισβητούν τις γνώσεις της κ. του βίντεο αναφέρουμε την περίπτωση του εβραϊκής καταγωγής ιατρού δρ. Λέοναρντ Χόροβιτζ(Leonard Horowitz) διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα δημόσιας υγείας, ο οποίος στις 7 Οκτωβρίου έδωσε συνέντευξη στο Al jazeera ενώπιον 70.000.000 θεατών με τίτλο "Παν-γενοκτονία" καταγγέλοντας οτι οι εμβολιασμοί δεν παρέχουν καμιά προστασία,αλλά αντίθετα αποτελούν οργανωμένο σχέδιο αποδεικατισμού του παγκόσμιου πληθυσμού.Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο διαδίκτυο.
Επιπλέον ήδη η Πολωνία και η Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στην επικράτειά τους ενω ακούγεται οτι ακολουθούν και άλλες χώρες.






8 σχόλια:

  1. Για αποφυγή παραπληροφόρησης θα πρέπει να επισημανθεί πως ο τρόπος που παρουσιάζεται να λειτουργεί το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι ο τρόπος που λειτουργούν ΌΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που περιεχουν εξασθενημένες μορφές ιών. Και όλοι οι επιστήμονες που ισχυρίζονται πως η χρήση των εμβολίων είναι κάτι που θα προκαλέσει όλεθρο , το λένε γιατί οι περισσότεροι απο εμάς δεν έχουμε καταλάβει οτι ουσιαστικά ενώ προσπαθούμε να αποφύγουμε τον ιό το μόνο που κάνουμε είναι να "πέφτουμε" επάνω του. Και όχι γιατι γνωρίζουν κάποιο σχέδιο εξόντωσης του ανθρώπινου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δυσκολεύομαι να καταλάβω τι εννοείς.Παρ'όλα αυτά έχω να σου πώ οτι υπάρχουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν δηλώσει οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης.
    ΔΕΣ ΕΔΩ http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/o-sionism-pianca-90.html

    Επίσης πρέπει να ξέρεις οτι ο υδράργυρος και το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιούνταν στα παλιά εμβόλια σαν διαλύτης και σταθεροποιητής του εμβολίου.Χρησιμοποιούσαν διαφορετικές ουσίες.Ψάξε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια δείτε και αυτό το site...
    http://emvolia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα μου φαίνονται λογικά εκτώς απο τα στοχευμένα θύματα. Αν ήμουν αυτός που το οργανώνει (δυτικός προηγμένος) θα στόχευα τις τριτοκοσμικές υπερπληθυσμιακές χώρες. Αυτές νομίζω είναι που δεν μπορούν λογικά να πληρώσουν το κόστος του μαζικού εμβολιασμού του πληθισμού τους. Γνωρίζεται αν τα περισσότερα φτωχά κράτη της Αφρικής, Νοτίου Αμερικής, Ασίας εμβολιάζουν μαζικά τους πληθυσμούς τους; Αν όχι, κάτι δεν κολάει. Σίγουρα δεν θα εξόντωνα τους δικούς μου και θα άφηνα τους άλλους. Θα εξόντωνα τους άλλους και θα άφηνα τους δικούς μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den thelei kai polu malio oi Apisteftes gnoseis gia na katalveis ti simainei Ydrargyros kai Alouminio ston organismo

    En.Iatros Germania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παληκαρια πως και δεν αναρτηθηκε ακομα το σχολιο μου περι εμβολιων (γιατι δηλαδη οι "προηγμενοι" να σκοτωσουν τους "προηγμενους" μιας και οι τριτοκοσμικες χωρες μαλλον δεν μπορουν οικονομικα να αντεξουν τον εμβολιασμο ολου του πληθυσμου τους; δεν θα ηταν πιο λογικο να σκοτωσουν αυτους ή αυτούς ΚΑΙ εμας;) Είμαι σίγουρος οτι ξέρετε σε πιο σχόλιο αναφερομαι. Εκτος και αν για καποιο λογο (που το βρισκω λιγο δυσκολο) παρολο που ανεβασα το σχολιο μου, εσεις δεν το λαβατε ποτε. Αν θελετε να ειστε σοβαροι να ανεβαζετε ολα τα σχολια εκτος και αν ειναι προσβλητικα
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας συγχωρείς για το οτι αργήσαμε να αναρτήσουμε το σχόλιο αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνουμε να ελέγξουμε όλα τα σχόλια και τα email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails