Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Εμβόλια,μη ανιχνεύσιμοι ιοί,καρκίνος,AIDS

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Ολοι γνωρίζουμε την υπόθεση με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.Εμείς δεν είμαστε ειδικοί στο θέμα,ψάχνουμε όμως στο διαδίκτυο για έγκυρες πληροφορίες που να αφορούν τα εμβόλια.Σε αυτό το blog που ασχολείται κατα κύριο λόγο με την επιστήμη θέλουμε οτιδήποτε γίνεται απο την πολιτεία να έχει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για την εγκυρότητά του.

Ακούμε διάφορους ειδήμονες ιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίων να μιλούν για τα εμβόλια.Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι υπέρ του εμβολίου και γενικά των εμβολίων.
Εμείς ισχυριζόμασταν και ισχυριζόμαστε οτι όσα γνωρίζουν οι ιατροί και όσα γνωρίζουν οι καθηγητές της ιατρικής για τα εμβόλια δεν προέρχονται απο την έρευνά τους στα εμβόλια,προέρχονται μόνο απο την πληροφόρηση που τους παρέχουν οι εταιρείες,άρα μοιραία δεν είναι έγκυρη η γνώμη τους.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μιλούν δύο ερευνητές-δημιουργοί εμβολίων.Θα δείτε με πόση ελαφρότητα χρησιμοποιούν τον παγκόσμιο πληθυσμό σαν πειραματόζωά τους.Δεν ανησυχούν για το αν θα δικαστούν ή κριθούν και καταδικαστούν ακόμη.Είναι καταπληκτικό οτι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας έχει πολλούς άλλους ιούς μέσα.

Προσέξτε ακόμη τι ισχυρίζονται για την λευχαιμία και τον καρκίνο.Προσέξτε την σχέση καρκίνου και λευχαιμίας με κάποιον μη ανιχνεύσιμο ιό.Οσοι ασχολούνται με την μικροβιολογία ξέρουν οτι για να ανιχνευθεί ένας ιός χρειάζεται το κατάλληλο "αντιδραστήριο".
Οπότε μπορούν να περιέχουν άγνωστους ιούς,μη ανιχνεύσιμους και αυτό θα βόλευε πολυ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Όλα αυτά φυσικά είναι δικές μας σκέψεις.

Και επειδή δεν κατέχουμε το αλάθητο,ζητάμε την βοήθεια των αναγνωστών του blog.
Πείτε μας τη γνώμη σας,ειδικά όσοι έχετε ασχοληθεί με τα εμβόλια.




ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 90%





O Ebola προτείνεται απο επιστήμονες ως λύση για την μείωση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού.

Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,
πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.

Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό...

«Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το...».
δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Zωολογίας στο Tμήμα Eξελικτικής Bιολογίας του πανεπιστημίου του Tέξας

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Den ehw hrono twra na to dw (katestrafi to laptop kai mpainw apo net cafe...) alla fainetai poly endiaferousa dimosiefsi!
    Molis ehw laptop tha to koitaksw, paides!
    Kales giortes na ehete!!!
    Keep on blogging!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ CHRISTIE C.D.G.MARX M.L.,MARCHANT C.D.,REISING S.F.:"Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΤΟ 1993 ΣΤΟ CINCINNATI, Η ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ΤΟ 82% ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 7-71 ΜΗΝΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ D.P.T."
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ SLATER P.E. ET AL: "ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1988 (LANCET 1990,335:1192-8) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ 9 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
    ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ MULLER DIETZ,W."DAS GESUND HEISWESSEN DER DPR 1997"HAM.ARZEBLATT (1979 33:437) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 250% ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 85%.
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΤΗ 1976-79, (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ 1986-89), ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΞΕΙΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ D.T.P. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΥΣΗ GUILLAIN-BARRET, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΄Η ΓΡΙΠΠΗ).
    ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜOI ΄Η ΔΡAΣΤΙΚΟΙ.ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΕΣ AΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ(ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΤAΤΙΣΤΙΚΕΣ), ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝAΡΞΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΟΣΤΡΑΚΙΑ, ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ.
    Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ).ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ.
    ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΑΥΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ (ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ COULTER,H.L.:ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ¨Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ NORTH ATLANTIC BOOKS, BERELLEY, CALIFORNIA,1990).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ;
    ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάζουμε όλα τα σχόλια εκτός αν κάποιο είναι υβριστικό.Φίλε η τακτική του site είναι να βάζουμε όλα τα σχόλια εκτός απο τα υβριστικά.Αν διαβάσεις τα σχόλια σε παλαιότερα άρθρα θα δείς οτι δημοσιεύσαμε τα άρθρα που αμφισβητούν τις απόψεις μας.Δεν γνωρίζουμε για ποιό σχόλιο λες.Το πιο πιθανό είναι να μην έφθασε το σχόλιο λόγω τεχνικού προβλήματος.Στείλε ξανά το σχόλιό σου και θα το δημοσιεύσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

    www.ksipnistere.blogspot.com
    email : ksipnistere1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    Πάνω σε αυτά τα ψέματα στηρίζεται σχεδόν ολόκληρο το οικοδόμημα της σύγχρονης επίσημης ιατρικής που ισοπέδωσε την υγεία στον δυτικό κόσμο, καταστρέφει τους Αφρικανούς με τα ψευτο-AIDS, EBOLA, SARS κ.ο.κ., με την υποστήριξη ως και της Γιούνισεφ...

    Τα ανωτέρω είναι copy-paste από άλλο άρθρο της σελίδας. Αποφασίστε τελικά υπάρχουν ιοι ή όχι!

    ΥΣ: Την προηγούμενη φορά δεν δημοσιεύσατε καν έναν προβληματισμό μου. Παρακαλώ αυτή τη φορά να μου απαντήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ αναγνώστη καθυστερήσαμε να σου απαντήσουμε λόγω φόρτου εργασίας όπως έχουμε ξαναπεί.
    Μας έθεσες το ερώτημα αν υπάρχουν ιοί και το τι τελικά πιστεύουμε εμείς. Ισως δεν είναι σημαντικό το τι πιστεύουμε εμείς. Το βέβαιο είναι οτι αυτά που διαβάζεις είναι απόψεις ειδικευμένων επιστημώνων και όχι προσωπική μας άποψη. Η ύπαρξη ιών έχει αμφισβητηθεί απο την εποχή του Βίλχεμ Ράϊχ. Και αυτός ισχυριζόταν οτι οι ιοί δημιουργούνται με άλλο τρόπο και είναι διαφορετική η δράση τους και πως το ιατρικό κατεστημένο εξαπατεί την ανθρωπότητα.
    Επειδή δεν τα ξέρουμε όλα ούτε κάνουμε τους παντογνώστες περιμένουμε την θετική και καλοπροαίρετη συμβολή σας σε αυτή την έρευνα με στοιχεία καλά διασταυρωμένα. Ελπίζω να συμβάλλεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ:
    Ο Βίλχελμ Ράιχ δεν αμφισβήτησε ποτέ την ύπαρξη των ιών. Όσο μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξή των ιών οι υποστηρικτές τους (και μάλιστα χωρίς το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που δεν υπήρχε τότε), άλλο τόσο μπορούσε κι αυτός να τους αμφισβητήσει, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την ευρύτερη κατάσταση της εποχής. Εκείνο που αμφισβήτησε και που το απέδειξε πειραματικά, είναι ότι διάφορα είδη μικροβίων (πρωτοζωικές μορφές και όχι ιοί!) που αναπτύσσονται σε φύλλα, σανό κτλ, δεν προέρχονται από την λεγόμενη "μόλυνση από τον αέρα" όπως δογματικά ισχυρίζεται (μαζί και με άλλα) μέχρι σήμερα η βιολογία, αλλά από το ίδιο το μέσο στο οποίο εμφανίζονται και συγκεκριμένα από διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα κατά την αποσύνθεσή του. Οποσδήποτε όμως αμφισβήτησε τον ρόλο των ιών ως απαραίτητους παράγοντες πρόκλησης ασθενειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ:
    Ο Βίλχελμ Ράιχ δεν αμφισβήτησε ποτέ την ύπαρξη των ιών. Όσο μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξή των ιών οι υποστηρικτές τους (και μάλιστα χωρίς το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που δεν υπήρχε τότε), άλλο τόσο μπορούσε κι αυτός να τους αμφισβητήσει, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την ευρύτερη κατάσταση της εποχής. Εκείνο που αμφισβήτησε και που το απέδειξε πειραματικά, είναι ότι διάφορα είδη μικροβίων (πρωτοζωικές μορφές και όχι ιοί!) που αναπτύσσονται σε φύλλα, σανό κτλ, δεν προέρχονται από την λεγόμενη "μόλυνση από τον αέρα" όπως δογματικά ισχυρίζεται (μαζί και με άλλα) μέχρι σήμερα η βιολογία, αλλά από το ίδιο το μέσο στο οποίο εμφανίζονται και συγκεκριμένα από διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα κατά την αποσύνθεσή του. Οποσδήποτε όμως αμφισβήτησε τον ρόλο των ιών ως απαραίτητους παράγοντες πρόκλησης ασθενειών.
    ΠΗΓΗ: Β. Ράιχ: "Ανθρωποι σε μπελάδες", σελ. 350, Εκδόσεις Καστανιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails