Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΓΟΝΙΚΗ,ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:Δείτε ένα ακόμη βίντεο που έρχεται σε σύγκρουση με το σημερινό ιατρικό επιστημονικό κατεστημένο.Θεωρούμε οτι οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ είναι πλήρως αναξιόπιστες.

Δείτε στο 4:39 του βίντεο,που ο βραβευμένος με Νόμπελ Bertrand Russell,λέει στην διατριβή του για τα εμβόλια.
"Τα εμβόλια έχουν φτιαχθεί για να μετατρέπουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ελεγχόμενα ζόμπι.Για αυτό το λόγο έχει προστεθεί στα εμβόλια υδράργυρος και άλλα βαριά μέταλλα,που καταστρέφουν το μυαλό..."

Οπως καταλαβαίνετε,η δήλωση του Bertrand Russell,δεν μπορεί να αναιρεθεί,απο ιατρούς και καθηγητές,που θα τους χαρακτηρίζαμε "μετριότητες".Οταν ένας επιστήμονας του επιπέδου του Bertrand Russell,λέει αυτά τα πράγματα και ρισκάρει την φήμη του,το κύρος του και τη ζωή του,αυτό το κάνει μόνο όταν έχει πειστεί απόλυτα για το οτι αυτό που λέει είναι αληθινό.
Ο κ. Russell δεν είναι βιολόγος,ούτε ιατρός.Είναι μαθηματικός κορυφαίος φιλόσοφος,λογοτέχνης(Νόμπελ Λογοτεχνίας).

Τι τον κάνει όμως τόσο αξιόπιστο;Μέσα απο τα κείμενά του προκύπτει οτι έχει σχέση-επαφές με την σκιώδη υπερκυβέρνηση της ανθρωπότητας.Με αυτούς τους "παγκόσμιους τραπεζίτες".Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τις φαρμακευτικές εταιρείες και όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής....Αυτό τα λέει όλα.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ με την καθοδήγηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποβλακώνουν μαζικά την ανθρωπότητα.
Το χειρότερο απο όλα όμως είναι οτι η σημερινή επιστημονική κοινότητα έχει μετατραπεί σε απίστευτα σκληροπυρηνικό ιερατείο,το οποίο δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ελευθερία του ανθρώπου,ούτε καν για την ελευθερία της σκέψης.Εχει ξεπεράσει προ πολλού την ιερά εξέταση του Μεσαίωνα.Αυτά που υπέστησαν ο Γαλιλαίος,ο Τζορνάνο Μπρούνο κ.α,τα περνούν,κυριολεκτικά χιλιάδες διαφωνούντες επιστήμονες και πολλοί απο αυτούς το πληρώνουν με τη ζωή τους...
(Να θυμήσουμε οτι στην κοινότητα των Μορμόνων απαγορεύονται οι εμβολιασμοί.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρρωσταίνουν σπάνια,αλλά το κυριότερο περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών προσεγγίζουν το μηδέν.Ενω σήμερα στις Δυτικές κοινωνίες,ένα παιδί στα 166 παρουσιάζει συμπτώματα αυτισμού,εξαιτίας ακριβώς του υδραργύρου που περιέχεται στα εμβόλια)











8 σχόλια:

  1. καλό θα είναι όταν γράφετε κάτι τουλάχιστον να δίνετε και τις αναφορές σας.

    πχ αυτό με το 1 στα 166 παιδιά στις δυτικές χώρες που έχει σημεία αυτισμού, που το βρήκατε;

    και από που φαίνεται ότι οι μορμόνοι αρρωσταίνουν σπανιότερα από τα μέλη των δικών μας κοινωνιών;

    πραγματικά, θα σας άρεσε να επιστρέψει το παιδί ασς στην εποχή που θέριζαν αρρώστιες όπως η πολιομυελίτιδα και οι εγκεφαλίτιδες από παιδικές ιογενείς λοιμώξεις όπως η ιλαρά;

    ή θα θέλατε να ζείτε εσείς την εποχή που οι άνθρωποι πεθαίνανε από πνευμονία και ο μέσος όρος ζωής δεν ξεπερνούσε τα 40 - 50 έτη;

    είναι εύκολο να σπέρνεις τον πανικό γράφοντας επιστημονικές φαντασίες προς κατανάλωση από τους διάφορους αγοραφοβικούς συνωμοσιολάγνους, τουλάχιστον ευκολότερο από το να επιχειρηματολογείς παρέχοντας και τις αποδείξεις περί του αληθούς των λεγομένων σου.

    παρόλα αυτά, με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουμε ξαναπεί, δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, κάνουμε ότι προλαβαίνουμε στον ελεύεθερο χρόνο μας.

    Ολα αυτά που ζητάς φίλε μου βρίσκονται στο διαδίκτυο αν κάνεις μια αναζήτηση.

    Π.χ.: Το οτι 1 στα 166 παιδιά παρουσιάζει συμπτώματα αυτισμού το διαβάζουμε εδω: «Γράφει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΙΤΣΕΛΗ, ειδική παιδαγωγός-φιλόλογος, μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο του Λιντς της Αγγλίας (ΜΑ in Special Educational Needs, University of Leeds, UK), e-mail: georgiakritseli@yahoo.gr
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 16/09/2008»

    Δεν στρεφόμαστε κατά της ιατρικής, θα έπρεπε να το είχες καταλάβει. Στρεφόμαστε κατά των οικονομικών συμφερόντων που ποδηγετούν την επιστήμη. Για αυτό προτείνουμε να διαβάσουν όλοι οι επισκέπτες το άρθρο «ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ - http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/02/blog-post_11.html».

    Φαντάζομαι συμφωνείς οτι οι σύγχρονες φαρμακοβιομηχανίες κατασκευάζουν πολλά εμβόλια τα οποία τεστάρονται. Στην κοινή γνώμη φθάνουν μόνο οι φωνές αυτών που λένε οτι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Οσοι εκφράζουν αντίθετη άποψη δύσκολα θα ακουστούν στο ευρυ κοινό. Στον ιατρικό κόσμο φθάνουν μόνο αυτά που θέλουν οι φαρμακοβιομηχανίες μέσω των πωλητών τους.

    Φαντάζομαι οτι θα αντιλήφθηκες το σκάνδαλο με τις κατευθυνόμενες συνταγογραφήσεις. Στο διαδίκτυο είναι εύκολο να βρείς site που ασχολούνται με την χρησιμότητα των εμβολίων και κάνουν συγκρίσεις της αποτελεσματικότητας του εμβολίου σε συγκεκριμένους απομονωμένους πληθυσμούς.

    Μπές σε παρακαλώ στο Αυστραλιανό site «Nexusmagazine.com» έχει πολλά θέματα για την παραπληροφόρηση στο θέμα των εμβολιασμών.

    Χρειάζεται να πούμε περισσότερα για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων; Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε το ρόλο των φαρμακοβιομηχανιών.

    Πιστεύεις εσυ οτι πράγματικά ο υδράργυρος μπαίνει σαν βοηθητική ουσία, σαν διαλύτης στα εμβόλια, όταν είναι το πιο τοξικό για τον εγκέφαλο των νηπίων;

    Ηθελα ακόμη να σε ρωτήσω, πως χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους που είναι ευκολόπιστοι και πιστεύουν οτι τους λέει το σημερινό επιστημονικό κατεστημένο. Πως τους χαρακτηρίζεις;

    Παρ’ όλο που διαφωνούμε ως προς την εγκυρότητα των πηγών, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα, η εγκυρότητα της πληροφόρησης, εκτιμούμε τον ειλικρινή διάλογο που στηρίζεται στην έρευνα.

    Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα απο εμάς. Αν θέλεις δες και το άρθρο για το φθόριο «ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ - http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/10/blog-post.html».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ να σας συγχαρώ για τις προσπάθειές σας αλλά να συμφωνήσω και με τον φίλο οτι θα πρέπει να γράφεται πάντα τις παραπομπές για να γίνεστε πειστικοί ασχέτως εάν έχετε δημοσιογραφική ιδιότητα η μη. Ας πούμε σε ένα άρθρο που γράφετε για τη συλλογή σπόρων δίνοντας ένα συνομωσιολογικό χαρακτήρα στο βιβλίο του τζέρεμυ ρίφκιν || ο αιώνας της βιοτεχνολογίας || έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση επι του θέματος αποθήκευσης σπόρων σε διάφορα εργαστήρια ανα τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμήστε με τις αποκαλύψεις σας...
    Εξοργίζετε τους φαρμακοποιούς! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΨΙΤ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;

    Καταπινουμε τον κωνωπα και διυλιζουμε την καμηλο..
    εδω κοντευουν να φουνταρουν τον πλανητη και μεις μιλαμε για

    "αγοραφοβικούς συνωμοσιολάγνους"

    και για εξυπναδες του τυπου..

    "πραγματικά, θα σας άρεσε να επιστρέψει το παιδί ασς στην εποχή που θέριζαν αρρώστιες όπως η πολιομυελίτιδα και οι εγκεφαλίτιδες από παιδικές ιογενείς λοιμώξεις όπως η ιλαρά;"

    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ..

    τοτε ανηκουν στα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ τα οποια απο οτι φαινεται ζουν σε αλλο πλανητη και δεν ξερουν τιποτα για το φονο.. θα τους δειτε σαν παπαδιες αγανακτισμενες που τους θιξατε τα οσια και τα ιερα να κραγαυζουν υστερικα το δικιο τους με επιχειρηματα σαν αυτες τις γελοιοτητες που ενδεικτικα παρεθεσα παραπανω..

    συνεχιστε την πληροφορηση στον αιωνα του σκοτους που ζουμε και ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν και καποιες ανακριβειες σε αυτα που λετε και γραφετε μονο που αυτες οι ανακριβειες..

    σε καμμια περιπτωση δεν αλλαζουν την ΟΥΣΙΑ του εργου που ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ειναι..

    Οτι μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.. εκμεταλλευομενη την δικη μας ανευθυνοτητα και βλακεια.

    Αν καποιος βλεπει κατι αλλο.. ΜΟΙΡΑΙΑ η επικοινωνια ειναι καταδικασμενη..
    οποτε..αν θελει οντως να μαθει θα ρωταει..
    αν ειναι ξεροολας.. μαλλον θα προτιμησει καποια αλλη σελιδα και οχι την δικη σας εκτος κι αν ειναι ψυχασθενης.


    συνηθως ομως 'προσποιειται' οτι βλεπει 'κατι αλλο'.. δηλαδη κατι σαν 'ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ' ας πουμε

    σ' αυτην την περιπτωση να του θυμιζετε οτι δεν ειναι σωστο να υποτιμουν την νοημοσυνη μας γιατι τα ολεθρια αποτελεσματα ερχονται και θα τα λουστουμε ολοι μας και οι μελλοντικες γενιες για τις οποιες ολοι κοβονται τελικα για το καλο τους.. και φυσικα κανουν τελικα το καλυτερο τους

    και το καλυτερο τους
    ειναι ενας πλανητης Κρανιου τοπος και μια Ανθρωποτητα εξαθλιωμενη

    και ολα αυτα προσπαθωντας ολοι για το καλυτερο.. ε;

    αυτη ειναι η κληρονομια που σκοπευουν να μας αφησουν
    εαν εμεις φυσικα την αποδεχθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την τέλεια περιγραφή της Κατερίνας! Και συγχαρητήρια στην ελεύθερη επιστήμη για ΌΛΑ τα άρθρα της! Είστε πολύ υπεύθυνα άτομα!

      Διαγραφή
  6. ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ / ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΥΗΜΕΝΕΣ.

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΗ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ M/Y CARMEN SERENA/ FONTANA) ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails