Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Το τρομερό μυστικό όπλο των αμερικανικών δυνάμεων στη Βαγδάτη

Ο Patrick Dillon, ένας ανεξάρτητος Αμερικανός κινηματογραφιστής, πήρε συνεντεύξεις από Ιρακινούς που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες σε μια εφιαλτική επίδειξη ενός αμερικανικού υπερόπλου, που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις σε οδομαχίες στη Βαγδάτη.

Την τρομακτική δύναμη πυρός του μυστικού αυτού όπλου, το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω σε τανκς, είδε σε όλη της την κλίμακα ο Mazid ΑΙ Gazali, έμπειρος αξιωματι κός του ιρακινού πεζικού, ο οποίος περιέγραψε τον τρόπο λειτουργίας του και τα φρικιαστικά αποτελέσματα του, ως κάτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη μακρόχρονη στρατιωτική του ζωή.




Στη γωτογραφία βλέπουμε κανόνι laser πάνω σε τζίπ του Αμερικανικού στρατού.








Στο φιλμ, ο AJ Gazali περιγράφει ότι το όπλο έμοιαζε με φλογοβόλο, μόνο που ήταν εξαιρετικά ισχυρότερο. Είπε ότι έμοιαζε να εκτοξεύει περισσότερο συμπυκνωμένους κεραυνούς, παρά συνηθισμένες φλόγες. Με βάση τη μακρά του εμπειρία ως επαγγελματίας μηχανικός, ισχυρίζεται ότι οι τρομερές ιδιότητες αυτού του μυστικού όπλου πρέπει να οφείλονται σε κάποιου είδους ακτινοβολία.

Ο AJ Gazali έχει πολεμήσει σε τρεις πολέμους τα τελευταία 30 χρόνια στο Ιράκ, με αποτέλεσμα να έχει συναντήσει ουσιαστικά κάθε τύπο συμβατικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε σε μάχη και να γνωρίζει καλά τις επιπτώσεις του σε ανθρώπους και μηχανές. Στις 22 Απριλίου του 2003, αυτός και η οικογένεια του οχυρώθηκαν μέσα στο σπίτι τους, καθώς ξέσπασε μια άγρια οδομαχία στη γειτονιά του. Την ώρα που κορυφωνόταν η συμπλοκή, πρόσε ξε ότι οι Αμερικανοί ζήτησαν να τούς στείλουν ένα τανκς με περίεργο σχήμα.

Τότε, προς έκπληξη του, το τανκς εκτόξευσε ξαφνικά μια εκτυφλωτική δέσμη που έμοιαζε να αποτελείται από φωτιά και κεραυνό, η οποία «καταβρόχθισε» ένα μεγάλο λεωφορείο και τρία αυτοκίνητα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το λεωφορείο είχε σχεδόν λειώσει και κρεμόταν σαν «βρεγμένο κουρέλι», όπως το περιέγραψε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, το λεωφορείο έλιωσε τελείως υπό την επίδραση αυτού του τρομακτικού κύματος και συρρικνώθη κε σε μια άμορφη μάζα, μεγέθους ενός «σκαραβαίου» Φολκσβάγκεν.

Σαν να μην έφθανε αυτό, ο ΑΙ Gazali περιγράφει σαφώς ότι είδε αρκετά ανθρώπινα σώματα να συρρικνώνονται σε μέγεθος νεογέννητου μωρού. Μέχρι την ώρα που τελείωσε η οδομαχία εκείνο το βράδυ, υπολογίζει ότι 500 με 600 στρατιώτες και πολίτες είχαν «ψηθεί» ζωντανοί, ως αποτέλεσμα της δράσης αυτού του μυστηριώδους όπλου του τανκς.

Σε μια πόλη όπου παντού έβρισκες καμένους πολίτες και στρατιωτικά οχήματα, οι αμερικανικές δυνάμεις φρόντιζαν με αφύσικη σχολαστικότητα να επιστρατεύουν μπουλντόζες και ομάδες με φτυάρια, προκειμένου να θάψουν όσο πιο γρήγορα γινόταν τα αποτρόπαια απομεινάρια. Πάντως, υπήρχαν αρκετά ίχνη από όλα αυτά, όπως διαπίστωσε ο Dillon, όταν ο Αl Gazali τον οδήγησε στην περιοχή της οδομαχίας. Ο Dillon είπε ότι μπόρεσαν εύκολα να ξεθάψουν μεγάλα κομάτια μετάλλου που είχε λιώσει και ξαναστερεοποιηθεί, τα οποία έμοιαζαν με μικρές «στέρεες λιμνούλες», καθώς και σωρούς από ένα περίεργο ινώδες υλικό, το οποίο ήταν ό,τι απέμεινε από τα λάστιχα των οχημάτων.

Ο Dillon, διαθέτοντας μεγάλη πολε μική εμπειρία λόγω της θητείας του ως μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού στο Βιετνάμ, καθώς και της κάλυψης αρκετών πολέμων από τη Σομαλία μέχρι το Κόοσοβο, είπε χαρακτήριστικά: «Έχω δει πολλά καταστροφικά όπλα στη ζωή μου: φλογοβόλα, ναπάλμ, λευκό φώσφορο, θερμίτη, κλπ. Εδώ, κατά τη γνώμη μου, το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιήθηκε είναι βόμβα υδρογόνου, η οποία είναι δυνα τόν να ρευστοποιήσει σε ελάχιστο χρόνο ένα ολόκληρο λεωφορείο ή να αναφλέξει ένα ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε αυτό να φθάσει σε μέγεθος νεογνού. Ο θεός να φυλάει την Ανθρωπότητα εάν το όπλο αυτό είναι απλώς μια πρόγευση του τι μας επιφυλάσσει ο 21ος αιώνας...»

(Πηγή: Bill Dash στο Jeff Rense website, http://www.rense.com)





13 σχόλια:

  1. ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύουμε το σχόλιό σου γιατί όταν θα το διαβάζεις θα ξέρεις οτι εσυ το έγραψες. Φαντάζομαι είσαι αξιόπιστο πρόσωπο και κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθείς τις πηγές στις οποίες στηρίζεσαι και μας υβρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλεον πιθανό είναι ότι γίνεται χρήση μιας νέας μορφής θερμίτη που έχει προκύψει σχετικά πρόσφατα με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας.

    Το νέο υλικό λέγεται νανοθερμίτης καί ειναι φυσικά περιορισμένης κυκλοφορίας καθώς παράγεται και διακινείται με απόλυτη μυστικότητα.

    Ενα ερευνητικό εργαστήριο στην Δανία (http://nano.ku.dk/, υπο τον Niels H. Harrit Δόκτωρα νανοχημίας) δημοσίευσε ανάλυση από σχετικό υλικό που μπορεσε να αποκτήσει (προερχόμενο από την σκόνη του WTC).

    Μπορει να βρει κανείς το αρθρο στο "The Open Chemical Physics Journal, 2009, 2, 7-31" με τιτλο: Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου θυμίζει μια συνέντευξη του Γκιόλβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν κάποιος έγραφε κατά την περίοδο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου ότι οι αμερικάνοι ετοιμάζουν ένα όπλο που μπορεί να σκοτώσει 50,000 ανθρώπους και να καταστρέψει μία ολόκληρη πόλη με μία έκρηξη όχι μόνο θα τον παιρνούσαν για φαντασιόπληκτο αλλά και κάποιος όπως και σήμερα θα έγραφε τον σχολιασμό ΄΄Λέτε μαλακιούλες΄΄ μόνο που αυτές η μαλακιούλες μπορούν να εξαερώσουν ολόκληρή κοινωνία και μαζί με αυτήν και την οικογένεια του εγγράφοντος των σχολιασμό.

    Θα πρέπει να γνωρίζει όλη η οικουμένη ότι, η πολεμική τεχνολογία και μηχανή των αμερικανών, έχει φύγει πλέον απο τα γήινα όρια και αυτήν την στιγμή υπάρχουν στα οπλοστάσια τους, τέτοια όπλα τα οποία μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρους κομήτες, πόσο μάλλον ένα έμψυχο η άψυχο υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω για ποιό λόγο δεν έχετε παρουσιάσει το σχόλειο μου το οποίο έγινε επί του θέματος.

    Εκτός απο αλήθειες και ελεύθερη σκέψη δεν είχε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η περιγραφή του που αναφέρει ότι εκτοξεύθηκε κεραυνός με "φωτιά" δεν μπορεί να περιγράφει μια καθαρή δεσμίδα συμπηκνωμένου φωτός αλλά μάλλον πλάσμα που έχει υπερθερμανθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ, ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ !
      Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΙΜΗ.
      ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ! - ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΣΕ ΙΚΑΝΗ ΙΣΧΥ, Ο ΑΓΩΓΙΜΟΣ "ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ" ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΘΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ. ΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΛΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !
      ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΛΒΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
      ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ......

      Διαγραφή
  8. G**W tin ameriki prospa8ei na mas 3ekanei ke 8a to KATAFEREI an den 3ipnisume egeros...o prosfatos sismos stin iapwnia gt dn tn provlepsan eno olus tus metasismus tus provlepsan?? opws panta i ameriki dimiurgei sismus oste na dimiurgi8un tsunami ke na katapni3un tin an8rwpotita oste na ftia3un enan kosmo opws aftoi ton 8eloun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. diavste gia ton Giolva kai tin desmi plasmatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορω γιατι καποιοι το βλεπουν αδυνατο να γινει κατι τετοιο.Η επιστημη εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο που ουτε καν το φανταζομαστε.Οσο για τον κυριο που κρινει με τον απεχθες χαρακτηρισμο γηπεδου ''μαλακιουλες''θα επρεπε να ντρεπεται.Δεν μιλαμε ετσι σε ενα σοβαρο Μπλογκ οπως αυτο εδω.Θα συμφωνησω καθετα με το σχολιο του κυριου τις 9 Νοεμβριου 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails