Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗ

Πρίν μερικούς μήνες, ο μηχανικός Stefan Nystrom, είχε ανακαλύψει μια μέθοδο για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια απο τα κύματα της θάλασσας. Μέχρι τώρα έχουν δημοσιευτεί δεκάδες τέτοιες πατέντες σε όλη την ανθρωπότητα. Οι περισσότερες απο αυτές τις εφευρέσεις έχουν πολύ υψηλό κόστος κατασκευής και μικρή ενεργειακή απόδοση. Οπότε η τιμή ανα κιλοβατώρα, υπερέβαινε τη τιμή της κιλοβατώρας της ΔΕΗ. Η εφεύρεση όμως του Stefan Nystrom, άλλαξε τα δεδομένα. Κατάφερε να φτιάξει μια συσκευή τόσο απλή που μπορεί ο καθένας απο εμας να την κατασκευάσει με υλικά που βρίσκει σπίτι του. Το κόστος ανα κιλοβατώρα είναι μόνο το 5% του κόστους της ΔΕΗ. Πάμφθηνη και άφθονη ηλεκτρική ενέργεια.
Έκανε ένα λάθος όμως. Αγνόησε τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα. Πήγε λοιπόν σε μια πάμφτωχη Αφρικανική χώρα τη Γκάνα. Προσπάθησε εκεί να στήσει μια τέτοια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για να τροφοδοτεί ένα χωριό. Ξαφνικά οι χρηματοδότες του άρχισαν να φεύγουν.
Μισθοφόροι πρώην στρατιωτικοί του επιτίθονταν και προκαλούσαν ζημιές στη συσκευή του, δεχόταν απειλές συστηματικά. Κάποια στιγμή αποφάσισε οτι πρέπει να φύγει απο την Γκάνα γιατί κινδύνευε η ζωή του. Την ώρα που τηλεφωνούσε (2-9-2008) απο ένα θάλαμο σε έναν δημοσιογράφο για να τον ενημερώσει οτι μέχρι εκείνη την ώρα είχε δεχθεί 3 δολοφονικές απόπειρες, το τηλεφώνημα κόπηκε και απο τότε αγνοείται.
Πρόλαβε μόνο να πεί στον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ελεύθερα την πατέντα του στο διαδίκτυο. Όσοι γνωρίζουν απο τεχνολογία έμειναν έκθαμβοι απο την απλότητα της συσκευής και την απόδοσή της. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν με απλά μέσα να την κατασκευάσουν.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα

http://www.loveforlife.com.au/node/5431




















11 σχόλια:

  1. Φίλε μου αν μπορείς δημοσίευσε με κάποιο τρόπο τις φωτογραφίες γιατί τη σελίδα την αφέρεσαν ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
    Η γνώση είναι αστύρευτη και είναι για όλο το κόσμο αρκή να υπάρχουν άνθρωποι με φαντασία και πιστευω τέτοια όπως των " ΕΛΛΗΝΩΝ ", όλα τα άλλα έρχονται με τον καιρό και με τη πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γνωστοί-άγνωστοι; Καλά δεν την παλεύετε κάστανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσπάθησα να μπώ στην ιστοσελίδα για να δώ αναλυτικά την κατασευή της αντλίας αλλα η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί μπορείς να με παραπέμψεις σε άλλη ιστοσελίδα για να δώ την κατασκευή της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματι,ελειπαν οι φςτογραφιες για καποιο διαστημα, χαιρομαι ποθ τισ ξαναβλεπω

    και για να "ριξω λαδι στη φωτια" δειτε και ενα δωρεαν βιβλιο σχετικο στο συνδεσμο
    www.free-energy-info.co.uk
    www.free-energy-info.co.uk/PJKBook.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωφείλω να σας ευχαριστήσω αγαπητέ "ανώνυμε" για την πληροφορία. Έψαχνα καιρό για ένα βιβλίο σαν κι αυτό. Ευχαριστώ-!!!

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ την διαδοση τησ στην ελλαδα για μενα που δεν καταλαβαινω τελεια αγγλικα ειαναι! Ναταν στα ελληνικα οι Οδηγίες!!!!!!! Ευχαριστώ εκ Προτέρον, Παντελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα ελληνικα δεν μπορει καποιος να το μεταφραση?????αναστασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα αγγλικά δεν είναι πρόβλημα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως ο ελληνικός "νόμος" απαγορεύει την ιδιωτική παραγωγή ενέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλύτερα θα ήταν να μας πείτε πως θα φτιάξουμε μια ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ που είναι και πιο εύκολο και πως θα την συνδέσουμε με το οικιακό δίκτυο. Επίσης πείτε και για τον STAN MEYER που είχε φτιάξει αυτοκίνητο που έκαιγε νερό! Υπάρχουν videos στο διαδίκτυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails