Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

“CHEMTRAILS:H πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς.”

“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα,εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η- καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα.
Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι. Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails.
Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή». Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις. Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν.

Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα; Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα.

Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια.

Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή. Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες.

HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP. Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους.

Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε;

Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail; Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν …

Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι …

Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε. Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν; Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή.

Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας. Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;

Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας.

Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό.

Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …”


Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.
Οι διευθύνσεις τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε για να ενημερωθείτε για τα παραπάνω είναι οι:
www.owsweather.com και http://www.owsweather.com/contrailreport.html






η μετάφραση του κειμένου του K.Martin είνει της Βίκυς Χρυσού”

Αλίκη Στεφάνου από www.troktiko.blogspot.com

Διαβάστε επίσης: http://olympia.gr/2008/09/12/chemtrails/

Αναδημοσίευση απο http://olympia.gr/2008/09/21/chemtrails-2/


29 σχόλια:

  1. Kαμια δεκαπενταρια χρονια ειναι που το σκεφτομαι και εγω αυτο μαζι με τάλλα. Οτι δηλαδη βαλθηκαν με την επεμβαση στη θερμοκρασια του σωματος-περιβαλλοντος,να μας αλλαξουν τα φωτα...
    Τωρα, μετα την αδυναμια δρασης επεμβασης εναντιων αυτων των σατανικων σχεδιων, εξωτερικευονται αυτα, αγαπητοι κ.κ. "ελευθεροι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το λέω στους φίλους και τι μου λένε? : Δεν πας καλά....

    Τίποτα, και ο ύπνος του κόσμου συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε θα πείς στους φίλους σου να δούν τα άρθρα,τα βίντεο και τις έρευνες για τα chemtrails.Μην προσπαθείς να τους πείσεις με τα λόγια.Κάθε φορά θα τους λές και μια είδηση ή μια νέα έρευνα.Αν δεν σε πιστεύουν θα τους λες να ψάξουν για να το αναιρέσουν με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Καταλαβαίνουμε οτι οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν έντονα στο άκουσμα τέτοιων πληροφοριών αφου οι περισσότεροι ενημερώνονται απο την τηλεόραση και τα υπόλοιπα μεγάλα ΜΜΕ.
    Αυτο συμβαίνει γιατί το χάσμα που υπάρχει μεταξύ σε αυτά που μας έχουν πεί οτι συμβαίνουν και σε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν είναι τεράστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai mena me thewroun treli k grafiki,otan milaw gia ta chemtrails.exw paratirisei oti psekazoun sxedon kathe savatokuriako oxi mono attiki alla k eparxia.sinithws niwthw adikaiologiti kopwsi k upnilia k enw den to sundew arxika me tous psekasmous,tuxainei na koitaksw apo to parathuro k na dw oti kuriolektika exoun gazwsei ton ourano
    poios to kanei k giati?exei na kanei mono me tin epemvasi sto klima k tis kairikes suntikes i exei skopo arage na epireasei k tin swmatiki k psuxiki mas ugeia?edw o kurios martin pantws de mas diafwtizei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αισθήματα κόπωσης και υπνιλίας αισθανόμαστε και εμείς όπως και οι περισσότεροι Ελληνες κάθε φορά που γίνονται ψεκασμοί.Αυτά οφείλονται στο αλουμίνιο και στα άλλα πολυμερή που εμπεριέχονται στους χημικούς αεροψεκασμούς.
    Σας παραθέτω ένα Link που περιέχει αρκετές διαφωτιστικές πληροφορίες για τα chemtrails ειδικότερα για το πως θα πείσετε τους συνομιλητές οτι οι ψεκασμοί αυτοί όντως υπάρχουν

    "ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΜΑ"

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. www.owsweather.com και http://www.owsweather.com/contrailreport.html
    Δυστυχώς δεν λειτουργούν πλέον ,κάποιος φρόντισε
    δηλαδή ,δεν χάλασαν από μόνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό το άρθρο αλλα να αναφερθείτε επίσης στην κατοχυρωμένη επισήμως πατέντα Γουελμπαχ των αεροψεκασμών μεταλλικών σωματιδίων μέσω προσθετικών καυσίμων, μια πατέντα 2 Κινέζων επιστημόνων των εργαστηρίων Λιβερμορ του εβραίου Τέλερ εφευρέτη της υδρογονοβόμβας. Πίσω από όλα τα εγκλήματα και γενοκτονίες κρύβονται εβραιομογγόλοι και κινέζοι ωστε να επιβεβαιωθεί και η προφητεία(διάβαζε πρόγραμμα) της αποκάλυψης περί μόλυνσης των ανθρώπων και θανάτου του 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού από τέτοιες και παρόμοιες μεθόδους. Ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ στο Μεσολογγι ψεκαζουν στο τελος του καλοκαιριου για να σταματησουν τη βροχη για να προστατεψουν το κερδος στις αλυκες, καθως μια βροχη θα εκανε πολυ αλατι να λιωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειμαι νηπιαγωγος και παρατηρω πως καθε φορα που ψεκαζουν εχω ρινοραγιες στα νηπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι γνωστό σύμπτωμα.Παρατηρούνται ακόμη ανεξήγητοι πόνοι στις αρθρώσεις,ανεξήγητα καρδιαγγειακά προβλήματα,απάθεια,μειωμένη "κοινωνική αντίσταση",όπως και πολλά άλλα συμπτώματα.Αν θέλεις να βοηθήσεις πρέπει να προσπαθήσεις και εσυ να γίνουν γνωστά αυτά στον κοινωνικό σου περίγυρο.Δεν περιμένουμε πια τίποτα απο την κυβέρνηση,απο τα ΜΜΕ και τους μεγαλοδημοσιογράφους.Τα chmetrails είναι επιβεβαιωμένα απο χιλιάδες επιστήμονες σε όλη τη Γη και παρ' όλα αυτά δεν γίνεται τίποτα επίσημα.Μια πολύ καλή κίνηση θα ήταν να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπαιδευτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχω ενημερωσει αρκετους συναδελφους και γονεις. μερικοι ειναι πολυ δεκτικοι στο να ακουσουν και να δουν και αλλοι με κοιτουν περιεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μηπως αν κοψει τα σουβλακια συνελθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mas psekazoun san ta kounoupia
    stop the chemtrails!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. περυσι πριν παω στη δουλεια κατα τις 4.30 με 5 το πρωι εβλεπα 2 αεροπλανα μικρου μεγεθους να πετουν πανω απο τα 2 βουνα η πολη βρισκεται αναμεσα τους σε καθημερινη βαση για περιπου 1,5 μηνα κ οχι μονο εγω αλλα κ αλλοι συμπολιτες μου.κατα την εξαρση της γριπης των χοιρων.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με τι κριτηρια ψεκαζουν εναν τοπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετσι λοιπον εξηγηται γιατι τοσες μερες απο το Δ.Ν.Τ. και μετα νοιθω τετοια υπνηλια , μεχρι που σκεφτηκα να παω σε γιατρο .
    Μια καλη ιδεα ειναι να το διαμορφονατε ετσι ωστε να υπαρχει ενα κουμπακι που να ειχε το σημα του facebook επανω και να μπορουσαμε να το κανουμε κοινοποιηση στο προφιλ μας , εκτος αν υπαρχει και δεν το εχω δει , οποτε ζηταω συγνωμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να προσθέσω δύο λόγια πάνω σε αυτό το θέμα.

    α. Τα μικρά αεροσκάφη πάντα ψέκαζαν και ψεκάζουν τόνους φυτοφαρμάκων κατά εντολή της ακόρεστης καταναλωτικής μας απαίτησης για ντομάτες το Δεκέμβριο μήνα και όχι μόνο.

    β. Τα μεγάλα αεροσκάφη που τα βλέπουμε πολλές φορές να εκπέμπουν τεράστια σύνεφα αδικαιολόγητου καπνού συμβαίνει διότι κατά την διάρκεια της πτήσης πολλές φορές ο πιλότος κάνει απόριψη καυσίμων για να ελαφρώση το σκάφος κατά την προσγείωση με αποτέλεσμα την δημιουργεία αυτού του φαινομένου.

    ΕΡΩΤΗΜΑ.Εάν είχατε όλοι εσείς ένα εργοστάσιο που θα παρήγαγε χημικά και πυρινικά απόβλητα θα τα θάβατε σε ξένες χώρες πληρώνωντας μεγάλα ποσά απο τα κέρδη σας μήπως θα τα πετούσατε σε διεθνή χωρικά ύδατα έχοντας την creenpeace να σας κάνει την ζωή μαρτύριο η θα τα πετούσατε στον αέρα με αεροσκάφη μην μπορώντας κανένας απολύτως να σας εμποδίσει.

    Άντε και καλή αναζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ti paparies pou lete oloi
    sinomosiologikes malakies...apo pou ki os pou einai to parapano episimi epistimoniki epiveveosi de mporo na katalavo...o allos leei oti psekazoun gia tis alikes tou volou na mi vrexei...asta na pane eisaste oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν χρειάζεται να ψεκάσουν τίποτα!
    Αυτό που ονομάζετε chemtrail δεν είναι παρά η επίδραση των ραδιενεργών φορτίων που μεταφέρουν ορισμένα αεροσκάφη στο οργονοενεργειακό πεδίο της ατμόσφαιρας, το φαινόμενο oranur. Και τα συμπτώματα που παρατηρούνται στην υγεία, το αποτέλεσμα της DOR στον ανθρώπινο οργανισμό, η αρρώστια oranur που αποτελεί και τη βάση των προβλημάτων υγείας που προκαλεί η ραδιενέργεια.
    Εξαιρετικά επικίνδυνα, χωρίς καμμία ανάγκη ψεκασμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τα chemtrails http://www.youtube.com/watch?v=JQJ8ScYoTEw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας..οποιος θελει μπορει να δει στο προφιλ μου στο facebook email avipsot@gmail.com το πληρεστερο βιντεο , απο μια Αμαρικανιδα δημοσιο υπαλληλο ,η οποια εχοντας και πολλες προσβασεις ,λογω θεσης, εχει κανει πολλη δουλεια.Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ,kai εχω δει ..πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σας
    υπάρχει μια εμπεριστατωμένη ταινία πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο "What in the world are they spraying" Έχει βγει και με ελληνικούς υπότιτλους και τίτλο "Τι στο καλό ψεκάζουν;".

    Το πρώτο μέρος της ταινίας θα το βρείτε στο σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=Gvtlx1aV2ao Από εκεί θα οδηγηθείτε και στα υπόλοιπα μέρη αυτής της εκπληκτικής ταινίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Το όνομα (domain name) owsweather.com είναι προς πώληση! "
    Το μπλοκάρανε και αυτό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παντως οι επιπτωσεις ειναι πολυ αισθητες εαν παρατηρήσει κανείς τα περιστέρια.. εχουν μαστουρώσει τελειως.. οι αντιδράσεις τους, οταν τα αγκίζεις η τα κινηγάς, εχουν περιοριστεί τραγικά τα τελευταία χρόνια
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στα chemtrails, το θεωρώ λιγάκι παράλογο να βάζουν ρινίσματα αλουμινίου στα καύσιμα των αεροπλάνων η πολυμερή, καταρχάς αν γινόταν αυτό οι κινητήρες των αεροσκαφών θα χαλνούσαν μετά από λίγες χρήσεις λόγω τριβών, άσε που ο καπνός θα έβγαινε πολύ πιο πυκνός και αμέσως από το ακροφύσιο δεδομένου του ότι όσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία του καυσαερίου τόσο πιο έντονος είναι και ο καπνός από καμένη σκόνη αλουμινίου, ενώ αυτό που παρατηρούμε είναι ατμός από την καύση της κηροζίνης που συμπυκνώνεται αρκετά μακριά από το ακροφύσιο όταν πέσει η θερμοκρασία του πλέον αρκετά. ΄
    Έπειτα γιατί δεν παρατηρούμε γραμμές συμπυκνώσεως κάθε μέρα; Επίσης έχω προσέξει αρκετές φορές να πετούν αεροπλάνα σε διαφορετικά ύψη και άλλα να βγάζουν γραμμές άλλα όχι, διότι πολύ απλά οι γραμμές συμπυκνώσεως εξαρτώνται από την θερμοκρασία και την υγρασία του εκάστοτε ατμοσφαιρικού στρώματος.
    Αν πραγματικά θέλετε να μας πείσετε ότι κάτι τρέχει φέρτε μας αποδείξεις, για παράδειγμα να πάρετε δείγμα από καύσιμα αεροσκαφών από διαφορετικά αεροδρόμια και να τα δώσετε για χημική ανάλυση σε κάποιο πανεπιστήμιο η χημείο για να δούμε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει αν συμβαίνει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον «Super Atheo»:
    Φίλε μου εδω πέρα δεν εξετάζουμε με τα προσωπικά μας πιστεύω ή τα προσωπικά μας κριτήρια. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Γεγονός είναι ένα. Οτι δεν έχεις πάρει δείγμα αέρα απο τα καυσαέρια των αεροπλάνων ούτε δείγμα απο το έδαφος που να αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν chemtrails. Απεναντίας υπάρχουν δεκαδές ερευνητές μόνο στην Ελλάδα που έχουν πάρει δείγματα και αέρα και εδάφους. Τα συμπεράσματά τους έχουν ανακοινωθεί στα διάφορα μικρά κανάλια. Κατα καιρούς συνεδριάζουν σε ένα μικρό συνεδριακό χώρο στην Αίγινα. Η ειδικότητες τους είναι χημικοί, φυσικοί κτλ. Οπότε αν διαφωνείς μπορείς να βρεθείς στο συνέδριο και να παραθέσεις τις αντιρρήσεις σου. Για την ιστορία μόνο να σου θυμίσω οτι ο κ. Δήμας, ο επίτροπος περιβάλλοντος της ΕΕ αποδέχθηκε την ύπαρξη των chemtrails αλλά είπε οτι δεν μπορούμε να πούμε γιατί συμβαίνουν οι ψεκασμοί. Δεν θα παραξενευτώ βέβαια αν θα αναιρέση αυτή του την δήλωση. Επίσης ο κ. Κατσαρός σε μια εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι πριν απο 5 χρόνια περίπου είπε οτι το αεροπλάνο του «Δημόκριτου» πήρε δείγμα απο τον αέρα και βρήκε μέσα στο δείγμα, βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο και άλλα πολυμερή. Περιμένουμε λοιπόν την δική σου δειγματοληψία και την χημική ανάλυση που να αποδεικνύει οτι δεν υπάρχουν chemtrails.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας δεχτουμε κατ΄αρχην οτι μας ψεκαζουν!Πως ειστε τοσο σιγουροι για τα αποτελεσματα των ψεκασμων στην ανθρωπινη συμπεριφορα;Εσεις εχετε στα χερια σας μελετες που αποδεικνυουν αυτα που λετε;Και αναφερομαι στο οτι για παραδειγμα το αλουμινιο προκαλει κοπωση!Η μηπως πιανεστε απο ενα ανεξαρτητο γεγονος και τρομοκρατειτε τον κοσμο;Οπως καταλαβαινετε υπαρχουν πολλοι ανεκπαιδευτοι οι οποιοι βλεπουν ufo ακομα και στον ελληνικο ουρανο μερα μεσημερι ενω δεν ειναι τιποτα αλλο απο συνεφακια!Δεχομαι οτι γινονται ψεκασμοι!Μπορειτε να μου αποδειξετε οτι δεν προκειται απλα για μετεωρολογικα πειραματα;Εχετε τετοια στοιχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προς Ανώνυμος14 Μαρτίου 2012 1:52 π.μ.
    ------------------------------------------------
    Η Βλαχια και η αμάθεια φαίνετε απο τον τρόπο που μιλας.
    θα σου απαντησω σε καθε ενα απο αυτα που εθεσες.
    Το Αλουμινιο (σε αλλους λαους το βάζουν στο νερο τους βλ. φθώριο ) ειναι γνωστο οτι σταματαει την αναπτυξη του εγκεφάλου. ενα απλο Search να εκανες θα το εβρισκες αλλα ο σκοπος σου δεν ητανε αυτος .

    2) Οσον αφορα για τα UFO μερα μεσημερι δεν εχεις παρα να κανεις ενα search στο youtube UFO LONDON 2012 και απλα θα το βουλώσεις.

    3) τώρα γιατι θα σου εξηγησω γιατι εισαι απλα ενα "ΖΩΟ".
    ΑΝΡΩΠΟΣ βγαινει απο το ΑΝΩ - ΘΡΩΣΚΩ το ζώο που κοιταζει ψηλα.Αν εισουν ανθρωπος παλιο μαλακα και κοιταζες εστω 2 φορες τον μηνα στον ουρανο τοτε θα τα ειχες δει και εσυ.

    και εγω παλιο μαλακα θα σε ρωτησω το αλλο.
    Εστω οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.
    τοτε να Υποθέσω οτι ολα αυτα τα αεροπλανα που βλέπω ξαφνικα να πετανε μονο μερικες μερες ειναι γιατι ερχονται ΤΣΑΡΤΕΡΣ απο ολον τον κοσμο ταυτοχρονα?
    και τις αλλες μερες που ειναι δεν εχουμε πτησεις?


    Βγαλε λοιπον τον σκασμο και τραβα ανοιηε κανενα βιβλιο να διαβάσεις παλιο μαλακα που πετας και αποψη. ΖΩΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εχετε δει αυτο ????
    https://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/chembuster

    υπαρχουν πολλα σχετικα με τα chembuster

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails