Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

O xάρτης του Δημιουργού!

ΠΗΓΗ: http://visaltis.blogspot.com/2009/05/o-x.html

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το 1999 στο Μπασκίρ μία μεγάλη πλάκα, ηλικίας 120 εκατομμύριων ετών, με τον ανάγλυφο χάρτη της περιοχής των Ουραλίων.
Ο χάρτης περιέχει πολλά έργα: ένα σύστημα καναλιών με μήκος περίπου 12.000 χιλιόμετρα, υδατοφράκτες, ισχυρά φράγματα, πολυγωνικές περιοχές με άγνωστη χρησιμότητα και πολυάριθμες επιγραφές με ιερογλυφικά.










Η πέτρα αποτελείται από τρία στρώματα. Το πρώτο είναι από σκληρό δολομίτη με πάχος 14 εκατοστά. Το δεύτερο είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αποτελείται από «Διοψιδία ύαλο». Πρόκειται για ορυκτό γυαλί που παράγεται με πίεση και υψηλή θερμοκρασία ανάμεσα στα πετρώματα. Σε αυτό το στρώμα είναι χαραγμένος ο χάρτης.
Το τρίτο στρώμα έχει 2 χιλιοστά πάχος και είναι φτιαγμένο από πορσελάνη(!) που προστατεύει την επιφάνεια από την φθορά.

Η επιφάνεια του χάρτη δεν έχει κατασκευαστεί με σφυρί και καλέμι. Είναι απλά αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι οφθαλμοφανές ότι η πέτρα έχει υποστεί επεξεργασία από μηχανήματα. Οι φωτογραφίες ακτίνων X επιβεβαίωσαν ότι η πλάκα ήταν τεχνητής προέλευσης και έχει γίνει με εργαλεία ακρίβειας.
Τα ιερογλυφικά κείμενα δεν είχαν σχέση με τα κινεζικά και ο ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το είδος της πορσελάνης, που καλύπτει την πλάκα, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Κίνα.

Στον χάρτη υπήρχε ένα γιγαντιαίο αρδευτικό σύστημα: εκτός από τους ποταμούς, υπάρχουν δύο συστήματα καναλιών με πλάτος 500 μέτρα, 12 φράγματα από 300 μέχρι 500 μέτρα φαρδιά και μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα. Για να δημιουργήσει κανείς τέτοιες κατασκευές θα πρέπει να μετακινήσει τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος! Σύμφωνα δε με τον χάρτη, ο ποταμός Μπέλαγια έχει τεχνητή κοίτη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν σε δύο ηλικίες, 500 εκατομμύρια έτη η πρώτη και προτίμησαν την δεύτερη 120 εκατομμύρια έτη.

Οι Αμερικανοί εξέτασαν επίσης τον χάρτη, στο κέντρο ιστορικής χαρτογραφίας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις τους τέτοιος τρισδιάστατος χάρτης θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο με αεροδιαστημική τεχνολογία. Επιπλέον, τώρα στις ΗΠΑ, δουλεύουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου τρισδιάστατου χάρτη παρόμοιου με αυτόν! Για την κατασκευή απαιτούνται υπερ-υπολογιστές και έρευνα από δορυφόρο!
Οι ερευνητές που ανακάλυψαν τον χάρτη έδωσαν στον κατασκευαστή του το όνομα «Ο Δημιουργός»!

Κάποιος ανεπτυγμένος πολιτισμός υπήρξε και ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του χάρτη.
Τώρα οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν περίπου άλλα 348 κομμάτια όπως αυτό. Από δείγματα χώματος που πήραν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χάρτης ήταν κάποτε τοποθετημένος πάνω στο όρος Σοκολίναγια. Όμως οι παγετώνες που ακολούθησαν έσπασαν την πλάκα και την διασκόρπισαν στην περιοχή. Θεωρητικά θα πρέπει να έχει μία επιφάνεια περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα!

Ο χάρτης αυτός προκαλεί σοβαρά και αναπάντητα ερωτήματα:

-Ποιος ήταν ο κατασκευαστής, αφού εκείνη την εποχή υπήρχαν μόνο δεινόσαυροι;
-Πως μπορεί να υπάρχει διαστημική τεχνολογία πριν 150 εκατομμύρια χρόνια;
-Σε τι χρησιμεύει ένας πέτρινος χάρτης σε ανθρώπους που έχουν διαστημόπλοια;
-Γιατί έγινε τόσος κόπος για έναν χάρτη που ήξεραν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί;
-Ο χάρτης κατασκευάστηκε για να τον χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, σαν «σημάδι» για κάποιους άλλους ή σαν μήνυμα για τους μεταγενέστερους πολιτισμούς;




9 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον... ανατρέπει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού όπωσ μας την έχουν παρουσιάσει όλοι αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο σήμερα και αποδεικνείει ότι προγενέστεροι πολιτισμοί, οι οποίοι έφτασαν από το διάστημα, είχαν προηγηθεί επι της γης. Άποψη μου είναι οτι χρησιμοποιήθηκε για επίγειους σκοπούς(άγνωστους)... και γιατί κάποιος που διαθέτει διαστημική τεχνολογία(κατά συνέπεια και υπερόπλα) να φοβηθεί τους δεινόσαυρους. Επιπλέον οι πυραμίδες της Αιγύπτου ειναι πολύ παλαιότερες απο οτι τις εχουν παρουσιάσει. Οι σαρκοφάγοι εχει αποδειχτεί οτι χρειάστηκαν τρυπάνια 15 φορές ισχυρότερα για να τρυπίσουν το υλικό από το οποίο αποτελούνται.Οι πυραμίδες είναι φτιαγμένες από γρανίτη... αποκλείται να ειχαν επεξεργαστεί τον γρανίτη μόνο με εργαλεία χαλκού... και πως αληθεια τον μετέφεραν αφού γρανίτης υπάρχει αρκετές χιλιάδες μιλια μακριά από την Αιγυπτο.. πως μετεφεραν τόσους τόνους? Συμπέρασμα... ένας διαστημικός πολιτισμός πολύ εξελιγμένος τεχνολογικά, νοητικά και πνευματικά κατοίκησε κάποτε στον πλανήτη.. ειτε υπηρχαν δεινοσαυροι ειτε όχι, δεν είμαστε μόνοι.. Ένα ειναι σίγουρο... υπάρχει κάποιος ο οποίος δημιούργησε και ελέγχει τα πάντα. (Το συγκεκριμενο άρθρο σας πρεπει να δημοσιευθεί κάπου, να γνωστοποιηθεί σε περισσότερους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο διαστημικός πολιτισμός ήθελε να κάνει πυραμίδες γιτί χρησιμοποίησε πέτρες έστω και γρανίτη ;
    Σιγουρα θα είχε άλλα υλικά πιό προχωρημένα .

    Απ την μιά πλευρά μας προβληματίζει πως τις έκαναν αλλά απο την άλλη δεν μας γεννά ερωτηματικά γιατί χρησιμοποίησαν τέτοια ευτελή υλικά κατάλληλα για ανθρώπους της λίθινης εποχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Το βέβαιο είναι οτι ο χάρτης αυτός βρέθηκε απο τους Ρώσους και χρονολογήθηκε όπως λέει το άρθρο. Πρέπει να ξέρεις οτι τα συνηθισμένα αυτά υλικά δεν είναι ευτελή υλικά. Το χώμα που πατάς έχει την ίδια ηλικία με το σύμπαν. Αυτο δείχνει την ανθεκτικότητα στο χρόνο αυτων των συνηθισμένων πετρωμάτων. Εχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, στις συστολές και στις διαστολές, ειδικά τα κεραμικά υλικά. Αυτοί που κατασκεύασαν αυτό το χάρτη είχαν υψηλότερη τεχνολογία απο εμάς και σίγουρα επέλεξαν τα πιο κατάλληλα υλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΡΗΧΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΣΥ ΕΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΔΩ Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΣΤΕΝ ΠΟΛΛΑ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ... ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ... ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΗΛΥΘΕΙΑ ΕΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΥΔΕΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΥΛΟΣΟΦΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΙΜΙΚΟΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...?ΩΕΩ...
    " ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε απο την κύπρο, θα ήθελα να σου πω ότι, του ότι φοράς ρούχα και όχι φύλλα ακακίας, το χρωστάς σε αυτούς που ψάχνουν και φιλοσοφούν, του ότι μπορείς να διαβάζεις και να γράφεις ότι θές το χρωστάς σε αυτούς που ψάχνουν και φιλοσοφούν και τέλος θα ήθελα να ενημερώσω εσένα και όλους τους αξιαγάπητους συμπολίτες σου ότι, φιλοσοφία είναι σκέψη η σκέψη είναι λογική η λογική είναι πρόβλεψη η πρόβλεψη είναι μέλλον και όποιος αναγνωρίζει το μέλλον έχει ασφαλές παρών.

    Στους ανθρώπους που αφιερώνουν την ζωή τους στο να ψάχνουν ολημερίς στα ντουλάπια του μέλλοντος και του παρελθόντος για να μπορέσουν να βρούν οτιδήποτε θα μας κάνει να διαφέρουμε απο τα ζώα σωματικός και πνευματικός χρωστάμε πολλά ένα απο αυτό είναι ο σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ νομίζω πάντος ότι όλα αυτά περί δημιουργού είναι στημένο και όλη η υπόθεση είναι μούφα. Σαχλαμάρες. ένα ακόμη στιμμένο κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πιστεύω πως είναι στημμένα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια απορία μόνο, εάν ο χάρτης κατασκευάστηκε πριν από 120 (ή πολύ περισσότερο πριν 500) εκατομμύρια χρόνια, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τη μορφολογία της περιοχής που υποτίθεται ότι απεικονίζει σήμερα, μιας και οι ήπειροι έχουν μετακινηθεί, παγκόσμιες κατακλυσμιαίες καταστροφές έχουν γίνει, ηφαίστεια παγετώνες κλπ έχουν διαμορφώσει την επιφάνεια της γης αμέτρητες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails