Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Βιοσυντονισμός - Η μυστική Ιατρική

- Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΙΑΤΡΙΚΗΣ!

- Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

- Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ Η ΝΟΣΟΓΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


Οσο και να φαίνεται απίστευτο, μπορεί να υπάρχει σχέση μεταξύ μερικών Nobel ιατρικής, του πολέμου του Κόλπου και της «Καταιγίδα της Ερήμου», μιας εταιρείας που προμηθεύει ιατρικά μηχανήματα στον Αμερικανικό Στρατό, της ομοιοπαθητικής, των βιορευμάτων, των μεσημβρινών του ανθρωπίνου σώματος, των ειδικών ακροάσεων στο Αμερικάνικο Κογκρέσο με αφορμή τις αιτίες του πολέμου στο Ιράκ, μιας επίσημης έκθεσης του Βρετανικού Κοινοβουλίου στην οποία καταδικάζεται η κυβερνητική απόφαση για εμπλοκή στον πόλεμο του Ιράκ και χιλιάδων αποθεραπευμένων συνανθρώπων μας απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα από ασθένειες για τις οποίες η παραδοσιακή ιατρική δηλώνει αδυναμία ή άγνοια!


Η ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται μερικούς μήνες πριν, όταν ο Νίκος Παπανδρέου, ιατρός Ολιστικής Ιατρικής (της ξεχασμένης Ελληνικής Ιατρικής), ο οποίος ασκεί τη διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική στην ολοκληρωμένη της μορφή, μας ενημέρωσε ότι χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό μία βιοδιαγνωστικη ηλεκτρονική συσκευή που έχει απίστευτες δυνατότητες, τις οποίες και μας περιέγραψε. Στο μυαλό μας αμέσως αναδύθηκε η περίπτωση των Synchrometer και Zapper της Hulda Clark, για την οποία και τις συσκευές της δημοσιεύουμε σχεδόν συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια.
Η συσκευή του φίλου ολιστικού ιατρού, την οποία αποφασίσαμε να διερευνήσουμε σε επίπεδο κάποιων ειδικών ηλεκτρονικών λειτουργιών της, μετά από την πρώτη τρίωρη μελέτη, μάς άφησε κυριολεκτικά άναυδους. Μπροστά μας είχαμε και δοκιμάζαμε μία υπερεξελιγμένη υλοποίηση της ιδανικής διαγνωστικής, και όχι μόνο, συσκευής, που κάθε γιατρός θα ήθελε να έχει και να χρησιμοποιεί. Οι διαγνώσεις είναι έχουν ποσοστό επιτυχίας 100%(!) και ο ιατρός είναι καλά εξασκημένος με τη λειτουργία της και τα βιοσυντονιστικά της πρωτόκολλα.

Η συσκευή κατασκευάζεται από την εταιρεία Biomeridian (www.biomeridian.com), στο site της οποίας μπορεί κάποιος να διαβάσει εξαιρετικές παρουσιάσεις και αναλυτικές πληροφορίες, ενώ διατίθεται από αντιπροσώπους της σ' όλο τον κόσμο. Η συσκευή αυτή, όπως μας ενημέρωσε Αμερικανός γνωστός μας που έμαθε για την έρευνα που κάναμε διότι απευθυνθήκαμε σ' αυτόν για κάποιες ειδικές πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον Αμερικανικό Στρατό για διαγνωστικούς σκοπούς και στους δύο πολέμους στο Ιράκ.

Συσκευή και... πόλεμος

Ο ρόλος της συσκευής στον πόλεμο του Ιράκ ήταν να ανιχνεύει πιθανούς παράγοντες βιολογικού και βιοχημικού πολέμου που είχαν πιθανόν εισχωρήσει στους οργανισμούς τον στρατιωτών. Αλλά ποιος προμήθευσε στον Σαντάμ Χουσσεϊν τέτοια βιολογικά όπλα;
Για να αποδείξει ότι η συσκευή χρησιμοποιήθηκε στον Πόλεμου του Κόλπου, ο συγκεκριμένος Αμερικανός που προαναφέρθηκε, μας επέδειξε σε δικό του φορητό υπολογιστή μία έκδοση του ίδιου λογισμικού που υπάρχει και στον δικό μας, αλλά με μερικές επιπλέον βιβλιοθήκες κάτω από τον γενικό τίτλο Gulf War Syndrome.

Κάτι που όλοι ακούγαμε και ξέραμε ως μία γενική περιγραφή «άγνωστων» ασθενειών, τώρα είναι καταλογοποιημένο μ' αυτόν τον τίτλο, μέσα από μία σειρά παραγόντων όπως το Hulambda4x-8 clone HPRT Chromosome, HIV-1 Envelope Gene, Ebola Riston, Ebola Zaire κα άλλα τέτοια τρομακτικά...

Ο Αμερικανός δεν ρωτήθηκε που βρήκε αυτά τα δεδομένα, ούτε και οτιδήποτε άλλο παραπέρα! Φωτογραφήσαμε μόνο μερικά απλά αντίγραφα της οθόνης του στα οποία φαίνονται αυτοί οι κατάλογοι, προς εμπύρω ση των όσων γράφουμε.

Απευθυνθήκαμε σε βιοχημικούς και κάναμε και την έρευνα μας. Ωστόσο, η έρευνα που κάναμε με βάση αυτά που είδαμε μέσα στις απόρρητες βιβλιοθήκες του αντίγραφου του προγράμματος στον Η/Υ του Αμερικανού «συνεργάτη» μας, μας οδήγησε να εντοπίσουμε την επίσημη έκθεση για τον πόλεμο στο Ιράκ που συνέταξε ειδική επιτροπή του Βρετανικού Κοινοβουλίου και δη μοσιεύθηκε το 2004 http://www.atlascom.gr/biosync/report.doc).
Η Έκθεση αφορά στα στοιχεία που συνέλεξε η επιτροπή για να πιστοποιήσει ότι η Βρετανική Κυβέρνηση εξαπάτησε τον βρετα νικό λαό για να προχωρήσει σε πόλεμο κατά του Ιράκ με βάση την υποψία κατοχής πυρηνικών όπλων... Αυτό δηλαδή που υποστήριζαν και οι Αμερικανοί.

Ανάμεσα, όμως, στα πολλά φοβερά στοιχεία της έκθεσης, είναι δημοσιευμένες και οι ακροάσεις στο Αμερικανικό Κογκρέσο που έγιναν για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την αναγκαιότητα του «πολέμου» στο Ιράκ. Εκεί εμφανίζονται οι κατάλογοι με τα όπλα και τους παράγοντες βιολογικού πολέμου που έδιναν συστηματικά δωρεάν οι Αμερικανοί, δήθεν για έρευνες, στην επιτροπή ατομικής ενέργειας του Ιράκ, μέχρι και τον πόλεμο του Κόλπου το 1990...

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκονται και σχεδόν όλοι οι παράγοντες που εντοπίσαμε μέσα στις απόρρητες βιβλιοθήκες που προαναφέραμε, όπως ο Hulambda4x-8. Ο συγκεκριμένος, είναι ανατροποποιημένο και ανασυνδυασμενο DNA του βακτηριδίου E.coli. Στην έρευνα τα βακτηρίδια αυτά χρησιμοποιούνται ως φορείς μεταλλαγμένων γονιδίων του βασικού ανθρώπινου χρωμοσώματος της κληρονομικότητας Χ.


======================================

ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ


Η συσκευή της Biomeridian αποτελείται από έναν ηλεκτρονικό φορητό τερματικό σταθμό που συνδέεται με έναν φορητό υπολογιστή, ο οποίος επεξεργάζεται τα στοιχεία που λαμβάνει από τους ακροδέκτες (inputs) του τερματικού σταθμού. Οι ακροδέκτες είναι δύο:

• ένας χάλκινος κύλινδρος, τον οποίο κρατά με το ένα χέρι ο εξεταζόμενος,

• μία μεταλλική ακίδα, την οποία ο ιατρός πιέζει ελαφρά στα σημεία διέλευ σης των μεσημβρινών του ανθρωπίνου σώματος.

Σ' αυτά τα σημεία των μεσημβρινών λαμβάνει χώρα η εξαγωγή και εισαγωγή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που παράγεται από το σύνολο των βιοχημικών δράσεων του σώματος μας, η οποία στην ουσία είναι μία ταλαντού μενη κίνηση ηλεκτρικών φορτίων σε επίπεδο κυτταρικής διαμεμβρανικής διέλευσης τους.

Ηταν το Nobel Ιατρικής του 1991 που έκανε αυτην τη γνώση αποδεκτή [http://nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1991/press.html], αν και αυτή η τεχνολογία ήταν γνώριμη στην ιατρική έρευνα ήδη εδώ και περίπου 100 χρόνια. Αναρίθμητοι γιατροί, διακλαδικοί επιστήμονες και ιατρικά ερευνη τικά κέντρα, είχαν πολλές φορές επιτυχώς ασχοληθεί θεραπευτικά μ' αυτή τη γνώση μέσα από το φαινόμενο της Ηλεκτροπώρωσης.

Γνωρίζουμε από τη στοιχειώδη Φυσική, ότι διέλευση ταλαντουμενης μορφής ηλεκτρικού ρεύματος σημαίνει εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας διαφορετικών συχνοτήτων, λόγω των διαφορετικών φάσεων των κάθε είδους ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων. Αν σκεφτούμε τις χιλιάδες διαφορετικές βιοχημικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο ανθρώπινο σώμα και σε κάθε του όργανο ξεχωριστά, κατανοούμε ότι όλες αυτές συμβάλλουν στη σύνθεση της δικής μας ηλεκτρομαγνητικής ταυτότητας που διαχέεται μέσα από ένα συνιστάμενο ηλεκτρομαγνητικό κύμα.

Το ρεύμα, που -αντίστροφα τώρα- προκαλεί αυτή η σύνθετη ταλάντωση επάνω στους μεσημβρινούς διαύλους του σώματος μας, είναι ακριβώς αυτό που μπορούμε να διαβάσουμε με τη συσκευή της Biomeridian από τα σημεία διέλευσης αυτών των μεσημβρινών. Με τη βοήθεια των μαθηματικών και αλγοριθμικών-λογισμικών εργαλείων των μετασχηματισμών Φουριέ, αναλύουμε προγραμματιστικά τις βασικές συνιστώσες αυτού του ρεύματος και έτσι ταυτοποιούμε την κατάσταση των πηγών (σωματικών οργάνων, βιοχημικών αντι δράσεων) προέλευσης της κάθε μίας.

Η συσκευή περιλαμβάνει και έναν άλλο δισκοειδή ακροδέκτη, που θα εξη γήσουμε στη συνέχεια τη λειτουργία του. Μα σημειωθεί ότι η Biomeridian έχει κωδικοποιήσει τις φυσικές ιδιοσυχνότητες λειτουργίας τού κάθε οργάνου, βιολογικού παράγοντα και βιοχημικής δράσης του ανθρώπινου σώματος, τόσο σε επίπεδο φυσιολογικής συμπεριφοράς, όσο και σε επίπεδο παθολογι κής, με περιπτωσιολογική ανάλυση κατηγοριών που φτάνει μέχρι επιπέδου ανάλυσης διαταραχών των αμινοξέων και των πρωτεϊνών. Περίπου το αντί στοιχο άλλωστε, είχε κάνει και η Hulda Clark αλλά σε πιο περιορισμένη έκτα ση, λόγω συστηματικού πολέμου που της γινόταν από το Αμερικανικό Ιατρικό (Εγ)Κατεστημένο...
Εξαιρετική έκπληξη προκαλεί το γεγονός, ότι μέσα στους απέραντους καταλόγους των βιβλιοθηκών της συσκευής, βρίσκουμε και όλες τις από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστές θεραπευτικές ουσίες και πετρώματα, καθώς και νεώτερα φυσικά αλλά και ομοιοπαθητικά σκευάσματα, των οποίων οι ηλεκτρομα γνητικές ιδιοσυχνότητες έχουν μετρηθεί και καταχωρηθεί σ' αυτές τις βιβλιοθήκες.

Σκοπός είναι, μετά από μία διάγνωση που γίνεται σε ένα ασθενή, να δοκιμάζονται οι ιδιοσυχνότητες των ουσιών αυτών μέσω του ακροδέκτη ακίδας, κατά ομάδες ή τύπους ουσιών επάνω στους μεσημβρινούς του ασθενή και να εντοπίζονται εκείνες οι ουσίες που μπορούν χορηγούμενες, να ακυρώσουν την ασθένεια σταδιακά!

Το λογισμικό τώρα που «τρέχει» στον υπολογιστή, περιλαμβάνει μία πλήρη βιβλιοθήκη με πάνω από 40.000 ιδιοσυχνότητες που αφορούν σε κάθε τι απ' αυτά που μόλις προαναφέρθηκαν. 0 γιατρός, επιλέγοντας από ομάδες νοσο-παραγόντων αυτής της βιβλιοθήκης, εφαρμόζει τον ακροδέκτη σε κατάλληλα μεσημβρινά σημεία του εξεταζόμενου, και παίρνει άμεση και ακριβή πληροφορία για την επιβάρυνση ή όχι του οργανισμού από τους παράγοντες που ελέγχει, με τη μορφή μίας ανιούσας καμπύλης απόκρισης, η οποία σχηματίζεται μέσα σε ορισμένα βαθμονομημένα όρια της οθόνης του υπολογιστή, ακριβώς εκείνη τη στιγμή που γίνεται η μέτρηση και μαρτυρά τη φύση και την έκταση της όποιας διαταραχής.

Αυτό που ουσιαστικά διαβάζει η συσκευή είναι η μορφή ταλάντωσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που υφίσταται εκατέρωθεν της μεμβράνης των κυττάρων μας. Το κύτταρο όταν βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση εκδηλώνει ένα μέσο διαμεμβρανικό δυναμικό της τάξης των -70mV.

Εφ' όσον το μέσο πάχος της κυτταρικής μεμβράνης είναι γύρω στα 7nm (7x10" μέτρα), η ένταση του διαμεμβρανικού ηλεκτρικού πεδίου σε ένα φυ σιολογικό κύτταρο που δίνεται από τη σχέση E=V/L, είναι γύρω στα 10 εκα τομμύρια Volt/meter. (Ε είναι η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου, V η διαφορά δυναμικού και L η απόσταση μεταξύ των φορτίων που παράγουν αυτό το δυναμικό).

Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός από την έκρηξη μίας πυρηνικής βόμβας είναι της τάξης των 150.000 Volt/meter, διαρκεί κάποια απειροστά κλάσματα του δευτερολέπτου και καταστρέφει οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα σε ακτίνα δράσης χιλιομέτρων. Σκεφτείτε λοιπόν πάσο έξοχο, ευαίσθητο και παντοδύναμο ον είναι το ανθρώπινο κύτταρο και τι τεράστιας τάξης και φύσεως πε δία χειρίζεται...

Η συσκευή, λοιπόν, της Biomeridian ανιχνεύει και διαβάζει τις διαταραχές που προκαλούνται στις ταλαντώσεις, στα κυτταρικά πεδία που προαναφέραμε και αφού έχει στις μνήμες της τόσο τις φυσιολογικές όσο και τις αποκλίνουσες τιμές για το κάθε όργανο, παράγοντα, δράση, αντίδραση και εισβολέα ή βλαβερή ουσία που υπάρχει, μας ενημερώνει όχι μόνο για το τι έχει διαταράξει την υγεία μας, αλλά και για το ποιο ενδεχομένως είναι το κατάλληλο «φάρμακο» στην υπό εξέταση περίπτωση!

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι η τερματική μονάδα της συσκευής έχει και μία δισκοειδή πλάκα εισόδου, στην οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε είτε βιολογικό υλικό προς εκτίμηση, είτε διαδοχικά θεραπευτικές ή και ομοιοπαθητικές ουσίες. Όταν τοποθετηθεί η κατάλληλη για έναν ασθενή τέτοια ουσία, που δεν υπάρχει μέσα στους ηλεκτρονικούς θεραπευτικούς ηλεκτρονικούς καταλόγους που αναφέραμε, τότε βλέπουμε ότι η καμπύλη του βιοσυντονισμού που μετράει ο γιατρός εκείνη τη στιγμή και που ενδεχομένως εκδηλώνει απόκλιση από τα φυσιολογικά της όρια υποδηλώνοντας συγκεκριμένη πάθηση, επανέρχεται στα φυσιολογικά της και έτσι ο γιατρός γνωρίζει ακριβώς τη νέα σύνθεση ή δυναμοποίηση του ιάματος που καλείται να χορηγήσει.

Τα αποτελέσματα είναι... δραματικά θετικά και η συσκευή δεν ξεγελιέται, παρότι το... προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους.


=============================================

Στην περίπτωση του γονιδίου HPRT (υποξανθινογουανίνη -φωσφοριβοσυλτρανσφεράση) που στην έκθεση εμφανίζεται ως Hulambda4x-8 clone HPRT, Host: E.coli, με αυτή την τροποποίηση προκαλείται στον άνθρωπο -εάν με κάποιο τρόπο του χορηγηθεί-είτε ολική νεφρική ανεπάρκεια είτε η βαρύτατη νόσος Lesch-Nyhan, όπου συμβαίνει σταδιακή και ανεπίστροφη κατάρρευση του συνολικού ελέγχου ολόκληρου του μυϊκού συστήματος του ανθρώπου. Στο τελικό στάδιο αυτής της νόσου, οι ασθενείς δένονται σε καρέκλες για να μην καταρρέουν.

Η νόσος δεν θεραπεύεται και μεταφέρεται στις επόμενες γενιές, όταν κάποιος στα αρχικά στάδια της νόσου έρθει σε γενετήσιο επαφή και τεκνοποιήσει!
Συμπερασματικά...

Τα πρώτα συμπεράσματα της ερευνάς μας είναι τα εξής:

α) Τα «βιολογικά όπλα» που βρήκαμε στην έρευνά μας έχουν ημερομηνία «εφεύρεσης» πριν από 20 χρόνια και ανιχνεύονται από μία συσκευή με τεχνολογία και μεθοδολογία που είναι πράγματα μάλλον άγνωστα στην «σύγχρονη ιατρική». Ο αμερικανικός στρατός, όμως, όλα αυτά τα χρησιμοποιεί ήδη ευρύτατα!

β) Η βιοδιαγνωστική και θεραπευτική δράση της συσκευής αυτής στηρίζεται στην ενεργειακή δομή του ανθρώπου, μέσα από ένα ολιστικό μοντέλο προσέγγισης της βιολογίας του. Η επίσημη Ιατρική, όμως, κάτω από τον ασφυκτικό έλεγχο των φαρμακοβιομηχανιών και της πολιτικής εξουσίας, βαδίζει αλλού.

γ) Οι μεσημβρινοί του ανθρώπινου σώματος διαυλίζουν ένα ολοκληρωμένο κραδασμικό σύστημα ταλαντούμενης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, που η ερευνά μας έδειξε ότι είναι δεκτικό πρόσληψης εξωτερικών ενεργειακών κραδασμών, είτε δι' επαφής, είτε εξ’ αποστάσεως, οι οποίοι κραδασμοί μπορούν να έχουν είτε θεραπευτική είτε νοσογόνα δράση! Αυτά εμείς θα τα ονομάζαμε με μία φράση: «Το Κουτί της Πανδώρας»...


Παραπομπές
•http://www.president-bush.com/biohypocrisy.html

•http://www-fp.mcs.anl.gov/ccst/research/reports_prel998/comp_bio/electroporation

•http://www.atlascom.gr/biosync/HPRT_W.pdf

•http://www.atlascom.gr/biosync/HPRT-Gene_Structure_Expression_AND_MUTATION.pdf

•http://www.atlascom.gr/biosync/Electrophysiological_Diagnosis_on_Meridians.pdf

•http://www.atlascom.gr/biosync/A_HISTORY_OF_MERIDIAN_STRESS_ASSESSMENT.pdf

•http://www.atlascom.gr/biosync/BioIogical_WarFare.pdf

•http://www.atlascom.gr/biosync/EFFECT_OP_ EMP_FIELDS_ON_CELL_MEMBRANE_POTENTIALS.pdf

Το άρθρο γράφτηκε το 2007 απο τους Ιωάννη Πηλιούνη αναλυτή πληροφορικής και Νίκο Παπανδρέου ιατρό ολιστικής ιατρικής.

10 σχόλια:

 1. φιλε δες και αυτά τα σημαντικότατα βιντεο..
  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_16.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. διαβαστε και το βιβλιο του Γιώργου Πασχαλίδη "ανοιγμα αγαπης πορεια ζωης". Δεν πρεπει να ασχοληθουμε εδω στην Ελλαδα με αυτο που κανει αυτος ο ανθρωπος; η να τον αφησουμε να φυγει μια και καλη στο εξωτερικο; ανατρεπει ο,τι ξεραμε μεχρι σημερα. α, και δεν ειμαι εγω ο Γιωργος Πασχαλιδης που τα λεει αυτα. το βιβλιο εχει γινει μπεστ σελλερ στις εκδοσεις λιβανη. ψαξτε το λιγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν είσαι ο χοντρομπαλάς απατεωνίσκος Πασχαλίδης Γιώργος τότε είσαι είτε έμμισθός του, είτε απ τους καθυστερημένους ανέραστους οπαδούς του που αντί στα νιάτα περνάνε τις υπαρξιακές τους αναζητήσεις στα γεράματα. Και καλά εσείς τα θέλετε και τα παθαίνετε. Οι καημένοι οι πάσχοντες με ανίατες ασθένειες τι σας φταίνε??? Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράμα απ το εμπόριο της ελπίδας. Είναι η χειρότερη μορφή βιασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η πλάκα είναι ότι πολλοί ασθενείς αισθάνονται καλύτερα απ το πλασέμπο και τα γελοία υποκείμενα όπως ο Πασχαλίδης και οι λοιποί "ενεργειακοί θεραπευτές", ή κοινώς τσαρλατάνοι θησαυρίζουν. Κανονικά πρέπει να δικάζονται σαν ωμοί και αμετανόητοι βιαστές.

   Διαγραφή
  2. Φιλε με βαση αυτα που γραφεις δυο πραγματα πιθανον συμβαινουν. Η δεν το κατεχεις το θεμα, οποτε ειναι δεκτο να γραφεις αυτα που γραφεις λογω αγνοιας, η ανηκεις στην κλικα του κατεστημενου που οριζει τον καρκινο και αλλες παρομοιες βαριες παθησεις υποχρεωτικα θανατηφορες. Ο Ιπποκρατης μιλησε για α-σθενεις και οχι για ασθενειες αν μπορεις να καταλαβεις το τι σημαινει αυτο. Ολοι οι αρχαιοι ελληνες γιατροι ηταν ΟΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! Και σαν τετοιοι ηταν και ενεργειακοι θεραπευτες.Διοτι ο ανθρωπος και τα παντα γυρω μας στο συμπαν δεν ειναι τιποτα αλλο απο κραδασμους, δονησεις, συχνοτητες,ταλαντωσεις,κυματα, δηλ. ενεργεια, μιας και η υλη δεν ειναι τιποτα αλλο απο συμπηκνωμενη μορφη ενεργειας. Μια παθηση δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια λαθος ενεργειακη συχνοτητα. Τα που χρησιμοποιουσαν ηταν σκευασματα βοτανων που εκτος απο τα επιμερους συστατικα τους που ευεργετουσαν και διαφορετικα οργανα του οργανισμου, θεραπευαν το σωμα γιατι το εκαναν αλκαλικο. Στην αλκαλικοτητα βρισκεται το μυστικο της θεραπειας ολων των α-σθενων και οχι ασθενειων. Εαν καποιος ειναι αρρωστος και βρει τροπο να αλκαλοποιησει τον οργανισμο του με Ph>8, τοτε θεραπευεται απο το οτιδηποτε.Εαν ειναι σθεναρος και κρατιεται αλκαλικος δεν θα αρρωστησει ποτε απο τιποτα. Τοσο απλα. Γιατι καμμια , μικροβιο,παρασιτο,ιος,μυκητας, καρκινος κ.λ.π. δεν μπορουν να ζησουν σε αλκαλικο περιβαλλον, διοτι το αλκαλικο παριβαλλον του οργανισμου ειναι τοξικο για ολα αυτα τα παραπανω, και κατα συνεπεια πεθαινουν.Ξανα τοσο απλα. Και ο πιο απλος και φθηνος τροπος για να αλκαλοποιηθω ειναι να πινω αλκαλικο νερο αν και υπαρχουν πολλοι αλλοι τροποι. Μπινγκο!!!
   Οσο για τους ενεργειακους θεραπευτες που τους λες τσαρλατανους θα σου ελεγα να κανεις ενα κοπο να μπεις στο you tube και να πληκτρολογησεις το ονομα joao de deus αυτον που ονομαζουν εδω στην Βραζιλια Γιαννη Του Θεου.
   Δες τι κανει, ποσους χιλιαδες ανιατους και καταδικασμενους απο την ασθενεις απο ολον τον κοσμο εχει θεραπευσει, ποσες μαρτυριες θεραπευμενων υπαρχουν, και σιγουρα θα αλλαξεις γνωμη για αυτα που εγραψες παραπανω. Δες την Νεα Ιατρικη του Γερμανου γιατρου Ryke Hamer που τον κλεισανε φυλακη στην Γαλλια γιατι θεραπευε (οχι προσπαθουσε να θεραπευσει, αλλα θεραπευε!!!) τον καρκινο με τροπο μη συμβατο και αποδεκτο απο την κοινοτητα και γινοταν χαμος στην Γερμανια με διαδηλωσεις υπερ του το τελευταιο διαστημα. Θα σου προτεινα να διαβασεις και ενα πολυ καλο προσφατο αρθρο( αν μου επιτρεπεται η αναφορα απο αυτο το blog) στο terrapapers,com : ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Τοτε θα καταλαβεις.
   Τσαρλατανοι φιλε μου υπηρχαν και θα υπαρχουν παντου και παντα. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα τους παιρνει ολους η μπαλλα , δεν μπορουν να καιγονται τα χλωρα μαζι με τα ξερα, δεν ειναι ολοι το ιδιο. Πως θα τους ξεχωρισεις?? Οπως λεει καποιος : Μαθε να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!

   Διαγραφή
 3. ως ενεργειακή θεραπεύτρια, αυτά μου είναι γνωστά από τότε που ξεκίνησα (πριν 22 χρόνια)
  επίσης, στην ελλάδα, ο βιοσυντονισμός ως μέθοδος τόσο διάγνωσης όσο και θεραπείας είναι σχετικά γνωστός: "πιάνει" δύσκολες παθήσεις, όπως οι αλλεργίες, οι δυσανεξίες σε ουσίες και τροφές, η κοιλιοκάκη...
  κάθε εργαλείο μπορεί να είναι ευεργετικό ή επιζήμιο ανάλογα με την πρόθεση και την ικανότητα του χρήστη... αλλά δεν χρειάζεται να βάζουμε διαρκώς το νου μας να εξερευνά τις κακές προθέσεις των άλλων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σύγχρονος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός Online www.medi-shop.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. κατασκευαζω zapper υψηλης ποιοτητας ριξτε μια ματια εδω :http://spanies-gaies.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που ασχολούνται στον ιατρικό κλάδο με ερευνητικό πνεύμα να μιλήσουνε μαζί με έναν φίλο μου που είναι μουσικοθεραπευτής ενεργός σε παιδιά με ειδικές ικανότητες για ένα κομμάτι έρευνας που θέλει να κάνει με βάση την μουσική.
  Τον παροτρύνω να συνεχίσει σε αυτό που αγαπά και θέλω να τον βοηθήσω να γράψει τις ειδικές μουσικές για να βοηθήσει με την σειρά του ανθρώπους.
  e-mail apostolopouloumarietta@hotmail.com

  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ψαξτε για τα κατωθι 1)Scenar Cosmodic modific slider Ex735Ag ,2) Sensitiv Imago, 3) Deta - Ellis και θεραπευτητε απο τα παντα μεσω συχνοτητων.Αλκαλοποιηστε τον οργανισμο σας και θεραπευτητε απο τα παντα. (Δειτε τι ειναι αυτο στο You Tube απο τον Βραζιλιανο κορυφαιο διατροφολογο Lair Ribeiro ) Ανεβαστε το ανοσοποιητικο σας και θεραπευτητε απο τα παντα. Αρχιστε την εβδομαδιαια αιμοθεραπεια (Δειτε τι ειναι αυτο στο You Tube απο τον Βραζιλιανο γιατρο Luiz Moura) εκτιναζοντας στα υψη τα Μακροφαγα Κυτταρα του ανοσοποιητικου σας συστηματος απο 5% υπο κανονικες συνθηκες στο 22% και παμφθηνα θεραπευτητε απο τα παντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επιτέλους τώρα και στην Ελλάδα έχουμε την εταιρία Deta-Elis που με τις φορητές πλέον συσκευές Βιοσυντονισμού, έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα σε διάγνωση και θεραπεία, μάθετε περισσότερα στην σελίδα στο facebook: ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails