Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει.Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).
Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.

Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανέρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρετε σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.

Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα,οτι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Πρέπει να προσθέσουμε εδω οτι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές,να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.
Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης.Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.

Εχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο;Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;

Θυμάμαι οταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βεβαίο οτι κάποιοι απο αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι επίσης βέβαιο οτι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν,οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι,οι οποίοι ούτε εκλέγονται,ουτε λογοδοτούν.Οπότε αντιλαμβάνεσθε οτι δεν ζούμε σε Δημοκρατία.Είναι σίγουρο οτι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.

Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν.Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πούν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν,όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.
Το πρόβλημα είναι οτι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια.Τώρα που το είπε ενω έχει φύγει απο Υπουργός θα το δούν πολλοί λιγότεροι.
Για το λόγο αυτό στείλτε το βίντεο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.



(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ http://www.youtube.com/watch?v=eZ-fMVTJzH0)






13 σχόλια:

  1. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα μας ενημερώσει γιατι θελουν να μειώσουν το πληθυσμό της Γης εχει σχεση με τους νόμους της Κίνας για τον ελεγχο των γεννήσεων
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This video has been removed due to term violation. Parte na'xete... emena me psiliazei parapanw ayto to removal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai poios moy leei emena oti kai eseis den lete blakeies? oi iluminatoi????? kai poios moy leei oti telika an den embolias8w 8a parw meros sto sxedio toy kisinger h griph afanhse olous toys gigeneis amerikanoys nai h oxi????? dwste mas stoixeia iatrika. sygkrinete ton io me alloys hdh yparxontes. ta embolia me alla hdh yparxonta. ayta 8eloyme na 3eroyme den eimaste xazoi oi perissoteroi apo emas spoydasame. dwste mas episthmonika stoixeia kai oxi logia toy aera..... ftanei pia 8eloyme logia akribeias kai oxi na mas peite ti einai kalo kai ti kako peite mas ti akribws einai kai afhste mas na apofashsoyme emeis gia to an 8a emboliastoyme h oxi. poios einai aytos o ios pragmatika???? dwste genetiko kwdika poioi einai oi syggeneis ioi???? toy exei proklh8ei pote 8anatos apo syggenh io kai an nai posoi 8anatoi ston kosmo??? ti prokalei thn metadosh toy kai ypo poies periballontikes syn8hkes anaparagetai tetoia stoixeia giati den dinei kanenas?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια για την ορθογραφία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω θα προτεινα στον Κισσινγκερ και στους ομοιους του να εμβολιαστουν η να πεθανουν αμεσα Πρωτοι και εθελοντικα (Με ποιο τροπο μου ειναι αδιαφορο)ωστε να απαλλαχθει η ανθρωποτητα απο τετοιου ειδους ανθρωποειδη.

    Το αποτελεσμα θα ειναι
    ακρως ευεργετικο για την παγκοσμια οικονομια , για την μειωση του παγκοσμιου πληθησμου την εξαφανηση των πολεμων του δηλητηριασμου του περιβαλοντος και γενικως της ευημεριας των λαων.

    Προτεινω δε την ανυψωση Μνημειου στην αναφορα και μνημη των ονοματων και εγκληματων τους, ετσι ωστε ολες οι επερχομενες γενεες να μην τους ξεχασουν ποτε !

    Σκεφτητε το χαμερποντες...........

    Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.Διαβάζεις την μια άποψη,διαβάζεις και την άλλη και επιλέγεις τι θα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πολλές μεταφράσεις απο αγγλικά άρθρα γίνονται με μηχανές αυτόματης μετάφρασης και δεν προλαβαίνουμε συνήθως να τα ελέγξουμε ικανοποιητικά.Αν έχεις ελεύθερο χρόνο θα είμασταν ευγνώμονες να μας τα διορθώνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντηση στη αγαπητη Μαρια

    Το οτι εισαι δυσπιστη καλο ειναι, αλλα..... μηπως θαπρεπε να ψαχνεσαι απο μονη σου για την αληθεια της καθε πληροφορησης αντι να το περιμενεις απο τους αλλους?
    Θεωρεις οτι η δικη μας κυβερνηση με τα χαλια που εχει μας αγαπα και νοιαζετε για το καλο σου?
    Ξερεις δεν κοιμουντε τα βραδια απο την στεναχωρια στις βιλλες και τα κοτερα τους αν η Μαρια και η καθε Μαρια και Μαριος εχουν εργασια εχουν να φανε να ντυθουν να μορφωθουν και να ειναι υγιεις.
    Πλακα μου κανεις?
    Τους πιστευεις?
    Ποτε τοκαναν αυτο?
    Μηπως τοσα χρονια κοιμαμαι βρε και δεν το πηρα χαμπαρι?
    Μηπως ειμαι βλακας?
    Μηπως μονο οι ανοητοι οι βλακες και οι εχοντες συμφερον τους αποδεχονται?
    Μηπως θα μπορουσες να μου αναφερεις μια κινηση, μια πραξη που εκαναν οι κυβερνησεις μας ολα αυτα τα χρονια που ειναι καλη για τον πληθυσμο της πατριδας μας? η δινουν ψιχουλα και ειναι μονο λογια?
    Λες ξαφνικα να ενδιαφερθηκαν αν θα αρρωστησεις και σε προστατευουν? Δεν βλεπεις τι γινετε γυρω σου?
    Εχεις παει ποτε σε νοσοκομειο?
    Εχουμε κοινωνικη.. η' επιλεκτικη περιθαλψη?
    Οι Τσεχοι (Μαλον δεν ειναι τοσο διεστραμενοι οσο εμεις)αφου ανελυσαν τα συστατικα του εμβολιου, τους τα επεστρεψαν οπως τα πηραν.ουτε ενας δεν εμβολιαστηκε!καθως και οι Ουκρανοι.οι Πολωνοι και τωρα και η Γερμανοι
    (Επειδη οι Γερμανοι πολιτες που δεν ειναι χαιβανια σαν εμας αρνουνται τον Εμβολιασμο)
    τα χαριζουν σε φτωχες χωρες!!!
    (Βρε τισυμπονετικη κυβερνηση ειναι και αυτη μανα μου)
    Ψαχτο ειναι ευκολο να το βρεις.Ολοι αυτοι ειναι ηλιθιοι?
    Η' μηπως τους πηραμε χαμπαρι?
    Ενω εδω ακομη παρωτρηνουν τον κοσμο να εμβολιαστει,ενω ταυτοχρονα οι ιδιοι αρνουνται να το κανουν.Η υπουργος εμβολιαστηκε...με τι ξρεις?
    Μηπως ηταν μονο ορος στην συριγγα? Το γνωριζεις εσυ?
    Ενα πραγμα θα σου πω.
    Σκεψου, ψαξε και δωσε τις απαντησεις μονη σου. Δεν ειναι δυσκολο.
    Απλη ΛΟΓΙΚΗ
    Και...μη φοβασαι αυτο επιδιωκουν
    Διαβασε για την ¨"τετραφαρμακο"(Επικουρος.Τον εχεις διαβασει? Γιατι ο φοβος ειναι ο,τι χειροτερο για την ανθρωπινη υποσταση.

    Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι φοβία που υπάρχει τελικά. Η φύση έχει δώσει απαντήσεις. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα! Κάντε έρευνα, αφιερώστε χρόνο να βρείτε τις απαντήσεις της φύσης! Είστε με τα καλά σας όσοι πιστεύετε στους εμβολιασμούς; Εγώ αν μπορούσα θα γύρναγα πίσω το χρόνο και θα έσπαγα στο ξύλο τους μουρλούς που με γέμισαν εμβόλια όταν ήμουν παιδί! Και τώρα πια τα εμβόλια πλήθυναν! Και δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρχουν Αμερικανοί με νορμάλ νοημοσύνη που έχουν ξυπνήσει. Και ποιος λοιπόν μπορεί να πει πως το σχέδιο του Κάθε Κισινγκερ δεν έχει προβλέψει και γι' αυτό; Σημασία έχει να νομίζετε πως είναι παντοδύναμοι, ότι σίγουρα όλα τα έχουν ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ άρα και αυτοί είναι δικοί τους και για κακό σας τα λένε να κολλήσετε γρίππη εσείς ενώ αυτοί που έκαναν το εμβόλιο όχι. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Εσείς είστε οι δυνατοί που παρά τα όσα σας έχουν κάνει, εμβολιάσει, ταΐσει, ψεκάσει, σφαγιάσει ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ μπροστά στα διλήμματα της ζωής. Αυτό φοβούνται. Την σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα σας δωσω πολλη τροφη για σκεψη,αλλα με την προϋποθεση πως θα κρινετε το συνολο των οσων θα σας αναφερω,και οχι αποσπασματικα.Το λεω αυτο γιατι οταν κρινουμε πραξεις αλλων ειναι ευκολο να τους κρινουμε με βαση οσα ειδαμε η ακουσαμε ή εστω για οσα μας συνεφερε να δουμε η να ακουσουμε,ενω οταν προκειται για τους εαυτους μας θελουμε οι υπολοιποι να μας κρινουν για την γενικοτερη εικονα μας:
    (1)Πρωτα πρεπει να παραδεχθουμε οτι η τρεχουσα πραγματικοτητα του κοσμου μας εχει να κανει σχεδον ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ με το Χρημα και γενικοτερα σε οτι εχει να κανει με αυτο,μετοχες,ομολογα,χρυσος,πετρελαιο,κλπ,ειτε για ευπορη ζωη,ειτε για ελεγχο εξουσιας,με οποιαδηποτε μορφη(οικονομικη,πολιτικη,κλπ),και σε αυτο δεν εξαιρουνται δυστυχως ουτε και διαφοροι θρησκευτικοι κυκλοι.
    (2)Πρεπει επισης να παραδεχθουμε πως η Τεχνολογια εχει εξελιχθει με απιστευτους ρυθμους,π.χ. σπασιμο του γενετικου κωδικα,διαστημικα προγραμματα,κατασκευη ROBOT που επισκευαζουν αλλα ROBOT,νανοτεχνολογια,αναλυση της υλης ακομα και στα πιο μικρα σωματιδια της,ιατρικη,κλπ

    -Αυτο που εχω να σας πω ειναι το εξης:
    εφοσον ολος ο πλανητης και οι ανθρωποι αυτου εχουν προβληματα που πηγαζουν απο το χρημα,ή απο την ελλειψη χρηματος,για οποιοδηποτε σκοπο κι αν χρειαζονται τα χρηματα,προκειμενου να
    ευπορησουν,γιατι να μην χρησιμοποιηθει η ηδη πολυ εξελιγμενη Τεχνολογια,προκειμενου οι ανθρωποι να ευπορησουν,ΔΗΛΑΔΗ να κανουν τα παντα οι μηχανες για εμας,κατασκευη σπιτιων,να μην ξαναδουλεψει ανθρωπος,να μας παρεχονται-με πιο απλα λογια-ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ-οργωμα χωραφιων απο μηχανες αυτοματα,εκτροφη ζωων αυτοματα,δηλαδη τροφη δωρεαν,μεταφορες δωρεαν,σπιτι δωρεαν,και γενικοτερα οι ανθρωποι το μονο που θα πρεπει να κανουν ειναι να απολαμβανουν τον κοσμο στον οποιο ζουν;Να επικρατησουν δηλαδη οι ανθρωπινες αξιες μονο;
    (Εκτος βεβαια αν προτιματε οι ανα τον κοσμο 50.000.000-περιπου-πολυ ευποροι κατοικοι του να απολαμβανουν τα παντα,και να προτιματε να ειστε εσεις μελος των υπολοιπων 6.500.000.000 κατοικων που θα πρεπει να ζουν υποβαθμισμενα,δεν εξεταζω το πόσο υποβαθμισμενα,ο καθε ανθρωπος εχει τα προβληματα του...)
    Δεν προτεινω-φυσικα-να τους σκοτωσουμε,αλλα σκεφτειτε το εξης:
    Αν δεν παει κανεις-απο τα 6.500.000.000 του πλανητη-για δουλεια,εντελως απροειδοποιητα για μια εβδομαδα,αυτοματα αυτα τα 50.000.000 ατομα θα παθουν τεραστια ζημια,και φυσικα δεν θα μπορουν να φυλακισουν ή να τιμωρησουν τα υπολοιπα 6.500.000.000 ατομα,τουλαχιστον οχι ετσι οπως θα ηθελαν,για να μην προτεινω μεγαλυτερο διαστημα.
    Οι πιο σκεπτικιστες απο εσας θα καταλαβαν πως η εφαρμογη κατι τετοιου προϋποθετει περιοδο προσαρμογης σε μια νεα πραγματικοτητα,στην καλυτερη των περιπτωσεων,προετοιμασιας των πολλων για δυσκολες μερες οσοτου εφαρμοστει κατι τετοιο,και οι πιο δυσπιστοι απο εσας πως ειναι εξαιρετικα δυσκολο και σαν σκεψη,και στο να εφαρμοστει...
    Ομως,πιστευω πως κατι τετοιο θα τους ταρακουνουσε για τα καλα,καθως επισης,και θα εθετε τους λιγους σε απιστευτο προβληματισμο,προκειμενου να μην επιβαρυνουν πολυ τους πολλους,ουτως ωστε να βελτιωθει εστω και στα σημεια η ζωη των πολλων,και σε περιπτωση αμετανοητων,να επαναλαμβανεται το μετρο αυτο,οσοτου αποφασισουν να μην πιεζουν πολυ-αυτοι οι λιγοι-τους πολλους.
    ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝ 7 2009 ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΟ 23 .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΕΚΑΝΑ 2 9 2009 ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ. ΤΑ ΜΜΕ ΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΤΟΔΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΣΥΖΙΓΟΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΟΙΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΜΨΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ . ΜΕΤΑ ΕΜΘΑΝΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΖΩΚΟΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΓΡΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΘΕ ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails