Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Άγνωστα αντικείμενα κοντά στον Ήλιο στο μέγεθος της Γης αποκαλύπτουν δορυφόροι της NASA;

Σχόλιο Επιστήμης: Τα αντικείμενα φαίνονται καλύτερα στη μεγέθυνση της φωτογραφίας. Οσοι γνωρίζετε περισσότερα για το θέμα στείλτε τα σχόλιά σας...

Εικόνες από τους δύο πανομοιότυπους δορυφόρους που αποτελούν μέρος του προγράμματος STEREO (Solar TErrestrial RElations Observatory) που σα σκοπό έχει την μελέτη της επίδρασης των ηλιακών εξάρσεων και ανέμων στο μαγνητικό πεδίο της γης, άρχισαν να δείχνουν τουλάχιστον δύο αντικείμενα στο μέγεθος της γης να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο.

Τα δύο εργαστήρια-παρατηρητήρια όπως αποκαλούνται από τη NASA και το εργαστήριο εφαρμοσμένης Φυσικής APL (Applied Physics Laboratory) του Πανεπιστημίου John Hopkins, που είναι οι υπεύθυνοι φορείς για τη συγκεκριμένη επιστημονική αποστολή, δημιουργούν μια τρισδιάστατη εικόνα του Ήλιου, καθώς βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους, το ένα μπροστά από τη Γη (STEREO Ahead) ακολουθώντας την τροχιά της γύρω από τον Ήλιο και το άλλο πίσω από τη Γη (STEREO Behind) -πάντα σε ότι αφορά την τροχιά της- και λαμβάνουν τις εικόνες τους στο φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τα αντικείμενα αυτά άρχισαν να εμφανίζονται από τις 18 Ιανουαρίου και ήταν ορατά στις εικόνες των δύο δορυφόρων του προγράμματος STEREO τουλάχιστον μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου, ενδεχομένως όμως να συνεχίζουν να εμφανίζονται και σήμερα καθώς η λήψη των εικόνων είναι καθημερινή και ανανεώνεται ανά 10 λεπτά περίπου.

Οι εικόνες εξακολουθούν να είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του προγράμματος STEREO. http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/ στην καθημερινή ενημέρωση εικόνων
Κάντε κλίκ στις εικόνες για μεγέθυνση


BREAKING: NASA Images Earth Sized Spherical Objects Inside Corona of SUN.
Το ενδιαφέρον με τις εικόνες είναι πως ενώ αυτές έχουν τραβηχτεί σε σειρά τα αντικείμενα φαίνονται σε κάποιες ενώ σε άλλες δεν υπάρχουν απλώς.

http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/23/

και πιο συγκεκριμένα μπορείτε να τις βρείτε στη διεύθυνση της 18 ης Ιανουαρίου (STEREO Behind)
http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/18/behind/euvi/195/2048/
και στην ώρα 05:35:30UT

ή στη σειρά των φωτογραφιών της 21 ης Ιανουαρίου (STEREO Ahead EUVI 195) στη διεύθυνση
http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/21/ahead/euvi/195/2048/
και στις ώρες 22:15:30UT, 06:05:30UT

ΠΗΓΗ


11 σχόλια:

 1. Προς το Blog σας

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα... ωραίο μπλόγκ...
  έκανα κλικ στις φωτό στο σαιτ για να δώ τα αντικείμενα κοντά στον ήλιο και απο την επίσημη σελίδα αλλά εκεί δεν φαίνεται τίποτα στις ώρες που έχεις γράψει... για ξανατσέκαρε το...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ηταν η μεγαλυτερη ηλιακή εκλαμψη που παρατηρηθηκε τα τελευταια δυο χρόνια . Συνοδευτηκε από στεφανιαία εκτιναξη μάζας (CME)... που θεωρείται ως μεγάλο σύννεφο σωματιδίων γύρω από το φωτεινό σημείο . Περισσοτερα στην παρακάτω σελίδα : http://sohowww.nascom.nasa.gov/pickoftheweek/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
  ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
  ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
  ΟΛΥΜΠΟΣ = Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΛΑΜΨΙΝ = Ο ΗΛΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τα αντικειμενα ειναι πανω απο 10 στο συνολο, μερικα απο αυτα ειναι 10 φορες το μεγεθος της γαιας, παραθετω link απο forum εξωτερικου με πολλες φωτογραφιες αλλα και βιντεο τα οποια η νασα τα εχει αποσυρει απο την επισημη σελιδατης http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg1
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1048480/pg1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. είναι πολλά τα αντικείμενα,βίσκονται γύρω από τον Ήλιο, αλλά και απο τους πλανήτες Κρόνο και Δία.Το περίεργο είναι ότι εμφανίστηκαν το 2000 και μέχρι σήμερα γύρω από Κρόνο και Δία υπάρχουν γύρω στα 400 <>. Περιττό να σας πω ότι οι η ΝΑΣΑ λέει ότι πρόκειται απλά για μάζες που έχουν τυχαία μπει σε τροχιά γύρω από τους πλανήτες αυτούς. Προσωπικά δε με πείθει ο ισχυρισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έριξα μια γρήγορη ματιά για πρώτη φορά στην "Ελεύθερη Επιστήμη" και διαπίστωσα ότι όλα όσα παρουσιάζει ή τουλάχιστον τα περισσότερα είναι αλήθειες. Ασχολούμαι 30 χρόνια μ΄αυτού του τύπου τα θέματα και τα γνωρίζω καλά, ή τπυλάχιστον έτσι νομίζω. Επίσης μ΄αρέσει η σοβαρότητα με την οποία παρουσιάζονται τα θέματα. Συγχαρητήρια. Τα αντικείμενα στον Ήλιο βρίσκονται εκεί τα τελευταία 10 χρόνια και όλοι ξέρουμε ποιανών είναι. Το ένα απ΄αυτά ξέρω πολύ καλά ότι αγγίζει το μέγεθος των 152.000 χιλ. σε μήκος. Υπάρχουν και μεγαλύτερα. Έχω δει και γνήσιο βίντεο της ΝΑΣΑ που διέρρευσε πριν λίγα χρόνια. Τα αντικείμενα αυτά μπορούν και μπαίνουν μέσα στον ήλιο χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό. Τώρα όσοι γνωρίζουν τους θεούς του ήλιου που μιλάνε ελληνικά και που αναφέρουν οι αρχαίοι πολιτισμοί της Λατινικής Αμερικής.. τότε καταλαβαίνετε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φίλε 8 Φεβρουαρίου 2011 1:23 μ.μ.:
  Αν έχεις γνήσιο βίντεο της NASA στείλε το να το ανεβάσουμε.Θέλουμε επίσης περισσότερες πληροφορίες για το ότι
  τα αντικείμενα αυτά μπαίνουν μέσα στον ήλιο χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σας στέλνω δεύτερο σχόλιο για να σας πληροφορήσω ότι θα πρέπει να ψάξετε και αν είστε τυχεροί να βρείτε το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη με τίτλο "Πόλεμος στον Ήλιο" το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 6-7 χρόνια και περιέχει μέσα DVD με σκηνές που τράβηξε η ΝΑΣΑ από τον Ήλιο με ειδική κάμερα και φαίνονται τα αντικείμενα αυτά να μπαίνουν μέσα στον Ήλιο, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι δημιουργείυαι μια φωτεινή αναταραχή του άστρου την στιγμή της εισόδου τους. Οι Ολύμπιοι πάντα έλεγαν ότι τα τεράστια σκάφη τους είναι ασσύληπτα προηγμένα, και οι ίδιοι έχουν την ικανότητα απουλοποίησης και υλοποίησης κατά βούληση. Υπάρχει επικοινωνία Ολυμπίων και κάποιων λιγοστών Ελλήνων, χωρίς αυτοί να θεωρούνται εκλεκτοί. Δεν υπάρχουν εκλεκτοί για τις ανώτερες μορφές ζωής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.youtube.com/watch?v=xvx4ZnoF4Ko

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ.ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ .Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Η ΕΣΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails