Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (H2O2) - Η απαγορευμένη πανάκεια

Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία


Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα...


Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών - από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.

Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!


Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.


Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό


Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.


Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.



Ο δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.

Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).


Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.


Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2O2) συγκαταλέγεται σε αυτές και, μαζί με το όζον (Ο2), συνιστούν τις βιο-οξειδωτικές θεραπείες. Ο μηχανισμός δράσης τους είναι παρόμοιος: όταν διαλύονται μέσα στο σώμα, απελευθερώνουν το επιπλέον άτομο οξυγόνου που εμπεριέχεται στη μοριακή τους σύνθεση, δημιουργώντας ένα καλά οξυγονωμένο περιβάλλον που έχει διπλή αποστολή: την πρόληψη και τη θεραπεία.



Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις - προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.


Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία


Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.

Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.



Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.


Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987).


Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ' όλα είναι ότι λειτουργεί!»

(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)


Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).



Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternatives ότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).


Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


Η λύση για τον αλκοολισμό


Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.


Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.



Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης


Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.



Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.


Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.


Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy for our polluted world, Energy puplications, 2003).



Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις


Ο δρ. Paul Cummings δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).


Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών - μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.


Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής


Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα - συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με... μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.

Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.


Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευα σμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.


Έχοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:


Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;


• Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;


• Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;


Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.


Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.


Πηγές


Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives (www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/.../is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method, 2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)



Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular & Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151








Η Λίλα Σταμπούλογλου ανήκει στους βασικούς συνεργάτες του Hellenic NEXUS που εστιάζουν στην έρευνα θεμάτων υγείας και διατροφής. Επιπλέον, συνεργάζεται με τις εκδόσεις Εσοπτρον ως ερευνήτρια και συγγραφέας βιβλίων ποικίλης θεματολογίας. (e-mail: atzam@yahoo.gr)

ΠΗΓΗ: Περιοδικό HELLENIC NEXUS Τεύχος 38
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

176 σχόλια:

  1. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγοραζεις 1 λιτρο Η2Ο2 απο καταστημα χημικων ποιοτητας food grade...33%με περιπου 4 ευρω

      Διαγραφή
    2. ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΞΥΖΙΝΕ ΤΟ ΠΟΛΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ .ΕΧΩ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

      Διαγραφή
  2. e-bay παιδια... λυση σχεδον για αρκετα πραγματα.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ σε ευχαριστουμε για την ενημερωση που μας παρεχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mipos kapios kseri pou tha to vroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oμονοια γερανιου 17

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ 1kg.

      Διαγραφή
    3. Εδώ θα το βρείς!
      http://www.diatrofologiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2435:%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85-hydrogen-peroxide

      Διαγραφή
  4. Μπορείς να το παραγγείλεις το 35% για τρόφιμα απο ξένες ιστοσελίδες.Θα σου κοστίσει βέβαια αρκετά στα μεταφορικά,αλλά θα είσαι σίγουρος οτι είναι το σωστό.
    Δες εδώ http://www.food-grade-hydrogen-peroxide.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς να το βρείς βέβαια και σε φαρμακεία αλλά μάλλον θα πρέπει να στο ετοιμάσουν οι φαρμακοποιοί.Είναι λίγο δύσκολο βέβαια στα συνηθισμένα φαρμακεία εχουν πλήρη άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΟΞΥΖΙΝΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΝΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ...ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝ ΦΥΣΙΚΟ

      Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΖΟΝΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ;ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και το όζον είναι απαραίτητο για την ατμόσφαιρα, είναι καταστρεπτικό για τον οργανισμό, οπότε πιστεύω καλύτερα να το αποφύγεις.

      Διαγραφή
    2. Ozone Therapy – Free Radicals


      These are molecules with extra electrons. Their mere structure allows them to attach themselves to other molecules mostly destroying their cells, tissues and thereby a part or an area of the body. They are liable to weaken the system depriving it of its vitality and can cause damage to body systems, more particularly the immune systems. These free radicals are part of the physical system and are called biochemical invaders whose presence is difficult to discern. Bacteria as well as viruses are invaders from outside and therefore it is easy to understand the impact of their onslaught. Free Radicals destroy the system more easily and surely and they do not co-exist unlike bacteria or viruses, which can co-exist within the body. Free Radicals create devastation in the entire system. They are capable of creating more than 50 ailments such as aging of the skin, fatigue, cell membrane damage, which propels to cell destruction even DNA damage.

      Anti-Oxidants

      They prevent free radicals from damaging cell membranes. They are known to eliminate free radicals by supplying them with extra electrons. Such extra electrons have a tendency to latch up to the free radicals and alter their structure chemically and guide them into a stable compound such as hydrogen peroxide. H2O2 promotes oxidation process, which in turn generates more cellular energy. The cellular energy can be increased with ozone application.

      Dr. Stanley Bayerle states how ozone increases the cellular energy, “…Once in the blood, ozone reacts with fatty acids and the cell membranes of erythrocytes. Ozone's reaction at the membrane starts glycolysis, the breakdown of fats. This increases ATP, which is the energy system in the body. This, in turn, carries and releases oxygen molecules. More oxygen in the system enables the organism to do a variety of things, since the body thrives on oxygen.

      "Most microbes are anaerobic; they thrive without oxygen, and cannot live in the presence of added oxygen in the bloodstream. The ozone and the fatty acid cell membrane then do a reaction that occurs at that membrane which creates peroxide. A lot of destructive processes that go on are due to an accumulation of peroxide. That's why antioxidants are so important, in not only ozone treatment but in day-to-day living, because of all the environmental pollution that occurs. When that happens, it creates an increase in peroxides that go unchecked. What happens is that when these peroxides accumulate within the cell, there's an increased production of a specific biochemical called 23DPG diphosphoglycerate, which enables oxygen to be released from the hemoglobin molecule.

      "Now all of a sudden we're freeing up more oxygen from the hemoglobin molecule. Hemoglobin carries oxygen. Now, we've got all this oxygen released going throughout our vascular system and it has antimicrobial, antiviral activity. This is the latest German research."…”

      Beta-carotene, Vitamin C, Vitamin E are considered anti-oxidant vitamins. Free radical damage is neutralized by ozone/oxygen administration.

      Διαγραφή
    3. The Story of Ozone
      by Dr. Saul Pressman, DCh, LTOH

      http://www.o3center.org/Articles/TheStoryofOzone.html

      Διαγραφή
    4. Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; ψάξε σοβαρά για να καταλήξεις στο ανάποδο-------------

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ το "The One-Minute Cure"! vassime@hotmail.com
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  7. Φίλε μου εμείς μπορούμε να σου πούμε τη γνώμη μας για τις χημικές ιδιότητές του και όχι για τις ιατρικές, που όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ λεπτό θέμα. Και το όζον και το υπεροξείδιο σε τελική ανάλυση παράγουν μονοατομικό οξυγόνο, που είναι ισχυρό οξειδωτικό μέσο. Μια σημαντική όμως διαφορά που έχουν είναι οτι το υπεροξείδιο είναι αρκετά σταθερή χημική ένωση. Το όζον διασπάται πολύ πιο εύκολα. Το πως θα το αξιολογήσεις τώρα αυτό απο ιατρικής απόψεως, θα πρέπει προφανώς να ρωτήσεις ιατρούς που ασχολούνται με οζονοθεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ozone and H2O2 - Keep Hope Alive

      While both are oxidizers, only ozone releases free electrons. Because of this unique quality, ozone destroys free radicals. The definition of a free radical is a ...

      www.keephopealive.org/ozone.html‎

      Διαγραφή
  8. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ"? ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπλα,μπλα,μπλα υπάρχει αυτό το πράμα να το αγοράσει
    ο κόσμος η ολα ειναι μόνο για εντυπωσιασμο,καλά εμεις το είπαμε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαρμακοποιός από Πετρίτσι Σερρών8 Ιουνίου 2010 στις 11:42 μ.μ.

    Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω ΑΣΧΕΤΟΥΣ να αναζητούν PERYDROL (το οποίο είναι υπεροξείδιο υδρογόνου 35%, και με 10 φορές αραίωση αυτού παράγεται το οξυζενέ) στο ίντερνετ!!! Όποιος το θέλει να ζητήσει από το φαρμακοποιό του να του φέρει PERYDROL έτσι απλά. Αυτά που λέτε για "εσωτερική" χρήση που τα ακούσατε. Τα πράγματα είναι απλά το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι η ίδια χημική ένωση ΚΑΙ στην Ελλαδίτσα μας ΚΑΙ στην Αυστραλία. Απλά ζητήστε από το φαρμακοποιό να σας το αραιώσει διότι το 35% είναι ΚΑΥΣΤΙΚΟ!!! Καλό το άρθρο αλλά δε δίνει φώτα σχετικά με τις περιεκτικότητες (πλην της περίπτωσης που λέει ότι ψεκάζουμε το χώρο όπου διαβιεί ασθενής με καρκίνο λάρυγγα) που πρέπει να παρασκευάσει ο φαρμακοποιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου "03 Ιουνίου 2010 1:16 μ.μ. " δεν είμαστε ειδικευμένοι στην οζονοθεραπεία διάβασε το βιβλίο της κ. Madison Cavanaugh "The One minute Cure".
    Η οζονοθεραπεία είναι αναγνωρίσμένη απο το 1991...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον φαρμακοποιό απο το Πετρίτσι Σερρών

    Φίλε απο το Πετρίτσι Σερρών δεν βάλαμε δοσολογίες στο άρθρο, για ευνόητους λόγους. Δεν θέλουμε ο καθένας να κάνει πειράματα με την υγεία του χωρίς να ρωτάει πρώτα κάποιον ειδικό.
    Εσυ όμως που είναι η δουλειά σου αυτή, μπορείς να βρείς περισσότερα στοιχεία απο το βιβλίο "The one minute cure", το οποίο μπορείς να κατεβάσεις απο http://depositfiles.com/en/files/s7lyn4tkk και να μας στείλεις σε ένα email την γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://depositfiles.com/en/files/s7lyn4tkk
      Δεν κατεβαίνει τίποτα απο αυτη τη διεύθυνση τα έχουνε μπλοκάρει όλα υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;

      Διαγραφή
  13. Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε απλα να παρουμε ενα perhydrol και να το διαλυσουμε... δεν ξερουμε αν υπαρχουν βαρεα μεταλλα τα οποια μπορουν να κανουν ζημια. Καλυτερα ειναι να αναζητησουμε το food grade για μεγαλυτερη ασφαλεια εκτος αν εχουμε την αναλυση που δινει ο κατασκευαστης....
    Αυτη ειναι η γνωμη μου με ειδικοτητα του Τεχνολογου Τροφιμων και με πολυετη πειρα σε πωλησεις χημικων ουσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το περιντρολ αν ανακατευτει με αμμωνια , ασπριζει το ξυλο .
    καποτε ημουν επιπλοποιος και το χρησιμοποιησα πολλες φορες .
    για φαντασου. . . ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ !!!!
    It should be noted however, that the 3% hydrogen peroxide from drug stores is for external use only as it contains powerful stabilizer compounds which are toxic if taken internally.
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    Πρέπει να σημειωθεί εντούτοις, ότι το υπεροξείδιο υδρογόνου 3% από τα φαρμακεία είναι για την εξωτερική χρήση μόνο δεδομένου ότι περιέχει τις ισχυρές ενώσεις σταθεροποιητών που είναι τοξικές εάν λαμβάνεται εσωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε μου πολύ ενδιαφέρον του άρθρο σου για το υπεροξείδιο του υδρογόνου ! το χρησιμοποίησα και μπορώ να σου πω ότι με βοήθησε και με την ιγμορίτιδα που είχα.

    Το θέμα είναι αν οξειδώνονται και καλά χημικά στοιχεία μέσα στον οργανισμό από τη μεγάλη δραστικότητά του.

    Έπεσε στην αντίληψη μου μία συνέντευξη περί του MMS (Miracle Mineral Supplement) όπου -όπως υποστηρίζουν- βοηθά πολλούς ανθρώπους με ελονοσία, AIDS, γρίππη (ακόμη και των χοίρων) και με μία εξελιγμένη έκδοση και καρκίνους.

    Σου παραθέτω κάποιους συνδέσμους σαν αρχή:


    Video
    http://www.projectcamelot.org/jim_humble.html

    Γραπτός Διάλογος του προηγούμενου video
    http://projectcamelot.org/lang/en/jim_humble_interview_transcript_en.html


    Video
    http://projectavalon.net/lang/en/jim_humble_en.html

    Γραπτός Διάλογος του προηγούμενου video http://projectavalon.net/lang/en/jim_humble_2_interview_transcript_en.html

    To site του Jim Humble,
    http://jimhumble.biz/

    και το βιβλίο του
    http://files.meetup.com/562554/MMS_Part_2.pdf


    Ευχαριστούμε για τα διαφωτιστικά άρθρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γνωριζει καποιος αν το προϊον hydrogen peroxide solution 35%, γνωστης γερμανικης εταιρειας χημικων σκευασματων, στο οποιο δεν αναγραφεται η ενδειξη food grade, ειναι επικινδυνο ως ποσιμο η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγώ προσωπικά το χρησιμοποιω και το προμηθεύτικα παλύ εύκολα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου, έπρεπε όμως να πείσω τον φαρμακοποιό ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ γιατί είναι καυστικό. Υπάρχουν και εναλλακτικοί γιατροί που το δίνουν σαν θεραπεία. http://drinkh2o2.com/ εδώ έχει και λεπτομέρειες για την χρήση του και τις δοσολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απίστευτο! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρήκα ένα μπουκαλάκι στο φαρμακείο περιεκτικότητας 3%. Λέτε να κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 28 Ιουλίου 2010 7:00 μ.μ.:

    Αν περιέχει συντηρητικά σίγουρα δεν κάνει. Η γνώμη μας είναι οτι πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο του συγκεκριμένου ιατρού και να συμβουλεφθείς και κάποιον ειδικό. Εμείς δεν είμαστε ειδικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γνωριζετε καποιο εμπιστο γιατρο στη θεσσαλονικη να μας συμβουλευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα σε όλους.
    Πήρα τηλέφωνο όλους τους φαρμακοποιούς και τα εναλλακτικά φαρμακεία. Κανένας δεν ήξερε και κανένας δεν ήταν διαθετειμένος να φέρει.
    Τελικά βρήκα το site του bobby ( http://www.bobbys-healthy-shop.co.uk/Hydrogen-Peroxide.php .Ο ίδιος το δίνει και μέσω ebay ( http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=Hydrogen+peroxide ).
    Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε το κοινό οξυζενέ, απαγορεύεται η εσωτερική χρήση, μόνο το 35% food grade είναι το μόνο πόσιμο και αυτό ΠΑΝΤΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ με απεσταγμένο νερό γιατί αναραίωτο είναι καυστικό. Το κοινό νερό δεν κάνει γιατί περιέχει διάφορα μέταλλα που αντιδρούν με το υπεροξείδιο και καταστρέφεται η διαδικασία.
    Όταν το πίνεται το στομάχι πρέπει να είναι άδειο ή να έχουν περάσει 3 ώρες από το γεύμα για να μην αντιδράσει με τα μέταλλα που περιέχουν οι τροφές και κάνει ΖΗΜΙΑ στην επένδυση του στομάχου.
    Αν ακολουθηθούν αυτά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μόνο καλό μπορεί να κάνει αφού ήδη υπάρχει σαν συστατικό σε δεκάδες διαδικασίες που συμβαίνουν στο σώμα και ιδιαίτερα σαν απαραίτητο συστατικό στα λευκά αιμοσφαίρια που μαζί με το ιώδιο και τον σίδηρο χρησιμοποιείται για να σκοτώσει την κάντιτα και οτιδήποτε άλλο κατατρώει το σώμα μας.
    Οι δοσολογία και οτιδήποτε άλλο για το υπεροξείδιο του υδρογόνου υπάρχει στο e-book "The truth about food grade Hydrogen peroxide" που μπορείτε να κατεβάσετε από εδω: http://www.foodgrade-hydrogenperoxide.com/ και το "The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases".
    Το δεύτερο αν δεν μπορείτε να το βρείτε μπορώ να το στείλω με e-mail.
    Εννοείται ότι πίνω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα κατεβασα το e-book "The truth about food grade Hydrogen peroxide και αρχισα να το διαβαζω Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις με e-mail στο pythagoras@vip.gr το
      ""The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases"
      pythagoras@vip.gr
      Ευχαριστω
      Νικος

      Διαγραφή
    2. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις στο sseresli@gmail.com το : "The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases''??

      Και όποια αλλη πληροφορία εχεις για την δοσολογια του ojyzene 35% ?

      Ευχαριστώ πολύ
      Σοφία

      Διαγραφή
    3. Se parakalw ki emena to "The One-Minute Cure" sto email: eutyxia@hotmail.gr

      Διαγραφή
    4. Θα ήθελα το "The One-Minute Cure" στο ακόλουθο email
      kathy_kakitsi@yahoo.gr

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    5. Θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα το "The One-Minute Cure" sto email:kathy_kakitsi@yahoo.gr

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου στείλεις "The One-Minute Cure" στο lostris666@yahoo.gr ;
      Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !!!

      Διαγραφή
    7. Καλημέρα. Μία αποστολή το "The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases" κ σε μένα? jovo@freemail.gr
      Ευχαριστώ, εκ των προτέρων!!!

      Διαγραφή
    8. Διευκρινήστε μου σας παρακαλώ που μπορώ να βρω απεσταγμένο νερό, γιατί το μόνο που βρίσκω είναι αυτό του σούπερ μαρκετ που χρησιμοποιούμε για τα σίδερα ατμού.

      Διαγραφή
  24. Εμείς δεν γνωρίζουμε απο Θεσσαλονίκη κανένα όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενδιαφέρουσες απόψεις,καλό άρθρο, αν μη τι άλλο, θα προβληματιστώ,θα αναζητήσω πληροφορείες για τη συσκευή με το οζον στο νερό που πουλάει στην τηλεόραση ο...τρελός(!) γιατί μάλλον κάτι παρεμφερές είναι και θα το συζητήσω και με πολύ καλό φίλο γιατρό να μου πεί τη γνώμη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άλλο το οξυζενέ και άλλο το όζον! Το οξυζενέ είναι χημική ένωση σε υγρή μορφή, με τύπο Η2Ο2 (ενώ το νερό είναι Η2Ο). Το όζον είναι αέριο, δεν είναι χημική ένωση. Είναι μία μοριακή μορφή του οξυγόνου. Συνήθως το οξυγόνο απαντάται (πχ. στην ατμόσφαιρα) στη διατομική μορφή του, το γνωστό Ο2. Το όζον είναι τριατομική αλλοτροπική μορφή του οξυγόνου, δηλαδή έχει τη μορφή Ο3. Είναι πολύ ασταθής μορφή, που εύκολα διασπάται στη μορφή Ο2.
    Το όζον είναι ΤΟΞΙΚΟ για τους οργανισμούς, θεωρείται ατμοσφαιρικός ρύπος (στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας που ζουν οι οργανισμοί, γιατί στα ανώτερα όπου υπάρχει θεωρείται χρήσιμο). Όλοι έχουμε ακούσει τις ημέρες που το "νέφος" κάνει peak, το πόσο στενά παρακολουθούν οι γιατροί και οι μετεωρολόγοι τις συγκεντρώσεις του στην ατμόσφαιρα. Η "οζονοθεραπεία" υπάγεται στις λεγόμενες "εναλλακτικές" ιατρικές και δεν είναι αποδεκτή από την κλασσική ιατρική.
    Το οξυζενέ επίσης δεν προτείνεται για εσωτερική χρήση, δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα καυστικό σε υψηλές συγκεντρώσεις. Σε χαμηλές συγκεντρώσεις δε είναι αναποτελεσματικό, αφού ο οργανισμός το εξουδετερώνει άμεσα. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη σειρά ενζύμων, οι υπεροξειδάσες, που βρίσκονται παντού στο σώμα μας (ακόμα και στο σάλιο) και το διασπούν σε οξυγόνο και νερό. Γι'αυτό αφρίζει όταν τοποθετηθεί πχ. σε ανοιχτή πληγή.
    Σε κάθε περίπτωση, και το οξυζενέ και το όζον (ιδιαίτερα το όζον) δημιουργούν ελευθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό, και όλοι ξέρουμε τις δράσεις των ελευθέρων ριζών. Ιδίως του οξυγόνου που είναι από τις πλέον οξειδωτικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα

    Επειδή έχω πρόβλημα με τη μετατροπή της δοσολογίας, μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί να μου δώσει αναλογίες;

    Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολυ σωστος φιλε μου,Μπραβο σου...ελπιζω αυτα να τα ξερεις και να τα εχεις γραψει μονος σου και οχι απο καποια ιστοσελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. οι δοσολογίες περιέχονται μέσα στο βιβλιο που αναφέρετε παραπάνω...υπάρχουν και σε ιστιοσελίδες στο ίντερνετ..

    θέλει μεγάλη προσοχή όμως..και καλό είναι να πάρει κάποιος βοηθεια απο φαρμακοποιο καθώς τυχόν λάθος στην δοσολογία μπορει να καταστει επικίνδυνο για την υγεία μας..

    δεν ειναι και επιστήμη αλλά θελει ψαξιμο η δουλεία και προσοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποίος ενδιαφέρεται σοβαρά ας μου στείλει το email αλλά να ;έχει στα χέρια του αποστακτήρα για απεσταγμένο νερό και foodgrade peroxide 35%. μόνο τότε θα του δώσω πρωτόκολλα και προετοιμασία θεραπείας. pantelisdaf@gmail;com

      Διαγραφή
  30. Δημιουργεί πράγματι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον ανθρωπινο οργανισμο οπως ειπε πιο πανω καποιος, το h2o2 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OZONE (or/and h2o2) AND FREE RADICALS W. Forest

      Free radicals are atoms or molecules with unpaired electrons, an unavoidable occurrence in bio-chemical reactions. There could be no life without free radicals. However, some free radicals are dangerous. The properties of free radicals vary widely. Some are toxic to all living cells, others only to the most vulnerablle cells. Singlet oxygen 01 is a highly reactive free radical that acts as a scavenger of other free radicals. The oxygen reacts with them to render them harmless, thereby protecting cells from damage. Healthy cells have an enzyme coating around them that protects them from the action of oxygen. These enzymes are catalase, reductase, super-oxide dismutase and glutathione peroxidase. Disease microbes have no such coating and are therefore destroyed by oxygen. By this elegant mechanism, ozone distinguishes between friends and foes and attacks only invading pathogens, and cells that have been damaged and infected, thereby losing their coating. The so-called anti-oxidant enzymes are gaining in popularity as nutritional supplements. They have been shown to help protect marginally healthy cells from general free radical damage. Superoxide dismutase in particular has helped reduce a variety of disorders; normally it is among the body's most plentiful enzymes. However, prolonged use of supplements could tend to atrophy the internal biochemical processes that would normally be making those enzymes. In any case, it does not address the cause of the problem, which is oxygen starvation at the cellular level, which causes the cells to be too weak to make the enzymes that protect them.

      Διαγραφή
    2. Oxidation - What does the word oxidation mean? Of late, much has been spoken of ozone, oxygen, oxidation, oxidative therapies and aerobics. What do these have in common? What are the mysterious properties that result in such phenomenal healing assistance to the body?

      Oxidation is defined as the ability of oxygen to combine with other substances forming water and gases. In the body, the process of oxidation occurs repeatedly. Without this process taking place, life would cease very, very quickly. We take oxygen, through our respiratory exchanges, and dispose of body effete, also referred to as 'toxins.' Our blood has the function of picking up oxygen from the lungs, transporting it, and disposing of toxins. This, in combination with several other metabolic functions, is oxidation.

      Oxygen, the most crucial element to our health and lives, is vastly being depleted: Pollution, whether internal or environmental, is the robber. Often today we hear of the 'toxic free radicals' and the free radical theory of disease causation. Yet, without free radicals the body ceases to exist. Oxygen and ozone break down to upaired, freely bonding electron sub-units able to combine wiht other free radicals. These new compounds can then be excreted. The common belief today is "Free radicals are bad, nasty, harmful to the human body." Do not be fooled! Free radicals are necessary to the functioning and nutrition of the human organism. It is the excessive proliferation of free radicals that are unnecessary to metabolic function and nutrition that are often harmful to the human organism.

      Why are we now discussing free radicals? Because free radicals are either a boon or a bane to the state of health and homeostasis. Without the free radical oxygen, also known as O1 or nascent oxygen, 'nasty, destructive' free radicals cannot be efficiently eliminated by the body. The nascent free radical oxygen seeks out and combines with toxic free radicals. These destructive free radicals have accumulated due to the absence of healthy 'free radical' oxygen. This absence has hindered the whole oxidative cycle of our aerobic bodies.
      The ingestion of ozone and magnesium peroxide raise the level of oxygen in the body, and contribute to improved health through improved oxidation.


      Διαγραφή
  31. Προς "3 Δεκεμβρίου 2010 12:53 π.μ.":

    Έχει τεθεί πολλές φορές το ερώτημα αν δημιουργεί ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό το υπεροξείδιο και το όζον. Οι ειδικευμένοι όμως οζονοθεραπευτές τους οποίους άκουσα σε εκπομπές στην τηλεόραση απάντησε οτι για τις συγκεκριμένες δοσολογίες δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αντιθέτως οι μικρές αυτές δόσεις όζοντος ή υπεροξειδίου ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού για να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό λόγω της κακής διατροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Does Oxidative Therapy Create Dangerous Free Radicals?

      "Free radicals are atoms with unpaired electrons, a natural occurrence in biochemical reactions. There could be no chemical reactions and thus no life without free radicals. The properties of free radicals vary widely. Some are toxic to all living cells, others only to the most vulnerable cells.

      Singlet oxygen, O1 is a highly reactive, beneficial free radical that acts as a scavenger of other harmful free radicals. The oxygen combines with some of them to render them harmless, thereby protecting cells from damage. Healthy cells have enzymes that protect them from oxidation. These enzymes are glutathione peroxidase, superoxide dismutase, catalase, and reductase. Bacteria and viruses have no such enzyme protection and are therefore oxidized. By this elegant mechanism, ozone distinguishes between friends and foes and attacks only toxins, pathogens, and cells that have been damaged, weakened and infected.

      The anti-oxidant products are gaining in popularity as nutritional supplements due to vigorous promotion. They are really free radical scavengers and enzyme enhancers. They have been shown to help protect marginally healthy cells from free radical damage. Superoxide dismutase in particular has helped reduce a variety of disorders; normally it is among the body's most plentiful enzymes. However, prolonged use of supplementary enzymes could tend to atrophy the body's ability to make these enzymes. In any case, it does not address the cause of the problem: oxygen starvation at the cellular level, which causes the cells to be too weak to make the enzymes that protect them; and toxins which prevent the free radical scavenging enzymes from doing their job.

      The psychological consequence of attempting to convince people that their bodies are under constant attack is detrimental to good health. The limbic system, or midbrain, controls both the emotions and the immune system. We must never engender fear with terrorism regarding health, as is so often done by the media with their periodic waves of 'carcinogen panic' and 'free radical scares'. As Dr. Warburg stated clearly in 1966, this approach is detrimental to public health.

      Medical ozone is completely safe and non-toxic to humans when generated by proper non-contaminating equipment and administered with proper protocols. As Prof. Halliwell has written, there has never been any proof that ozone causes free radical damage to the body. It has been shown to be completely safe even when a dosage many times greater than the proposed human dosage is administered."

      From "The Story of Ozone" by Saul Pressman, DCh

      Διαγραφή
  32. ΜΕ τους κομπογιανιτισμους μπορει να δημιουργησετε καποια ατυχηματα απο τουσ αναγνωστες. το καλο που σασ θελω κατεβαστε το αρθρο ΑΜΕΣΑ. θα ειστε υπευθυνοι αν συμβει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ;

      Διαγραφή
    2. ουστ ρεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΕΧΟΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

      Διαγραφή
  33. Ειναι λογικό να υπάρχει η σχετική δυσπιστία για την αποτελεσματικότητα της θεραπειας και ο φόβος πως μπορει να εχει και αρνητικά αποτελέσματα.

    Το να κάνει ομως κάποιος γαργάρες με διάλυμα 3%, να πλενει με αυτό τα δόντια του και να το βάζει στο προσωπο του μετά το ξύρισμα , δεν μπορει να εχει αρνητικές επιπτώσεις νομίζω.

    Αν οπως λεγεται καταπολεμα τους ιούς ,τοτε και μόνο με την χρήση του στην στοματική κοιλοτητα, θα πρεπει να λειτουργει ως μια ασπιδα στους ιους, αφου αυτοι εισερχονται στον οργανισμο, μεσω αυτης της κοιλοτητας.

    Εσυ ανωνυμε 26 Δεκεμβρίου 2010 5:18 μ.μ., μην ανησυχεις ,οι μη 'κομπογιανιτες' που μας επιβαλουν οτι γουσταρουν , μεσω του 'codex alimentarious' που προωθουν , θα απαγορευσουν την κυκλοφορια καθε τι που πιστευουν πως θα κανει καλο στην υγεια των ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΟΖΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕ ΑΡΠΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΙΠΠΗ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΟΖΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΤΑ ΤΑ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΖΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΧΛΩΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΟΖΟΝ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το οζον βοηθαει .....υπαρχουν παρα πολλες μελετες
    στο ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ερωτήσει αν το χρησιμοποιήσεις (Η2Ο2) με τη μέθοδο της δυναμοποιησεις όπως κάνουν και στα ομοιοπαθητικά φάρμακα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε δεν γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θα έχει η δυναμοποίηση και επιπλέον το άρθρο αυτό το αναρτήσαμε για πληροφορίες και όχι για δοκιμές.
    Για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο χρειάζεται να έχεις γιατρό που να έχει εμπειρία στην χρήση του
    υπεροξειδίου. Πιθανότατα πρέπει να αναζητήσεις πληροφορίες απο ειδικούς στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μήπως και η Colgate η οποία στην Αμερική κυκλοφορεί το Colgate Peroxyl, κινδυνεύει να δημιουργήσει κάποια ατυχήματα στους καταναλωτές της και θα πρέπει να αποσύρει αυτό το προιον της άμεσα , αφού περιέχει όπως λέει 1.5% hydrogen peroxide ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να και ο σύνδεσμος http://www.colgateprofessional.com/products/Colgate-Peroxyl-Antiseptic-Oral-Cleanser-Rinse/details

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διαβάζω εδώ στα σχόλια και για το Ο3, το όζον δηλαδή, αν και το θέμα του παρόντος άρθρου είναι το Η2Ο2 , υποθέτω πως έχουν ανάλογη δράση, αφού το ένα έχει 3 άτομα οξυγόνου και το άλλο 2, είναι δηλαδή οξυγόνο με παραπάνω άτομα στην δομή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λίγο που διάβασα αφου δεν ήξερα, για την δυναμοποίηση , λέει πως επειδή το νερό έχει μνήμη, δεν χρειάζεται η ουσία που αναμιγνύουμε, να μείνει στο νερό, για να μπορεί αυτή η ουσία να δράσει.

    Λίγο κουφό δεν ακούγεται αυτό; Αν και ένα βίντεο που είδα, λέει ακριβώς για αυτήν την ιδιότητα που έχει το νερό , να θυμάται δηλαδή και διαπιστώθηκε αυτό κατοπιν ερευνών.

    Μπορείτε να το δείτε εδώ:
    http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://passo.eclubs.gr/node/1687
    Εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://passo.eclubs.gr/node/1687
    Εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι μου έκανες τώρα Μεγαλέξανδρε, αντε πάλι να διαβάζω και να διαβάζω.

    Δεν την ήξερα αυτήν την ιστοσελίδα και βλέπω πως είναι τρομερά ενδιαφέρουσα.Πιο πολύ ενδιαφέροντα ακόμη θα έλεγα πως είναι τα 'Ιδεογραφήματα' στα οποία έχει παραπομπή.

    Πάντως το άρθρο αναφέρεται στο διοξείδιο του χλωρίου και όχι στο υπεροξείδιο του υδρογόνου.
    Είχα δει παλιότερα αυτά τα βίντεο του Mr. Jim Humble αλλά ήταν χωρίς υπότιτλους και επειδή κουράστηκα να τα ακούω στα αγγλικά , δεν τα παρακολούθησα, τότε νόμιζα πως αναφερόταν στο Η2Ο2 αλλά τελικά λέει για κάτι άλλο , το MMS.

    Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ωραία όλα αυτά ρε παιδιά και το παραγγείλαμε κιόλας αλλά με το φαί τι θα γίνει;τι τρως γιατί για να μένεις νηστικός 2 ώρες πριν και μετά άρα συνεχώς αφου ξαναπέρνεις πως θα γίνει αυτό!εγώ που θέλω να τρώω δε μπορώ να το πάρω;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. paidia molis to exw paragili apo to amzn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. εαν μπορει ο ανωνυμος[καλησπερα σε ολους 24 αυγουστου 2010 7.34μμ να με παρει τηλ στο 2105062476 ολγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητοί φίλοι, το Η2Ο2 εδώ στο Βόλο το δοκιμάζουμε γύρω στα 50 άτομα. Το παραγγείλαμε από Αγγλία. Αυτός που σας γράφει είναι ο πρώτος που το έφερε και το λαμβάνω 2 φορές την μέρα από 3 σταγόνες την φορά. 1 ώρα πριν και 1 ώρα μετά είμαι νηστικός και στεγνός. Οι περισσότεροι που το δοκιμάζουμε έχουμε μεγαλύτερη αντοχή από πριν, δύναμη, διάθεση. Έχουμε μειώσει την κατανάλωση ζάχαρης και σοκολάτας και φυσικά ποσότητας φαγητού. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μείωση βάρους. αν κάποιος φίλος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας με αναζητήσει στο facebook Triantafillos Kanellakis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. παρακαλω θελω να μου στειλειςμε e-mailτο βιβλιο
    The One-Minute Cure The Secret to Healing Virtually All Diseases" ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. απο Gzet : το αγόρασα σε 35% αραίωση έτοιμο απο μαγαζί χημικών ειδών και υπάρχει σε χύμα μπουκάλι όση ποσότητα θες και σχετικά φθηνά (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς νομίζω 7€ το λίτρο.. )
    εκανα για 16 μερες μια προληπτική θεραπεία τον Φεβρουάριο λογω μιας ρινίτιδας που εχω αυτη την εποχη,αποτέλεσμα σε 5 μερες χωρις αλλα φάρμακα να περάσει το σύμπτωμα που κανονικά θα εκανε 2-3 μηνες!!!
    ακολούθησα μια δοσολογία οπως λεει σε ενα λινκ που βρήκα με μαυρο φοντο πράσινα γράμματα και εχει πολλες εφαρμογές για πολλα θέματα οπως να κοψεις και το κάπνισμα το αλκοολ κλπ.
    ξεκινας την πρωτη μερα πχ Δευτρεα με 3σταγονες σε ενα ποτηρι καθαρο νερο πχ εμφιαλωμένο 1 το πρωι 1 το βράδυ και για τις επομενες 6 μερες αυξάνεις κατα μια σταγόνα την δοση στο ποτηρι ανα μερα.
    οταν κλεισεις την πρωτη βδομαδα και ξεκινας την επομενη Δευτερα αυξανεις ανα 2 σταγονες την δοση μεχρι να ολοκληρώσεις 16 μερες

    αν εχεις φαει πρεπει να το παρεις μετα απο 2 ωρες...
    αν το εχεις παρει πριν φας μπορεις να φας μετα απο 1 ωρα.
    αποφεύγουμε κατα την ληψη τις σοκολάτες καφέ βιταμίνη C αλκοόλ γιατι το αδρανοποιούν
    αλλά μπορουμε μετα απο την μια ωρα να φαμε οτι θελουμε.
    το μηλο ομως βοηθα στην γευση που μετα απο λιγες μερες αρχίζει να γίνεται ποιο έντονη λογο της αύξησης της δοσης,μπορεις δηλαδη ταυτόχρονα με την δοση σου να τρως και μηλα.
    τα αποτελέσματα ηταν ιδια και σε μενα οπως στον Τριαντάφυλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. To εψαχνα πολυ καιρο και ειχα απογοητευθει. Υπαρχει καποιος στην Αθηνα και το πουλαει περιπου 20 ευρω μικρη συσκευασια. Δεν ξερω ακομη. Οσο ψαχνεις τοσο ανακαλυπτεις.
    Εαν μπορει ο Τριανταφυλλος Κανελλακης να δωσει αλλα στοιχεια γιατι στο facebook δεν τον βρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς τον Τριανταφυλλο. Επειδη ζηταω πληροφοριες σχετικα με το Η2Ο2, δεν σε εντοπισα στο face. Aν εχεις αλλο τροπο επικοινωνιας ή ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ στο face

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είπε...
    Προς "3 Δεκεμβρίου 2010 12:53 π.μ.":

    Έχει τεθεί πολλές φορές το ερώτημα αν δημιουργεί ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στον οργανισμό το υπεροξείδιο και το όζον. Οι ειδικευμένοι όμως οζονοθεραπευτές τους οποίους άκουσα σε εκπομπές στην τηλεόραση απάντησε οτι για τις συγκεκριμένες δοσολογίες δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αντιθέτως οι μικρές αυτές δόσεις όζοντος ή υπεροξειδίου ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού για να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό λόγω της κακής διατροφής μας.
    -----------------------

    Με λίγα λόγια δε βασίστηκες σε κάποια ανεξάρτητη έρευνα για αυτό σου το συμπέρασμα.
    Απλά αρκέστηκες στην διαπίστωση των ανθρώπων που το προωθούν όπως πχ οζονοθεραπευτές...

    Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει "μικρή" δοσολογία. Από τη στιγμή που εμπλουτίζεις το νερό, πολλαπλασιάζεις τις είδη οξειδωτικές του ιδιότητες. Επι 2-3 φορές την ημέρα αρκεί η επιβάρυνση. Παιδιά είναι εντελώς παράλογο να δέχεσαι τα οξειδωτικά ως θαυματουργές μεθόδους, ενώ παράλληλα να παραδέχεσαι και τα αντιοξειδωτικά που όλοι ξέρουμε τις προστατευτικές ιδιότητες τους στην καταπολέμηση της... οξείδωσης!
    Το οξυγόνο και το νερό δυστυχώς συν της άλλης προκαλούν οξείδωση, αρά ελεύθερες ρίζες και κατ επέκταση τις λοιπές συνέπειες της καταστροφής των κυττάρων...

    Πιο αναλυτικά εδώ :

    http://dermaline.info/articles.php?articleId=257

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μην ξεχνιόμαστε , μιλάμε για υπεροξείδιο του υδρογόνου τροφίμων (food grade), όχι του φαρμακείου.

    Το 35% γίνετε 3% , αν αναμείξουμε 11 μέρη απεσταγμένο νερό, με 1 μέρος του διαλύματος που ειναι 35%.

    Πέρυσι όλο τον χειμώνα με το διάλυμα 3% ψέκαζα στην στοματική κοιλότητα και έκανα εισπνοές (ψεκάζουμε στο στόμα και εισπνέουμε αμέσως) κατα διαστήματα.

    Ενώ άλλες χρονιές όλο και θα έπεφτα στο κρεβάτι από κάποια ίωση , πέρυσι δεν είχα ούτε καν την υποψία κρυολογήματος.

    Το βρήκα εδώ:

    http://www.ebay.co.uk/itm/Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-35-1L-1000ml-/140573608206?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item20bad7090e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ψάχνοντας και διαβάζοντας πολλά για το ...πέροξαιντ πάντως, βρήκα και ένα έγγραφο του Χαροκόπειου πανεπιστημίου, το οποιο το αναφέρει ως ΜΗ ελεύθερη ρίζα.

    Εδώ είναι :
    http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/706/1/kalathara.pdf

    Το αναφέρει στον πίνακα 2.1 ο οποίος είναι στην σελίδα 16 του εγγράφου και στο pdf γραφει σελιδα 26.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αφού όπως λέει ο πιο πάνω ανώνυμος το νερο προκαλεί οξείδωση και αφου οπως λέει δεν υπάρχει "μικρή " δοσολογία , ας το κόψουμε εντελώς να βρούμε την υγειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.
    ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ).ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΙΑΤΡΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ (ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΧΙΛΙΩΝ ML ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΠΙΝΩ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ Η ΠΟΣΙΜΟ ΥΓΡΟ ΠΛΗΝ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΙΝΩ 5 ΕΩΣ 8 ΣΤΑΓΟΝΕΣ 35% FOOD GRADE ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 200 ML ΝΕΡΟ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 85 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ).
    ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BOBBYS HEALTH SHOP ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρηγγειλα στον φαρμακοποιο μου και μου το εφιαξε ο ιδιος! Ενα μπουκαλι των 500 γρμ μονο επτα ευρω!--Λεωνιδας--

      Διαγραφή
    2. Λεωνιδα χιλια συγγνωμη για την ενοχληση ζητησα και εγω απο τον φαρμακοποιο μου το οποιο μου το ειπε perydrol 35% (υπεροξειδιο του υδρογονου )και μετα θα το αραιωνω 3 εως 5 σταγονες σε ενα ποτηρι νερο αυτο ειναι? Για να βεβαιωθω σε παρακαλω ---Κωστας---

      Διαγραφή
    3. γερανιου 17 μανιοσ το εχει 1 λιτρο 10 ευρω food grade στο εξωτερικο σε τρωει η μεταφορα ο bobby τοχει ακριβο ρε παιδια εχετε μεινει πισω

      Διαγραφή
    4. γερανιου 17 μανιοσ το εχει 1 λιτρο 10 ευρω food grade στο εξωτερικο σε τρωει η μεταφορα ο bobby τοχει ακριβο ρε παιδια εχετε μεινει πισω

      Διαγραφή
  58. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΙΤΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μηπως καποιος ξερει αν ποιοτικα τα σκευασματα του H2O2 FOOT GRATE 35% ειναι ιδια; Eχουν διαφορα στην τιμη π.χ. στα 1000 ml.
    Δινω 3 σημεια πωλησης.
    1). http://viewitem.eim.ebay.gr/Food-Grade-HYDROGEN-PEROXIDE-H2O2-35--1000ml/170667621876/item
    2). http://www.ebay.co.uk/itm/Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-35-1L-1000ml-/140573608206?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item20bad7090e
    3).http://bobbys-healthy-shop.co.uk/Hydrogen-Peroxide.php
    Ευχαριστω οποιον μπορει να βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ LINK ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους εσάς παιδιά,

      Εγώ έχω αγοράσει από αγγλία την έκδοση 35%
      Το θέμα μου είναι το εξής:
      Με τίποτα δεν ήθελα να το αραιώσω με νερό βρύσης και το σκεφτόμουνα και για εμφιαλωμένο.

      Ρώτησα για απεσταγμένο σε φαρμακείο και μου είπαν οτι το απεσταγμένο δεν πίνετε!!!

      Ξερει κανείς τιποτα γιατί αυτήν την απάντηση δεν την περίμενα και τώρα είμαι σε δίλημμα

      Ευχαριστώ πολυ

      Διαγραφή
    2. Κώστα, είναι αβέβαιο ότι ξέρει για το H2O2. Πριν το δοκιμάσω ρώτησα 3 γιατρούς. Οι 2 δεν το ξέρανε καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και ο άλλος νόμιζε ότι του μιλούσα για το Όζον του Φυκιώρη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά την άποψή μου είναι να γνωρίσεις κάποιον που το λαμβάνει συστηματικά για καιρό. Θα δεις απευθείας από την παρουσία - φυσιογνωμία - πρόσωπό του αν του έχει κάνει καλό ή όχι.

      Διαγραφή
    3. Triantafillos Kanellakis - ψάξτε με στο facebook σαν 30canella - ζητάω συγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα

      Διαγραφή
  61. Εγώ πήρα από το Bobbys-healthy shop, όμως το νερό που πρέπει να χρησιμοποιείται να είναι απεσταγμένο και μια φίλη μικροβιολόγος μου υπέδειξε να παίρνω από το φαρμακείο WATER FOR INJECTION ΣΤΕΙΡΟ, ΑΠΥΡΕΤΟΓΟΝΟ, γιατί το νερό βρύσης περιέχει μέταλλα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σας, παρηγγειλα σημερα Food Grade Hydrogen Peroxide 35% (Peroxygen) - 250ml απο το Amazon 22ευρω.
    Δεν εχω καταληξει αν πρεπει να το πινουμε μονο με απεσταγμενο γιατι δεν μπορω να το βρω και να το αγορασω. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Επισης δεν μπορω να κατεβασω το βιβλιο, στο drepanos1@yahoo.gr μπορει καποιος να μου το στειλει?..Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημέρα σε όλους,

    Σε όσα site έχω ψάξει για το Η2Ο2 λένε
    να χρησιμοποιούμε απεστεγμένο νερό. Όταν όμως ρώτησα σε φαρμακείο για απεσταγμένο μου είπαν ότι δεν είναι πόσιμο. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω
    ούτε βρύσης ούτε εμφιαλωμένο.
    Ξερει κανείς να βοηθήσει?

    Ευχαριστω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. εαν καποιος τελικα το εχει δοκιμασει και ξερει ακριβεις δοσολογιες κλπ ας επικοινωνησει μαζι μου στο pixelglitz@hotmail.com, διοτι τον κ. κανελλακη δεν μπορω να τον εντοπισω πουθενα (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Παιδιά και εγώ από εξωτερικό το χω παραγγείλει και δυστυχώς δενμπορωώ να βρω μαγαζί
    οπως το bobby's στην ελλάδα που να φτιάχνει για να μας βγαίνει πιο φθηνά γιατι τα
    μεταφορικά δεν παίζοναι.Αν ξέρει κανείς τέτοιο μαγαζί εδώ στην ελλάδα ας μας πει.

    Λοιπόν εγώ το έψαξα πάρα πολύ για το απεσταγμένο και
    τελικά κατέληξα σε αυτό που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, στο water for injections....
    Είναι δυσαποσταγμένο και κάνει...το κακό είναι οτι βγαίνει σε συσκευασίες του λίτρου (1,4 ευρώ) και το βρίσκεις σε φαρμακείο (συνήθως δεν το έχουν και το παραγγέλνεις)
    ΟΧΙ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ.
    Όσον αφορά τις δοσολογίες εγώ βάζω 4-5 σταγόνες σε 150ml για 2-3 φορές την μέρα. 1 ώρα πριν το φαί και 3 μετά. Αυστηρά αυτό. Εγώ για παράδειγμα αν έχω φάει βαριά και μετά τις 3 ώρες νοιωθω φουσκωμένος το παρατείνω κι άλλο.
    Απο εκεί και πέρα όσον αφορά δοσολογίες υπάρχουν και στο διαδίκτυο για να κατατοπιστείτε.
    Εμέναστο μπουκάλι που ηρθε είχε ενα χαρτί που έλεγε και 2-3 πράγματα και προτεινόμενες δοσολογίες.
    Με όλα αυτά που εχω διαβάσει και ασχοληθεί και συνεννοηθεί με email, το πιο stantard είναι 3-4 σταγόνες σε 250ml.οχι ομως αν βάλεις πιο πολλές ή σε πιο λίγο νερό (όπως έγραψα για μένα πιο πάνω) οτι έιναι απαγορευτικό ή βλαβερό.
    Προσέξτε γιατί το 35% είναι καυστικό, λίγο να ακουμπήσει στο δέρμα το ασπριζει κατευθείαν, αλλα μην τρελαθείτε γιατί επανέρχεται σε λίγες ώρες. Απλά αν το καταλάβετε (εγώδεν το είχα καταλάβει γιατί νόμιζα οτι ηταν υγρασία από το ψυγείο) ρίχτε και λίγο νεράκι πάνω στο δέρμα.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ (ΤΟ 35%) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ, AN TO KANATE ΠΙΕΤΕ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΈΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΤΟ.

    Αυτά, ελπίζω να βοήθησα λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ HONDO ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ BRITTA ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ 6,5 ΕΥΡΩ.Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 120 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΓΙΑ 90. ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΘΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ BOBBYS HEALTH SHOP.

      Διαγραφή
    2. Γιωργο με λενε κωστα......διαβασα το site και βλεπω οτι υπαρχει πολυς φοβος για το αποσταγμενο νερο το οποιο ειναι πιο απλα το νερο της βροχης,εγω σου λεω με τα λογου γνωσεως οτι το πινω εδω και 4 χρονια γιατι με ολα αυτα τα θεματα ασχοληθηκα πολλα χρονια πριν.ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...απλα η γνωση εχει και πιο πανω απο εκει που ειστε.....διαβασε....ψαχνε....

      Διαγραφή
  66. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΤΟΤΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΥΣ 19. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ HONDO ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ BRITTA ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ 6,5 ΕΥΡΩ.Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 120 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΓΙΑ 90. ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΘΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ BOBBYS HEALTH SHOP.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Η ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΗΤΑ ΖΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Α...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, 19 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΠΟ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ + ΚΙΡΣΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. θα ήθελα να ρωτήσω αν επηρεάζει το θυροειδή (υπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Διάβασα πολύ προσεκτικά όλα τα παραπάνω και θα ήθελα να παρακαλέσω και εγώ τον Τριαντάφυλλο από το Βόλο να μας δώσει κάποιο άλλο είδος επικοινωνίας μαζί του, διότι με το facebook ατυχήσαμε.....Είμαι στη θεσσαλονίκη και νομίζω ότι από το Βόλο είναι πιο εύκολο να μάθω περισσότερα...Βασικά αυτό που ενδιαφέρει άμεσα είναι η πηγή προμήθειας του προϊόντος και η ακριβής και ασφαλής δοσολογία του. Επειδή βλέπω ότι και αλλοι έχουν κάνει έκκλιση στον Τριαντάφυλλο χωρίς απάντηση, εγώ λέω να δώσω το δικό μου email για την περίπτωση που αποφασίσει να απαντήσει....:marypap@windowslive.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. παιδια λειτουργει!!!!!!Το παιρνω 10 μερες και εξαφανιστηκαν οι πονοι της αρθριτιδας.Οσο για το νερο εβαλα ενα φιλτρο βρυσης .Παιρνω 5 σταγονες σε ενα ποτηρι νερο 3 φορες την ημερα.Το προμηθευτηκα απο το ΒΙΟΦΩΣ Πανεπιστημιου 58 μου εδωσαν και γραπτες οδηγιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://www.facebook.com/30canella

    Τριαντάφυλλος Κανελλάκης
    συγνώμη για την ταλαιπωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. lina αν θέλεις μπορείς να μου πεις την τιμή και την ποσότητα που πήρες απο το ΒΙΟΦΩΣ Πανεπιστημιου 58 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. lina μπορεις να μου πεις ποσα ml είναι to C2O2 που πήρες και πόσο κάνει.
    Επίσης τι περιλαμβάνουν οι οδηγίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Στο ΒΙΟΦΩΣ Πανεπιστημιου 58 πήρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το κοστος ειναι 25 euro τα 100 ml.
    Μου ειπε καποιος οτι το νερο της βρυσης αν το βρασουμε κανει.
    Τι γνωνη εχετε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Στο βιβλιο One Minute Cure θα διαπηστωσετε πως μπορει κανεις να χρησιμοποιησει και γαλα για την διαλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ενας προσπάθησε να με τρομοκρατήσει πως τάχα προκαλεί θρόμβωση απο κάποια φυσσαλίαδα που εγκλωβίζεται
    Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ελεγα σε παλιοτερο σχολιο ,πως δεν αρρωστησα με την χρηση του οξυζενε 3%(ψεκαζοντας στο στομα) για εναν ολοκληρο χειμωνα. Το ιδιο συνεβη και τον χειμωνα που περασε.
    2 χρονια "καθαρος" δηλαδη.

    Τον Μαρτιο του 10 εκανα εξετασεις και εδειξαν πως εχω ανεβασμενα τριγλυκεριδια ,χοληστερινη και χαμηλο αιματοκριτη. Πηρα το οξυζενε συμφωνα με τις οδηγιες του bobby's health , σταγονες 35% σε νερο δηλαδη ,μονο που δεν ειχα απεσταγμενο τοτε και χρησιμοποιησα πηγης.

    Γυρω στην 15η μερα με ενοχλησε το στομαχι μου ομως και το σταματησα . Με 100ml καταναλωση σπαθολαδου σε ισοποσες δοσεις καθημερινα ,λυθηκε και αυτο το προβλημα.

    Τον Νοεμβριο του 11 εκανα ξανα εξετασεις και αυτη την φορα ολες οι τιμες ηταν φυσιολογικες ,ο γιατρος που ειδε τα αποτελεσματα και του 10 και του 11 ,με κοιταζε με εκπληξη.

    Εχω να πω παντως πως σε αυτο το διαστημα αρχισα να καταναλωνω και κεφιρ ,το οποιο βοηθαει και αυτο.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ(ΕΦΘΑΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΩΡΑ).
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ 6 ΕΩΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΑ 100 ml.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΤΙ ΝΕΡΟ (ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ
    25 ΕΥΡΩ ΤΑ 100 ml (ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΔΕΣ Ε!!),
    ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ (ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ?).
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!! ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλημέρα!
    Καταρχήν όσο αφορά της ελεύθερες ρίζες υπάρχουν test ελευθέρων ριζών να δεις που βρίσκεσαι...
    Ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις και όποιος η αν ξέρει μου απαντά.
    Παίρνω οξυζενέ από τον Ιούνιο και όλα καλά... τώρα θέλω να το δώσω σε μια φίλη μου οι οποία έχει πρόβλημα με ημικρανίες. πως να της πω να το παίρνει? να κάνει όλοι την θεραπεία? και αν ναι π.χ την 16 μέρα που παίρνεις πολλές σταγόνες στο ποτήρι τον 200ml η πρέπει να ποιεί 5 ποτηριά την μέρα με 5 σταγόνες το κάθε ένα?
    και στο γάλα που λένε για ποιο πάνω ξέρει κανείς αν είναι στην ίδια ποσότητα?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΤΕ 3 ΕΙΤΕ 13 ΕΙΤΕ 23 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ 200-250 ML.Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΤΥΦΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΗΝ ΛΕΓΩ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

      Διαγραφή
  80. καλησπέρα!
    Καταρχήν αν έχει κάποιος θέμα ας πάρει ένα test ελεύθερων ριζών να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται...
    ερωτήσει για όποιων ξέρει..
    1. όταν κάποιος κάνει την θεραπεία τις μέρες με πολλές σταγόνες τις παίρνει στην ίδια ποσότητα νερού η θέλει ανάλογα με της σταγόνες?
    δηλ. 3-4 σταγόνες σε 200ml νερό. στις 25 σταγόνες πόσο νερό? και αν σε 5 ποτήρια... όλοι μέρα νερό θα πίνει? και δε θα τρώει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. μετα το βρασιμο ( αφου κρυωσει λιγο ) παγωστε το νερο στη καταψυξη. Αφηστε το σε θερμοκρασια δωματιου μεχρι να υγροποιηθει ξανα, στο πατο θα δειτε αιωρουνται ιζήματα , μαζεψτε το νερο πανω απο τα ιζηματα_______________ ή φτιαξε αποστακτηριο νερου με χυτρα ταχυτητας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. Ο.Κ.. ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Προς:
      ΓΙΩΡΓΟΣ 10 Δεκεμβρίου 2012 - 5:07 μ.μ.

      Ερώτηση:
      Αν είσαι σίγουρος, γιατί δεν κάνεις μια ολοκληρωμένη πρόταση, αγοράς από που, συνταγή για το Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-35% και δοσολογία συντήρησης ή δοσολογία παθήσεων?

      Διαγραφή
    3. ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE BOBBYS HEALTY SHOP ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  82. Ηπια 1 ποτήρι οζονοποιημένου νερού λόγω άσθματος από διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση. Εξαιτίας του οζονοποιημένου νερού εμφάνισα σοβαρά προβλήματα υγείας για χρόνια, την στιγμή που το ήπια την γλύτωσα τελευταία στιγμή, με έπιασε κάτι σαν πνευμονικό οίδημα. Ρώτησα το κομπογιαννίτη-γιατρό που πούλαγε τη συσκευή όζοντος (600 ευρώ τότε το πούλαγε ο απατεώνας) αν πρέπει να πάω σε νοσοκομείο και μου είπε όχι (!!!)
    ΠΡΟΣΟΧΗ ρωτήστε πρώτα καλούς γιατρούς που να είναι και καλοί άνθρωποι πριν πάρετε κάτι άγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Agaphtoi filoi. me lene Pano kai menw Ollandia, ekana xrhsh H2O2 alla den katafera na teleiwsw thn therapeia logo diakopwn kai douleias,( emena kairo makria apo to spiti), alla eixa ftasei se epipedo na pairnw 3x thn hmera apo 25 stagwnes h2o2 35%FOOD GRADE to opoio eixa kanei 3% met hn prosmei3h a_p_o_s_t_a_g_m_e_n_o_u nerou kai OXI filtrarismeno APAGOREUETAI,LOGO METALWN STO NERO,(anal. 1 meros h2o2 me 10.5-11 merh APOSTAGMENOU nerou). Den eimai se thesh na sas pw me 100% oti <> alla eixa meriko problhma me fagoura meta to mpanio h to ntous pragma pou twra meta peripou 9mhnes DEN EXW. Pantos egw 8'arxisw 3ana thn dosh. Nastai oloi sas kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agapite Pano, p;oso kairo epernes tis stagones 3 fores tin imera x 35 stagones se apestagmeno nero? exies diladh apostaktira?

      Διαγραφή
  84. Διαβασα το βιβλίο "Το θαυμα της αλκαλικής διατροφής" και ο Robert Young γραφει να ριχνουμε σταγονες με H2O2 2% στο νερό. Τελικά εχει σημασία αν ειναι 2% ή 35%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "The One minute Cure". ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ? krmlnina@yahoo.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 1) απο που μπορουμε να βρουμε μηχανημα για να μας βγαζει το νερακι που θελουμε 2)απο που μπορουμε να βρουμε αυτο το h202 . 3τις δοσολογιες . ετσι απλα χωρις λογια και ολα αυτα απο ελλαδα οποιος ξερει . συγκεντρωτικα ομορφα και ωραια για να βρουμε ακρη.οποιος μπορει να βοηθησει και δεν ειναι μπαροφας κοινοποιει εδω και αν θελει να με παρει και τηλ στο 6988897047.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΙΣΙΝΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΤΥΠΟ.

    http://www.allicin.com/

    ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΟΥΛΦΙΔΙΟ. Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ:

    http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/madison-cavanaugh-one-minute-cure.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο2 ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΕΝΩ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. αγαπητέ ανώνυμε, όλα έχουν την σημασία τους. καλό θα ήταν οποίος θα ήθελε να ασχοληθεί με το οξυζενέ η την σόδα(sodium biocarbonate)τουλάχιστον να είχαν το backup ενός που έχει την εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μπορώ να σας προμηθεύσω με αποστακτήρες για να φτιάχνετε το αποσταγμένο νερό που απαιτείτε για την πόση του κάθε εληξιρίου και ;oχι μόνο το Hydrohen peroxide 35% food grade!!!!skype id: aquasports16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Καλησπέρα!Καθαρό hydrogen peroxide 35% food grade βρήκα στον Καλογερόπουλο στον Πειραιά, σε πολύ λογική τιμή(3 ευρώ το λίτρο!), αλλά δυστυχώς είχε φέρει μεγάλη ποσότητα και προοριζόταν όλο για παραγγελία. Όποιοι ενδιαφέρονται ας παίρνουν εκεί, μήπως καταφέρουμε και φέρει σε μόνιμη βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ψάχνουμε για hydrogen peroxide 35% food grade που είναι αδύνατο να το πουλάει ο καλογερόπουλος 3€ το λίτρο! αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πουλούσε το λίτρο 30 η 35ε θα του το πουλούσα εγώ αλλά θα τον υποχρέωνα ταυτόχρονα να αγοράσει και έναν αποστακτήρα για να φτιάχνει όποια ελιξήρια και αυτός κοστίζει 350€ για όποιον το θελήσει, οποίος ψάχνει απλά για hydrogen peroxide 35% food grade ας αναθεωρήσει η ας επικοινωνήσει μαζί μου για περαιτέρω εξηγήσεις όλα τα υπόλοιπα είναι το λιγότερο, άσχετα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ελεύθερη Επιστήμη, σ΄ ευχαριστώ για το άρθρο σου. Θα ήθελα το δεύτερο βιβλίο. Η διεύθυνσή μου είναι agoudimoun@yahoo.gr

    Ευχαριστώ

    Nikol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γεια σας, υπάρχουν πολλές εταιρίες στο διαδίκτυο πλέον σε πάρα πολλά προιοντα (στοματικο διάλυμα, οδοντοκρεμες, καθαρισμό σπιτιού και επίσης σε κάψουλες για πόσιμη χρήση που παίρνω εγώ από το iherb σε καλύτερη τιμή. Επίσης σε αυτά τα sites μπορείτε να διαβάσετε και τα σχόλια αναγνωστών. http://www.evitamins.com/zero-2-sixty-oxygen-capsu-oxylife-6540

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

    http://extratorrent.com/torrent/2559222/The+One+Minute+Cure+The+Secret+to+Healing+Virtually+All+Diseases.html

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ

    https://thepiratebay.sx/torrent/8177518/Hydrogen_Peroxide_Cures_%28Miracle_Healers_From_The_Kitchen%29

    https://thepiratebay.sx/torrent/3793364/Hydrogen_Peroxide_Medical_Miracle_-_William_Campbell_Douglass__M

    https://thepiratebay.sx/torrent/7993877/Hydrogen_Peroxide_Medical_Miracle.

    https://thepiratebay.sx/torrent/4827344/Hydrogen_Peroxide_Uses.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. kalispera tha ithela kapoios na moy steilei sto dtzekos@gmail.com to one minute cure thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σημερα προμηθευτηκα το Η2Ο2 food grade 3.5%. επιβεβαιωσα απο το φαρμακειο αν ειναι το 35% και αν ειναι λαθος. οχι ειπε αυτο ειναι. το 35% δεν το δινουν ετσι, ειναι πολυ καυστικο. anyway απλα αυτο που εχω να κανω ειναι να 3πλασιασω τη δοσολογια εγω λογο του οτι ειναι το 1/10 του 35% ;)

    Nicolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ακολουθώ την αγωγή με H2O2.
    Για να ξεκινήσω το έψαξα πάρα πολύ…
    Απεσταγμένο νερό…
    H2O2 35% FOOD GRADE
    Δοσολογίες…
    Άδειο στομάχι…(3ώρες μετά το φαγητό – 1 ώρα πριν )
    Παράδειγμα: Αν φας στις 16:30, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 ώρες…δηλαδή μπορείς να πιεις το διάλυμα που θα φτιάξεις, μετά τις 19:30.
    Αν το πάρεις 19:30… Μπορείς να φάς απ’ τις 20:30 και μετά !!

    Το Hydrogen Peroxide 35% που αγόρασες αναφέρει ότι είναι FOOD GRADE ?
    Απεσταγμένο νερό, μπορεί κάποιος να ζητήσει από φαρμακείο.
    Λέγεται WATER FOR INJECTIONS.
    ΟΧΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ.
    ΟΧΙ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
    Ναι… από άποψη βιβλιογραφίας και εμπειρίας άλλων ατόμων, ιατρών, ερευνών…κάνει θαύματα…
    Η λάθος χρήση όμως, μπορεί να αποβεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυσάρεστη ….

    Αν κάποιος, θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου,
    μπορεί μέσω e-mail στη διεύθυνση: hydrogenperoxide35@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε εάν υπάρχει άλλος τρόπος να λάβουμε το υπεροξείδιο εκτός απο τον πόσιμο; Έχω ένα πολύ άρρωστο άτομο στην οικογένεια με καρκίνο και δεν μπορεί να καταπιεί. Αν γνωρίζετε κάτι σας παρακαλώ απαντήστε μου. Το υπεροξείδιο είναι η τελευταία μου ελπίδα. Ευχαριστώ. Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί αντί οδοντόπαστας οξυζενέ του φαρμακείου, αυτό που δίνουν για τραύματα; Και πώς, σκέτο ή διαλυμένο σε νερό;
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα όχι αλλά με foodgrade peroxide από εξωτερικό καθώς και sodium bicarbonate( κοινώς σόδα αλλά όχι αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα) μπορείς να φτιάξεις την κορυφαία οδοντόπαστα που θεραπεύει ακόμα και βαριάς μορφή περιτονίτιδας. αν αποκτήσεις τα παραπάνω στείλε μου pm με το email σου να σου στείλω την συνταγή.pantelisdaf@gmail.com

      Διαγραφή
  102. Ρε παιδια παραγγειλτε το απο το amazon.uk πολυ οικονομικο κ ακριβως αυτο που ψαχνουμε χωρις ρισκο, food grade hydrogen peroxide, 35% απλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mporeis na to paraggeileis apo auti ti dieuthinsi
      http://www.diatrofologiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2435:υπεροξείδιο-του-υδρογόνου-hydrogen-peroxide

      Διαγραφή
  103. Κυρίοι γειά σας
    Μήπως γνωρίζεται δοσολογία για κατάποση(πόσες σταγόνες και πόσες φορές την ημέρα) Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΝΕΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΔΩ:

    http://cur.lv/80d5z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΔΙΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αντι να διαβασω το του καθενος πηγα στο φαρμακειο και αγορασα 200ml οξυζενε ...Τους τελευταιους μηνες εχω αρχισει να εμφανιζω σοβαρα προβληματα αρθρητιδας στα δακτυλα των χεριων μου..Λοιπον...χωρις να το καταλαβω μεσα στις 3 προηγουμενες μερες εχω καταναλωσει περιπου τα 150ml απο τα 200ml που αγορασα ..Σ'ενα μπουκαλη 0.75 ml προσθετω περιπου 3 -4mm(χιλιοστα) οξυζενε απο το συνολικο του υψος. του μπουκαλιου.Οτι νερο καταναλωνω ολη μερα το πινω απο αυτο το μπουκαλη..Ηδη βλεπω πολυ μεγαλη διαφορα ειδικα το πρωι που ξυπναω τα δακτυλα μου ΚΛΕΙΝΟΥΝ σχεδον τελειος και εχει φυγει και αυτο το απαισιο πρηξιμο που ενοιωθα...Παρενεργειες δεν εχω δει και αν δω δεν θα διστασω να σας γραψω ..Ευχαριστω!!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Εγω απλα εβαλα οξυζενε 3% σ'ενα μπουκαλη 0,75 ml περιπου 3-4mm του συνολικου υψους του μπουκαλιου και πεινω απο αυτο οποτε δειψαω ..το χρησιμοποιω τις τελευταιες 3 μερες και βλεπω μεγαλη βελτιωση στην αρθρητιδα που εχω στα δακτυλα των χεριων μου και στο πρηξιμο που νιωθω ειδικα καθε πρωι..Απο τα 200ml που αγορασα απο το φαρμακειο ,πλακα-πλακα εχω καταναλωσει περιπου τα 150ml χωρις να το καταλαβω...Παρενεργειες δεν εχω δει και θα συνεχεισω με αυτο τον ρυθμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά κρασιά αγαπητέ S.P. Έχουμε και λέμε<!! Kανένα φαρμακείο στην Ελλάδα δεν πουλάει 35% foodgrade hydrogen peroxide. Αυτό που έχουμε είναι ορισμένοι εξυπνάκηδες που κοροϊδεύουν τον κόσμο και εξηγούμε: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αποσταγμένο νερό να το αγοράσεις. τελεία και παύλα. όσοι έχετε οποιανδήποτε αμφιβολία ας επικοινωνήσετε μαζί μου η ας το ψάξετε σε απύθμενα βάθη όμως το θέμα πριν μου απευθυνθείτε με αμφιβολίες οπότε όποιο πρωτόκολλο και να βρείτε για οποιανδήποτε θεραπεία θα λάβει χώρα κίνδυνους για την υγεία σας(την δική σας και όχι την δική μου) η αστοχία το λιγότερο γιατί χωρίς πρωτόκολλο όλα τα υπόλοιπα είναι για τα σκουπίδια λιαν καλώς και ειδικά με το hydrogen peroxide. Να μου έλεγες ascorbic asid η πολύ καλλίτερα πρωτόκολλα με super foods όπως. Spiroulina, chlorella, Camu Camu, αλλά μόνο (για την Ελλάδα τουλάχιστον ) από τον λεβέντη Νίκο ipokratio diadrofi in Athens να το συζητούσαμε αλλά όχι για το peroxide

      Διαγραφή
  108. Ο χρήστης Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία":

    Κυρίοι γειά σας
    Μήπως γνωρίζεται δοσολογία για κατάποση(πόσες σταγόνες και πόσες φορές την ημέρα) Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-3%

    Για πρωτόκολλα θεραπείας και τα λοιπά έχω πει να με ειδοποιήτε μόνο όταν έχετε αποστακτήρανερού και foodgrade 35% Hydrogen peroxide. Selamat Gajun! Selamat Ja!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. S.B 24 Mαρτιου 2014-16.20 Εχω σφραγισμένα δοντια αν ξερει κανεις να με πληροφορηση αν θα επιρεαστουν από την χρηση του Υπεροξεειδιου του Υδρογόνου ευχαριστω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΕ>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ρε παιδια μια ωρα διαβαζω τα σχολια και ακρη δεν εβγαλα.... εγω πηγα σε 1 απο τα 5 φαρμακια και μου εδωσε απο μπουκαλι ενος λιτρου 100 γραμαρια 1.40ε με ειπαι οτι ειναι καυστικο (35%} τη κανω τωρα με απλα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Την καλησπέρα μου. Λοιπον, εγω εχω ξεκινησει 3% και βρισκομαι περιπου στα μισα (20 σταγονες). Δεν εχω καποια ασθενεια, το παιρνω για προληπτικους λογους. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι το εξής: Μόλις τελειώσει ο κύκλος και ξαναγυρίσω στις 3 σταγονες και τελος, τι κάνω μετά?? Ξανα κανω το ιδιο μετα απο ενα διάστημα?? Κάνω κατι άλλο?? Κάνω κάποιου είδους συντήρηση??? Ξερει κανενας να με βοηθησει?? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Οσοι πινετσι απο brita ξεχαστε αποτελεσματα οτι κσι να μου λετε, αν θελετε πραγματικα θεραπευτικα αποτελεσματα εποικοινωνηστε μαζι μου κσι μονον οτι αλλο περιτο και δεν επανερχομαι επι του θεματος. Σας ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Εγω δυναμαι να βοηθησω σε οτιδηπωτε θελησετε ελατε σε εποικυνωνια μαζι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Να ρωτησω αν αυτό το σκευασμα ειναι κατάλληλο για FOOD GRADΕ 35% ?

    http://www.diatrofologiki.gr/index.php?route=product/product&product_id=437

    ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 23,76 ΔΙΑ 250ML ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ 37€ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΑ ΔΙΑ ΤΟ ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ? ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ

      Διαγραφή
  116. Θα ήθελα το "The One-Minute Cure" στο ακόλουθο email
    andreasozou@primehome.com

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει αν παίρνεις φάρμακο για υπέρταση η για στομάχι ο συνδυασμός με το Η2Ο2 θα δημιουργήσει πρόβλημα [ σημιοτεον ότι και αυτά τα παίρνεις το πρωί νηστικός]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails