Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Σημείωση Επιστήμης: Στο Βόρειο Πόλο του Κρόνου το διαστημόπλοιο VOYAGER 1 φωτογράφησε έναν τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό διαμέτρου 25.000 χιλιομέτρων. 
Στη συνέχεια το CASINI φωτογράφησε ξανά αυτό τον τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό του Βόρειου Πόλου του Κρόνου.





Η επίσημη άποψη είναι οτι αποτελεί ατμοσφαιρικό μετεωρολογικό σχηματισμό. (Σ.Ε: Προσθέτουμε αυτό το σχόλιο εκ των υστέρων εξαιτίας ενός φίλου του blog ο οποίος με άκομψο τρόπο προσπαθεί να μας πείσει για τις γνώσεις του ασκώντας κριτική σε όλους και σε όλα. Ήταν λάθος μας που δεν βάλαμε εξ αρχής τα βίντεο αυτά. 
Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την άποψη που λέει οτι ο κυματικός συντονισμός δημιουργεί το εξάγωνο στο Κρόνο. 
Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε πως στο εργαστήριο μπορείς να δημιουργήσεις εξάγωνο, τετράγωνο, σταυρούς και διάφορα άλλα σχήματα σε ρευστό, αλλάζοντας την συχνότητα των κυμάτων. Αυτό απο μόνο του δεν αποτελεί επαρκή εξήγηση του φαινομένου. 
Και στο τρίτο βίντεο το μυστήριο του εξαγώνου του Κρόνου θα δείτε τον Κέβιν Μπέϊνς της NASA που λέει ακριβώς πως δεν έχει ερμηνευτεί ο μηχανισμός της λειτουργίας του εξαγώνου.
Ενα προφανές ερώτημα είναι το πως δημιουργείται αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα. Και πολλά άλλα ερωτήματα
Στο τέταρτο βίντεο στο 0:54 θα δείτε εντός του εξαγώνου ένα ισόπλευρο τρίγωνο, ενώ οι σκοτεινές περιοχές δημιουργούν ένα αντίστροφο ακριβώς τρίγωνο. Δεν θέλει και πολύ το μυαλό του ανθρώπου να συνδυάσει το σχήμα στο Κρόνο με το αποκρυφυστικό σύμβολο του Λευκού τριγώνου και του Σκοτεινού τριγώνου. Είπαμε όλα αυτά είναι αφορμή για σκέψη. Κανένας δεν κατέχει την απόλυτη γνώση και φυσικά δεν δεχόμαστε κάποιοι να προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψή τους).




Βίντεο 1





Βίντεο 2





Βίντεο 3 





Βίντεο 4





Βρίσκεται σταθερά στο ίδιο σημείο του πλανήτη και δεν έχει εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται. 


Στο νότιο πόλο του πλανήτη υπάρχει ένας σταθερός κυκλώνας με διάμετρο περίπου 8.500 χιλιόμετρα.


Βλέπετε κάτι περίεργο σε όλα αυτά; Ο Κρόνος είναι ο 6ος σε σειρά απο τον Ηλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. 


Θυμηθείτε το ρόλο του Κρόνο στη μυθολογία, τα "Κρόνια γένη", συνδέστε τα σαν πάζλ και ίσως οι φωτογραφίες αυτές γίνουν πιο κατανοητές. Στις νεότερες φωτογραφίες των δορυφόρων ο σχηματισμός φαίνεται ότι είναι καθαρά μετεωρολογικός. Στην παλαιότερη όμως φωτογραφία φαίνεται ότι υπάρχει κάτι άλλο σταθερό που προκαλεί την δημιουργία αυτού του σχηματισμού.





Φυσικά αυτή η άποψη είναι ανεπίσημη..Είναι εικασία. Ξέρω τις αντιρρήσεις κάποιων. Αλλά γιατί να έχουμε περιορισμούς στη σκέψη μας; Γιατί να βάζουμε μόνοι μας περιορισμούς στη σκέψη μας;




Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν το θεό Ποσειδώνα, ως θεό της θάλασσας. Δείτε την πλήρη περιστροφή του Ποσειδώνα. 


Θαυμάστε τον καταγάλανο πλανήτη του Ποσειδώνα. Μοιάζει σαν να είναι γεμάτος μόνο με νερό. Ενας μακρινός παρατηρητής έτσι θα το έβλεπε. Αυτές οι σκέψεις είναι αφορμή για περαιτέρω διερεύνηση. Ίσως δεν ήταν τυχαίο που τον θεωρούσαν θεό της θάλασσας. Τί ήξεραν περισσότερο οι αρχαίοι για αυτά τα ουράνια σώματα;


Φυσικά ο Ποσειδώνας και το χρώμα του δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Όσο για το εξάγωνο του Κρόνου αυτό και αν είναι πρακτικά αδύνατο.


Είναι καιρός να αντιμετωπιστούν τα αρχαία κείμενα, όχι σαν μύθοι, αλλά ως απομεινάρια μιας πανάρχαιας τεχνολογικής γνώσης.


Να θυμήσω σαν τελευταίο την δήλωση του Οπενχάϊμερ, του δημιουργού της ατομικής βόμβας, ο οποίος ρωτήθηκε αν είναι η πρώτη ατομική πυρηνική έκρηξη αυτή που πραγματοποιήθηκε. Ο Οπενχάϊμερ απάντησε "ναι είναι η πρώτη στην σημερινή ανθρωπότητα". Τι ήξερε ο Οπενχάϊμερ;

19 σχόλια:

  1. Ρε παιδία οι αρχαίοι δεν ήξεραν καν την ύπαρξη του πλανήτη Ποσειδώνα, πώς λοιπόν του έβγαλαν και όνομα;; Ωραία η φαντασία αλλά δεν είναι καλό για το site να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαυρο στο κεντρο της φωτογραφιας , κρυβει κατι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το άρθρο.
    Πείτε μας αν μπορείτε , που μπορούμε να βρούμε
    την δήλωση του Οπενχαιμερ , είναι αρκετά ενδιαφέρον
    και καλό είναι να γράφετε τις πηγές σας , για να ξέρουμε και εμείς να ανατρέξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς "8 Μαρτίου 2011 8:09 μ.μ. ":

    Κάποιοι φίλοι του blog σχολίασαν και σωστά οτι οι αρχαίο Ελληνες δεν γνώριζαν την ύπαρξη του Ποσειδώνα. Στα υπάρχοντα κείμενα ο Ποσειδώνας δεν αναφέρετε μέσα στους γνωστούς πλανήτες.Συμφωνούμε...
    Το blog αυτό δεν ασχολείται με το τι ήξερε ο μέσος Ελληνας στην αρχαία εποχή. Ασχολούμαστε με την κρυμμένη γνώση με τις περίεργες αυτές συμπτώσεις της αρχαιότητας που δείχνουν οτι υπήρχε αρχαία προκατακλυσμιαία γνώση η οποία όμως δεν έφθανε στον μέσο κάτοικο εκείνης της εποχής. Θυμηθείτε τα σκάφη των Φαιάκων. Αυτοί που ονόμασαν λοιπόν τον γαλάζιο αυτό πλανήτη Ποσειδώνα, ήξεραν πολύ περισσότερα για την μυθολογία απο οτι οι περισσότεροι Ελληνες της εποχής. Μην κρίνετε λοιπόν αυτά που γράφουμε με βάση την καθιερωμένη γνώση.Αυτά που αναφέρει ο Λουκιανός για το διαστημικό πόλεμο, προσωπικά πιστεύω οτι είναι αληθινά και το διαδίκτυο είναι γεμάτο απο αποκαλύψεις πρώην αστροναυτών για το τι βρέθηκε στο φεγγάρι και το τι βρέθηκε στον Αρη.
    Αυτοί που ονόμασαν τους δορυφόρους του Αρη,Φόβο και Δείμο, ήξεραν πολύ περισσότερα πράγματα απο τη Μυθολογία που μαθαίνουμε στο δημοτικό.
    Θέλει λοιπόν προσοχή και να διερευνήσουμε σε βάθος και με ανοικτό μυαλό τα αρχαία κείμενα. Και ας αφήσουμε τις εύκολες επικρίσεις.
    Αλλοίμονο αν αυτά που γράφουμε τα κρίνουμε με βάση αυτά που λέει η Wikipedia Και η μυθολογία του σχολείου.
    Υπάρχει τεράστια κρυμμένη γνώση..
    Διαβάστε σας παρακαλώ το άρθρο για το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς "Φοινικας1957":
    Φίλε μου δεν γνωρίζουμε αν κρύβει κάτι. Είναι αποτέλεσμα της επεξεργασίας της NASA. Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά αλλοιώνουν φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς "14 Μαρτίου 2011 9:07 π.μ.":
    Φίλε μου την δήλωση του Οπενχάϊμερ δεν την έχω βρεί στο διαδίκτυο ακόμη, την έχω διαβάσει σε κάποιο επιστημονικό βιβλίο πριν απο 15 χρόνια και δεν θυμάμαι τον τίτλο. Ελπίζω να το βρω και να το δημοσιεύσω. Αν τυχόν το βρείς στείλ’το μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την δήλωση του Οπενχάΐμερ έχει αναφερθεί σε τηλεοπτική του εκπομπή στο πρόσφατο παρελθόν και ο "γραφικός" Λιακόπουλος. Ίσως να υπάρχει αναλυτικά σε κάποιο του έντυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο φίλος που έγραψε ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν την ύπαρξη του πλανήτη Πωσειδώνα.. απ΄ότι φαίνεται μόνο αυτό κατάλαβε από την παρουσίαση του όλου θέματος. Δεν γνωρίζει μάλλον ότι η αρχαία ελληνική μυθολογία βασίζεται σε μια αρχαιότερη μυθιστορία και γνώση που μεταφερόταν από γενιά σε γενιά στην αρχαία Ελλάδα καταλήγοντας στην σημερινή μορφή των μύθων. Δεν είναι μυθολογία αλλά απόκρυφη γνώση που αφορά και στον Γαλαξία μας.. και λογικό είναι ότι όταν ο Όμηρος αναφερόταν στον θεό της θάλλασσας ίσως να εννοούσε αυτόν τον πλανήτη. Ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες Έλληνες και ξένοι αρχίζουν να πιστεύουν πως η Ιλιάδα και η Οδύσσεια δεν έλαβαν χώρα στη Γη, αλλά στο διάστημα. Τέλος πάντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος φίλος.. ίσως οι κρόνιες φυλές (που ως βασική κυτταρρική δομή έχουν έχουν το πυρίτιο) όπως οι Εβραίοι ας πούμε να έλκουν την καταγωγή τους από αυτόν τον πλανήτη ή από κάποιους δορυφόρους του. Η Ελληνική φυλή ως βασική κυτταρική δομή έχει τον Άνθρακα. Κατα σύμπτωση και η λέξη Άνθρ-ωπος αρχίζει από Άνθρ..
    Ο Παππούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 5γωνο του κρονου θυμιζει ενα ορυκτο αμα το κοψεισ

      Διαγραφή
  10. Ο Παππους ξαναγραφει την βιολογια του HOMO SAPIENS και μας λεει οτι οι Εβραιοι εχουν σαν βαση στο DNA τους το πυριτιο!
    Ωραια θα ηταν να μας εδειχνε εστω και μια αποδειξη για αυτο (το μαργαριταρι) που ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν δεν κάνω λάθος η λέξη άνθρωπος βγαίνει από το άνω-θωρώ-ποιώ.Αν είναι λάθος διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΛΕΞΗ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ, ΤΑ ΑΝΩ ΘΕΩΡΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η επιστημονική μέθοδος λύνει απορίες. Ο μυστικισμός δημιουργεί άγνοια...Δείτε το μαθηματικό μοντέλο ροής ρευστών που εξηγεί επακριβώς την δημιουργία του εξαγώνου αλλά και το πείραμα με το οποίο επαληθεύεται.

    http://news.discovery.com/space/saturns-north-pole-hexagon-mystery-solved.html

    Αφού το τακτοποιήσαμε αυτό, πάμε στο επόμενο μυστήριο λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η λέξη "ανθρωπος" την δημιούργησε ο Ελληνας για να προσδιορίσει το μόνο ον που κινείται όρθιο με το κεφάλι ψηλά σε σύγκριση πάντα με τα άλλα ζωντανά όντα που γνωρίζουμε ως ζώα (αν προερχόταν απο το ανω+θρώσκω θα αποδιδόταν ως άνθρωσκος και κακώς όσοι προσπαθούν να εξηγήσουν τη λέξη αγνοούν την κατάληξη "ωπος" που είναι κοινότατη στη γλώσσα μας).
    Η λέξη αποτελείται απο το "ανθ" όπως το βρίσκουμε στο άνθος και σημαίνει αυτό που είναι τοποθετημένο επάνω/ψηλά (ανω+θος , το "θος" απο το τίθιμι) Και πράγματι το άνθος βρίσκεται κατά κανόνα στην κορυφή ενός βλαστού.
    Και τι είναι αυτό που είναι τοποθετημένο ψηλά;
    Το κεφάλι, που εδώ προσδιορίζεται με το "ωπος" απο τη λέξη ώπη=όψη=πρόσωπο.
    Αντιπαραβάλετε τα ονόματα Ταυρωπός (ο έχων όψη ταύρου, ταύρος+ώπη )ή Ευρώπη (η πλατυπρόσωπη, ευρύα=ώπη).
    Το "ρ" που συνδέει το "ανθ" και το "ωπος" δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση αλλά προσδιορίζει την κίνηση όπως κάνει σε όλες τις λέξεις που φανερώνουν κίνηση.
    Ρούς, ροή, ρεύμα, δρόμος, πόρος, κλπ.
    Ανθρωπος λοιπόν είναι το ον εκείνο που έχει το κεφάλι ψηλά και κινείται παραμένοντας όρθιος.
    Το τελευταίο σε αντιπαραβολή με κάποια πιθηκοειδή που μπορούν να σταθούν στα δύο πόδια αλλά για να περπατήσουν χρησιμοποιούν και τα τέσσερα άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ καλή προσπάθεια για άλλη μια φορά.
    Σε συνέχεια όμως των προβληματισμών παραθέτω τα παρακάτω ερωτήματα ως τροφή για σκέψη:
    Μήπως η εμμονή μας να πιστεύουμε πως συνεχώς μας αποκρύπτουν πράγματα,μας κάνει να βλέπουμε τραβηγμένες θεωρίες ως έστω και αληθοφανείς;
    Αφού υπάρχει μαθηματική λύση στο πρόβλημα,γιατί δεν τις δίνουμε τουλάχιστον τις περισσότερες πιθανότητες αλήθειας;;
    Πραγματικά ως που θα φτάσει ο αντι-σημιτισμός;
    Είναι δυνατόν κάποιος να ισχυρίζεται πως οι Εβραίοι έχουν ως βάσει του γενετικού τους κώδικα το πυρίτιο;;Αντιλαμβάνεται κανείς την σημασία αυτής της φράσης;;Πιστέψτε με,κάποιος οργανισμός που έχει ως βάση του DNA του το πυρίτιο σίγουρα δεν θα έμοιαζε με οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε(Δεν θα είχε καν πρωτείνες ως οργανισμός)Μήπως να φορέσουμε μια σβάστικα και να ξεκινήσουμε το κυνήγι μαγισσών;;
    Όσο αναφορά τον Ποσειδώνα σαφώς και δεν αναφερόμαστε στην γνώση του μέσου αρχαίου Έλληνα πολίτη,σκεφτείτε τι γνωρίζει ο μέσος πολίτης σήμερα και ποιος ο όγκος της επιστημονικής γνώσης.
    Τέλος ο όποιος οπαδός της θεωρίας περί τεχνητού εξαγώνου στον Κρόνο έχουν κάποια πρόταση για την χρησιμότητα του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.youtube.com/watch?v=rGZUoYGWS5M&feature=related
    richard hoagland 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. afoy oi arxaioi den hjeran ton krono. kai to eksagono ayto einai apotelesma fisikwn nomwn .
    ti ennoeis ? poy einai to periergo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε μου "5 Δεκεμβρίου 2011 1:28 μ.μ. " βασική αρχή αυτού του blog είναι οτι η ιστορία της ανθρωπότητας και ειδικά η ιστορία των φυσικών επιστημών δεν είναι αυτή που διδάσκεται στα σχολεία. Φυσικά ο απλός λαός δεν ήξερε τον Κρόνο. Υπάρχουν όμως χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν πάσις αμφιβολίας οτι υπήρχε κρυφή τεχνολογία και κρυφή γνώση. Πηγαίνε μια βόλτα στο Τροφώνιο άντρο, μια βόλτα στην Ελευσίνα και θα συμφωνήσεις μαζί μας. Αν δέχεσαι με εύκολο τρόπο την κατεστημένη άποψη δικαίωμά σου. Εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι που δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails