Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τρομακτικοί ήχοι απο τον ουρανό: Η πρώτη επιστημονική επιβεβαίωση

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Είναι γνωστό οτι ακούγονται παράξενοι και τρομακτικοί θόρυβοι σε όλη τη Γη. Ακόμη όμως πιο ανησηχυτικό και τρομακτικό είναι ότι οι λαλίστατοι κατα τα άλλα γεωφυσικοί και σεισμολόγοι, δεν εμφανίστηκαν πουθενά για να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτούς τους θορύβους. Ειδικά στο δυτικό κόσμο, φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι, ότι είναι περίεργη η απουσία μιας εξήγησης απο τη NASA ή κάποια άλλη επίσημη πηγή. Αυτό ακριβώς αυξάνει τις φημολογίες. Παρ' όλα αυτά το ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ βρήκε έναν γεωφυσικό απο το Αζερμπαϊτζαν, που δίνει μια λογική εξήγηση για τους θορύβους.


Το κείμενο είναι απο WOSCO η μετάφραση απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Ο Elchin Khalilov είναι γεωφυσικός που εργάζεται στον τομέα της γεωδυναμικής και γεωτεκτονικής. Είναι πρόεδρος του World Organization for Scientific Cooperation (Παγκόσμιος Οργανισμός για Επιστημονική Συνεργασία), πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την Παγκόσμια Γεωλογική και Περιβαλοντική Αλλαγή – GGEC GEOCHANGE και πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου για την Πρόβλεψη των Σεισμών. Περισσότερα για τον κ. Khalilov μπορείτε να διαβάσετε εδω..






Έδωσε μια συνέντευξη για τους παράξενους ήχους που ακούγονται σε όλη τη Γη στο WOSCO International News Agency. Ακολουθεί η συνέντευξή του.


Ερώτηση Wosco: Κύριε Khalilov, ποια είναι η φύση αυτών των ασυνήθιστων και πολύ χαμηλής συχνότητας ήχων που αναφέρθηκαν απο ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη απο το προηγούμενο καλοκαίρι του 2011; Πολλοί τους αποκαλούν "Ηχους της Αποκάλυψης". Πληροφορίες για τους ήχους αυτούς έρχονται απ' όλο το κόσμο: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κόστα Ρίκα, Ρωσία, Τσεχία, Αυστραλία, κτλ.


Απάντηση Khalilov: Αναλύσαμε ηχογραφήσεις τέτοιων ήχων και βρήκαμε ότι το φάσμα των περισσότερων εξ αυτών κυμαίνεται μέσα στο εύρος των υπόηχων, δηλαδή δεν μπορεί να ακουστεί απο τους ανθρώπους. Αυτό που ακούν οι άνθρωποι είναι ένα μικρό κλάσμα της πραγματικής δύναμης των ήχων αυτών. Είναι χαμηλής συχνότητας ακουστικές εκπομπές στο εύρος περίπου 20 με 100 Hz διαμορφωμένες με πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα. Δημιουργούνται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, στα σύνορα ατμόσφαιρας-ιονόσφαιρας συγκεκριμένα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες, που δημιουργούν αυτά τα ηχητικά κύματα, όπως: σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, τυφώνες, καταιγίδες, τσουνάμι, κτλ. Το βέβαιο είναι ότι το μέγεθος των παρατηρούμενων βουητών ως προς  την περιοχή που καλύπτουν και το πραγματικό μέγεθος της ισχύς τους υπερβαίνει κατα πολύ εκείνες που μπορούν να παραχθούν απο τα προαναφερθέντα φαινόμενα.






Ερώτηση: Στην περίπτωσή μας, τι θα μπορούσε να προκαλεί αυτό το βουητό στον ουρανό;


Απάντηση: Η άποψή μας είναι ότι η πηγή τόσο δυνατών και τεράστιων εκδηλώσεων κυμάτων ακουστικής βαρύτητας πρέπει να οφείλονται σε μεγάλου εύρους ενεργειακές διεργασίες. Οι διεργασίες αυτές συμπεριλαμβάνουν πολύ δυνατές ηλιακές εκρήξεις και την τεράστια ενέργεια που ρέει απο αυτές, ορμώντας προς την επιφάνεια της Γης και αποσταθεροποιεί την μαγνητόσφαιρα, την ιονόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα.  Έτσι, οι επιδράσεις των ισχυρών ηλιακών εκρήξεων είναι η πρόσκρουση των κρουστικών κυμάτων του ηλιακού ανέμου, χείμμαροι σωμματιδίων και εκρήξεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, είναι οι κύριες αιτίες της δημιουργίας κυμάτων ακουστικής βαρύτητας που ακολουθούν την αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας.  Λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας, όπως εκδηλώθηκε με την αύξηση του αριθμού και της ενέργειας των ηλιακών εκλάμψεων απο τα μέσα του 2011, μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα βουητά αυτά να είναι αποτέλεσμα της αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα ξεκίνησε να αυξάνεται κατακόρυφα απο τις αρχές του 2011, με το εύρος της σημαντικά υψηλότερο απο όλες τις προβλέψεις που δόθηκαν απο μια σειρά σημαντικών επιστημονικών φορέων το 2010 και το 2011. Ενώ, η παρατηρούμενη αύξηση στην ηλιακή δραστηριότητα είναι πλήρως συμβατή με τις προβλέψεις της Διεθνούς Επιτροπής GEOCHANGE που δημοσιεύτηκαν στην Έκθεση της Επιτροπής τον Ιούνιο του 2010. Αν αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης της ηλιακής δραστηριότητας συνεχιστεί, το εύρος της μέχρι το τέλος του 2012 θα είναι υψηλότερο απο το εύρος του 23ου ηλιακού κύκλου και το 2013-2014 η ηλιακή ακτινοβολία θα φθάσει στο αποκορύφωμά της το εύρος της οποίας είχε προβλεφθεί απο εμάς να είναι 1,5-1,7 φορές υψηλότερο απο το εύρος του 23ου κύκλου.




Ερώτηση: Είπατε όμως ότι η αιτία του βουητού αυτού μπορεί να βρίσκεται στον πυρήνα της Γης επίσης, τι σημαίνει αυτό;


Απάντηση: Υπάρχει ακόμη μία πιθανή αιτία της δημιουργίας των ήχων αυτών και μπορεί βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Το γεγονός ότι η επιτάχυνση της μετακίνησης του βόρειου μαγνητικού πόλου της Γης, η οποία αυξήθηκε περισσότερο απο πέντε φορές μεταξύ του 1998 και του 2003 και είναι στο ίδιο επίπεδο σήμερα δείχνει εντατικοποίηση των διαδικασιών ενέργειας στον πυρήνα της Γης, δεδομένου οτι είναι διεργασίες στο εσωτερικό και εξωτερικό πυρήνα που διαμορφώνουν το γεωμανητικό πεδίο της. Εν τω μεταξύ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στις 15 Νοεμβρίου 2011 όλοι οι γεωφυσικοί σταθμοί ATROPATENA που καταγράφουν τρισδιάστατες παραλλαγές του πεδίου βαρύτητας της Γης σχεδόν ταυτόχρονα κατέγραψαν μια ισχυρή βαρυτική ώθηση. Οι σταθμοί είναι εγκατεστημένοι στην Κωνσταντινούπολη, το Κίεβο, το Ισλαμαμπάντ και την Γιογκακάρτα, με τον πρώτο και τον τελευταίο να χωρίζονται απο απόσταση 10.000 χιλιομέτρων. Ένα τέτοιο φαινόμενο είναι δυνατό να συμβεί μόνο αν η πηγή αυτής της εκπόρευσης είναι στο επίπεδο του πυρήνα της Γης. Αυτή η τεράστια απελευθέρωση ενέργειας απο τον πυρήνα της Γης, το τέλος του περασμένου έτους ήταν κάποιου είδους σήμα εκκίνησης που δείχνει την μετάβαση της εσωτερικής ενέργειας της Γης σε μια νέα ενεργή φάση. Εντατικοποίηση των διαδικασιών ενέργειας στον πυρήνα της Γης μπορεί να διαμορφώσει το γεωμαγνητικό πεδίο το οποίο, διαμέσου μιας αλυσίδας των φυσικών διεργασιών στην ιονόσφαιρα - στο σύνορο της ατμόσφαιρας, δημιουργεί ακουστικά κύματα βαρύτητας(Σ.Ε: Έτσι αναφέρεται ο όρος στο πρωτότυπο) το ηχητικό φάσμα των οποίων ακούγεται στους ανθρώπους με ένα τρομακτικό ήχο χαμηλής συχνότητας σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Και στις δύο περιπτώσεις, παρόλο που οι αιτίες των ακουστικών κυμάτων βαρύτητας είναι αρκετά κατανοητές απο άποψη γεωφυσικού χαρακτήρα, αποτελούν ενδείξης της αναμενόμενης σημαντικής αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας και της γεωδυναμικής δραστηριότητας του πλανήτη μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διεργασίες στον πυρήνα διέπουν την εσωτερική ενέργεια του πλανήτη μας, ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος του 2012 μια απότομη αύξηση ισχυρών σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων, τσουνάμι και ακραία καιρικά φαινόμενα που θα θα κορυφωθούν το 2013-2014.


Ένα βίντεο που περιλαμβάνει πολλούς απο τους τρομακτικούς ήχους που ακούγονται παγκοσμίως





Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας.


Wosco International News Agency 

11 σχόλια:

  1. Παπαριές... Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο με μυστική τεχνολογία για να παρουσιάσουν κάποιον νέο ψευτοθεό και να φτιάξουν κάποια νέα ψευτοθρησκεία έτσι ώστε να προσκυνήσουν τα βόδια (οι αφελείς) και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Φαίνεται πως πιστεύουν οτι τρώμε κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 78 που ημουν ναυτικος , οταν εκανα την πρωινη βαρδια , ακουστηκαν δυο ή τρεις πολυ δυνατοι κροτοι και μετα τιποτε .
    ειμασταν στον ινδικο ωκεανο και το ρανταρ δεν εδειξε τιποτε . η θαλασσα λαδι και ο οριζοντας πεντακαθαρος .
    δεν φαινοτανε τιποτε ουτε στον ουρανο ουτε στην θαλασσα .
    ποτέ δεν μαθαμε τι μπορει να ητανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den menoun polla xronia akoma gia thn emfanish toz Antixrisrou kata prosopon pleon oi tautothtes idi exoun bgei meta tha to baloun sto xeri kai mallon kanas polemos mexri tote tha gineie mia 5 etia to polu,apo thn mia fobamai alla kai apo thn allh xairomai pou tha siso se azta ta xronia giati osoi Xristianoi martirisoun tha exoun tis megaluterew doxes ston paradeiso apo olous tous martures pou ipirxan mexri tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως κάποιοι κάνουν πρόβες πριν την εμφάνιση ολογραμμάτων χολυγουντιανού τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω ποιος κοροιδευει ποιον αλλα χτες βραδυ κατα τις 9 βγηκα στη βεραντα για τσιγαρο και νομιζα οτι ημουν στο σεροδρομιο. ακουγοταν συνεχομενος ηχος οπως ακουγονται τα αεροπλανα σταματημενα αλλα με τους κινητηρες σε λειτουργια. τουλαχιστον μιση ωρα εκατσα βεραντα και δεν σταματησε αυτος ο ηχος ουτε λεπτο.
    σημερα, εδω και μια ωρα ακουγεται ο ιδιος ηχος.
    σκεφτηκα μηπως ειναι ηχος που δημιουργειται στην ατμοσφαιρα απο τη σκονη που μεταφερεται απο σαχαρα, γιατι το πρωι τα αυτοκινητα ηταν μεσα στη λασπη.
    νεα περαμος, αττικη, 11 μαρτιου 2012. βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι επιδρασεις των ναρκωτικων σε μερικους συνανθρωπους μας εχουν δραματικα αποτελεσματα... ως προς την συνεντευξη υπαρχουν παρα πολλοι παραγοντες μεσα απο τον ιδιο τον πλανητη που κατοικουμε που θα μπορουσαν να φτιαξουν τις συνθηκες για δημιουργια φαινομενων, πιο καλα ειναι να αντιμετοπιζουμε τα πραγματα με ορθολογισμο και να αφησουμε τους θεους και τους δαιμονες στην δουλεια τους.. αυτοι δηλαδη γιατι μας εχουν γραμμενους στα παλια τους τα παππουτσια ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να είναι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό.
    Για το μέλλον ένα είναι βέβαιο: υπερβολικά πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν ανθρωπος με ανοιχτο μυαλο, θρησκευομενος αλλα και εχοντας λύσει πολλές, παρα πολλές ασκησεις φυσικής στη ζωη μου, πιστεύω ότι όλα έχουν μια λογικη εξηγηση (ακομα και το υπερφυσικό είναι λογική αλλα μη φυσικη εξηγηση).
    Η εξήγηση πολλών φυσικών φαινομένων με τους ισχύοντες φυσικους νόμους ακομα και τωρα ατοπεί σε πολλά σημεια οπότε κανουμε πολλές παραδοχές για να λειτουργουν οι εξισώσεις αρμονικά (όταν μια εξισωση-μαθηματικα λειτουργει αρμονικα, δε δινει ατοπα είναι πολύ πιθανό και συνήθως περιγραφει ένα φυσικό μεγεθος-φαινόμενο)
    Οι ήχοι είναι αποκοσμοι, παραείναι αποκοσμοι ορισμένες φορες για να ειναι φυσικοί, καθως τους περιβαλλει μια αρμονία μεν, κατανταει στερεωφονια δε καθως δε δενει με την ποιοτητα του βιντο και τους λειπους γνωριμους ηχους και την ποιοτητα τους στο βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στα Χανιά και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. [αν ανατρέξετε στις τοπικές εφημερίδες θα δείτε σχετικά δημοσιεύματα]. Ακούστηκε εκρηκτικός θόρυβος σε μεγάλη ακτίνα βόρεια του νομού, και απάντηση από αεροπορία, αμερικάνικη βάση κλπ δεν δόθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To koralieno kastro ftiaxtike me ixous tipota den bgike sti fora ipopto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails