Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

Σχόλιο Ελεύθερης Επιστήμης: Την Κυριακή 24-1-2010 αναρτήσαμε δύο επίσημες φωτογραφίες της NASA και την επόμενη μέρα μια απο αυτές τις φωτογραφίες χάθηκε, με αποτέλεσμα να σβηστεί και απο το blog. Κάποιοι απο τους επισκέπτες του blog μας ειδοποίησαν οτι στην φωτογραφία στο επίσημο site δεν φαίνονται τα αντικείμενα. Αφού το ψάξαμε για λίγο βρήκαμε την νέα φωτογραφία που είχε αντικαταστήσει την παλιά και διαπιστώσαμε οτι στη θέση που υπήρχαν τα αντικείμενα, δεν υπήρχε πράγματι τίποτα. Βρήκαμε απο άλλο site την ίδια φωτογραφία σε χαμηλότερη ανάλυση, στην οποία φαίνονται τα αντικείμενα. Προσέξτε στο κάτω μέρος των φωτογραφιών οτι έχουν ίδια ημερομηνία.
Δεν γνωρίζουμε ποιός επενέβει. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Θα θέλαμε όμως όσοι είναι δύσπιστοι, να διαβάσουν οπωσδήποτε,τι λέει ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών της NASA.


Κάντε κλίκ στις φώτο για μεγέθυνση




Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Η ΕΠΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Οποιος γνωρίζει τίποτα περισσότερο ας μας γράψει...







9 σχόλια:

  1. Δείτε καθημερινές φωτογραφίες εδώ:

    http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html

    Επί τρία χρόνια δεν κάνω άλλη δουλειά!
    Έχω σε πάμπολλες φωτογραφίες πανομοιότυπα "αντικείμενα" σε διαφορετικές θέσεις και αποστάσεις!
    Όρεξη να έχετε και θα παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την κίνηση!
    Σε λίγο θα χρειάζεται...τροχονόμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ νωρίς για να βγούνε τελικά συμπεράσματα αλλά αυτά τα αντικείμενα πιθανόν ανοίκουν στη λεγόμενη "Vulcan zone" που ειναι μια ζώνη που εκτίνεται από την επιφάνεια του ήλιου περίπου μέχρι την τροχιά του πλανήτη Ερμή.
    Η προηγμένη επιστημονική ομάδα ΕΑΣ-ΟΕΑ έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα πλανήτη ή πλανητικά απομεινάρια του εντός της ζώνης vulcan που συλλογικά ονομάστηκαν από την ομάδα "Ηφαιστος" προς τιμήν του θεού της (πυρηνικής) φωτιάς, εξαιτίας της προσέγγισης τους στον ήλιο.
    Η ίδια ομάδα έχει υποδείξει επίσης έναν ακόμα πλανήτη (Αντι-χθονα) ανάμεσα στις τροχιές του Ερμή και της Αφροδίτης αλλά βρισκόμενος και "κλειδωμένος βαρυτικά" στην ακριβώς αντίθετη θέση σε σχέση με τη θέση της Γης (αυτός ειναι ο λόγος του ονόματος Αντιχθονα=Αντι της Γη=Απεναντι από την Γη, που δόθηκε από τους αρχαίους έλληνες επιστήμονες και τους Πυθαγορείους που ήδη από τότε κατέγραφαν τουλάχιστον 10 πλανήτες στο ηλιακό σύστημα, βλ.Φιλόλαο), γι'αυτό το λόγο δεν μπορούμε να δούμε την Αντιχθονα από το διαστημικό σημείο θέασης της Γης (ο ήλιος εμποδίζει τη θέαση της). Ένας από τους κύριους ΚΡΥΦΟΥΣ σκοπούς της διπλής αποστολής STEREO στον ήλιο είναι ακριβώς αυτός: να καταδείξουν και να εντοπίσουν αυτόν τον κρυμμένο πλανήτη. Αλλά οι επικυρίαρχοι δεν θα ανακοινώσουν τίποτα στο κοινό έτσι ώστε να υποστηριχθεί η απάτη του ανύπαρκτου λεγόμενου "10ου, Χ, ή 12ου" πλανήτη Νιμπιρού που προορίζεται για μια ειδική σκοπιμότητα τρομοκρατίας στο σχέδιο "Αρμαγεδών" ή 3ου Παγκοσμίου Πολέμου του διαστημικού πειρατή Σιν-Σιών-Σενταϊ-Τζεντάϊ-Ιούδας-Γιαχβέ και των υποτακτικών του στη Γη. Ο Νιμπιρού προπαγανδίζετε και "αναμένετε" μερικές φορές από αυτούς έξω από τα γνωστά όρια του ηλιακού συστήματος από μια παράδοξη για πλανήτη κάθετη τρχοιά (σε σχέση με την εκλειπτική) που είναι πάντοτε μια τροχιά κομήτη. Λόγω ότι σε οποιοδήποτε ηλιακό σύστημα στο Σύμπαν, οι πλανητικές αρμονικές (τροχιές-"αυλακώσεις") είναι πάντα 12 (αρχή βασισμένη στον ισοδωδεκαεδρικό αιθέρα του αριστερόστροφου ήλιου της ύλης) και έχουμε τους ήδη 9 γνωστούς πλανήτες + 1 τον ανατιναγμένο από τους δρακονιανούς Φαέθωνα (σημερινή ζώνη αστεροειδών, βλ.αποσυμβολισμό μύθου από Αιγυπτιακά αρχεία προς Σόλωνα) + 1 Ζώνη Vulcan (Ήφαιστος) + 1 Αντίχθονα πίσω από τον Ήλιο = για ένα σύνολο 12 αρμονικών, δεν παραμένει ελεύθερος χώρος αρμονικής για τον πλανήτη Νιμπιρού. Αυτός είναι ο λόγος που κρύβουν αυτά τα αντικείμενα από το κοινό και τα ΜΜΕ του συρμού.
    Παραμένει να δούμε πια θα είναι η αστεία δικαιολογία για την ύπαρξη αυτών των αντικειμένων από την NASA=Never A Straight Answer (=Ποτέ μια ντόμπρα απάντηση) ήτοι το υποπρακτορείο τμήμα του DOD και της NSA.
    - hellenandchaos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ η απάντηση:
    http://stereo.gsfc.nasa.gov/artifacts/artifacts.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρουσίαση αυτή με την επεξεργασμένη φωτογραφία μου θύμισε δύο πράγματα α) μια ανάλογη"καταγγελία" του βιοφυσικού Δr Dieter Broers sτο βιβλίο του (R)Evolution 2012 για αλλαγή σε φωτογραφία του ήλιου από τη ΝΑΣΑ, όπου ο ίδιος είχε παρατηρήσει αντικείμενο τεραστίων διαστάσεων που μετά έλλειπε και β) πως πλέον υπάρχει λογισμικό πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει άμεση αφαίρεση ή πρόσθεση αντικειμένων ή προσώπων ακόμη και σε ζωντανές αναμεταδόσεις...

    οπότε αν ήθελαν να κρύψουν τα αντικείμενα "οι της ΝΑΣΑ" πολύ άργησαν... :) ή τους ξέφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν προσέξετε καλύτερα την πρώτη φωτογραφία με τον ήλιο στις δύο εκδοχές...η αριστερή που υποτίθεται πως είναι η πρώτη και καλύτερη..θα δείτε πως δεν είναι καθαρή όσο είναι η δεξιά εκδοχή του ήλιου..αυτο είναι ακόμα πιό ξεκάθαρο από τον πίδακα (αν το λέω σωστά) της ηλιακής έκρηξης.. για να μη πω πως δεν είναι καν photoshop η δουλεία, κάποιου που μας κάνει φάρσα! Δεν έχετε καμία μα καμία απόδειξη πως η αριστερή εκδοχή είναι η πρώτη και πραγματική! Απεναντίας η δεύτερη που είναι και η καθαρότερη πείθει εξ ολοκλήρου!!! Δεν θέλει πολύ σκέψη!!! Και τα εξοπλανητικά δρακονιάνια και λοιπά ραπανάκια σε τέτοια θέματα αποτελούν γελοίες προσεγγύσεις! Αν είναι δυνατών πιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μην αγχώνεσαι. Αν προσέξεις καλά στην κορυφή του άρθρου λέει οτι οι φωτογραφίες προέρχονται απο το επίσημο site της NASA και ήταν δύο. Η φωτογραφία με τα αντικείμενα δεν φορτώνεται στο blog, το blog φορτώνει την φωτογραφία απευθείας απο το site της NASA για αυτό, όταν αφαιρέθηκε δεν εμφανιζόταν στο blog.
    Κάποια στιγμή η φωτογραφία αυτή χάθηκε, σβήστηκε απο τα αρχεία της NASA και για αυτό δεν εμφανιζόταν στο blog. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και βρήκαμε την ίδια φωτογραφία σε χαμηλότερη όμως ανάλυση. Για αυτό είναι πιο θολή. Μιλάμε για την αριστερή όπως της βλέπεις.
    Στην αρχική της έκδοση την οποία δεν έχουμε ήταν το ίδιο υψηλής ανάλυσης όπως και η δεξιά.
    Οπότε είναι φανερό ποιός κάνει φάρσα και σε ποιόν.
    Την φωτογραφία που βλέπεις τώρα την έχουμε ανεβάσει στο blogger για να μην χαθεί πάλι. Ελπίζω να γίναμε κατανοητοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΤΟ Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Π ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ...ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρομέδιος αστροστόλος τροχιάς Κρόνου (και όχι τροχιάς ήλιου) προς ψευδοελληνικά γήινα προδοτικά ραπανάκια-φυτά-ζόμπι "δούλοι του κυρίου" ήτοι δούλοι της Σελήνης:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails