Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ

Απο παλαιότερο περιοδικό "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ".

Τo κεντρικό άρθρο του ΤΜ για την «εκθρόνιση του Αϊνστάιν,μέσα στο "έτος Αϊνστάιν"» στο τεύχος 135 αντιμετωπίστηκε από την πλειοψηφία της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας με αμηχανία, αλλά και με ειρωνικά χαμόγελα από ορισμένους...
Ωστόσο, έναν μήνα μετά (και είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας την πρωτοπορία) το ΤΜ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά!








Με σχεδόν εβδομαδιαία πλέον συχνότητα, έρχονται από όλον τον
κόσμο και όλα τα Μέσα οι πληροφορίες, αλλά και οι επίσημες ανακοινώσεις για την οριστική ακύρωση και ουσιαστική πτώση της, θριαμβεύουσας εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, περιβόητης Θεωρίας της Σχετικότητας.

Η τελευταία και σχεδόν χαριστική βολή κατά της ισχύος αυτής της θεωρίας, είναι εκείνη του Νομπελίστα καθηγητή Φυσικής του πανεπιστημίου Stanford, Robert Β. Laughlin. Ο καθηγητής αυτός έλαβε το Nobel Φυσικής το 1998, για τις εξαιρετικά προχωρημένες πειραματικές του έρευνες και μελέτες στην Κβαντική Φυσική. Το όλο ζήτημα είναι ανατρεπτικής μορφής στον χώρο της κλασσικής Κβαντικής και όπως έχει ήδη αρχίσει να γράφεται, από το 1995 και μετά -και πολύ πιο έντονα μετά την απονομή του βραβείου του 1998 στον Laughlin- ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στη συστηματική και καθημερινή πειραματική απόδειξη του Αιθέρα.

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου ο καθηγητής Robert Laughlin βρέθηκε στην Ιταλία, για να εγκαινιάσει το ετήσιο φεστιβάλ επιστή μης της Γένοβας, που έλαβε χώρα το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη του 2005, με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Έτους Φυσικής, που είναι αφιερωμένο και στον Einstein, για τα εκατό χρόνια της Θεωρίας της Σχετικότητας. Εκεί έδωσε μία βαρυσήμαντη συνέντευξη στην έγκυρη εφημερίδα «La Stampa», η οποία δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτω βρίου του 2005. Στη συνέντευξη αυτή λοιπόν, ο καθηγητής ανακοίνωσε επισήμως τον «Θάνατο του Einstein»!

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο επιστημονικός κόσμος είναι χωρισμένος σε δυο... σύμπαντα! Εκείνο που φτιάχνει θεωρίες και περιμένει τη φύση ή τα πειράματα να υποχρεωθούνε) να επαληθεύσουν τους δημιουργούς τους και εκείνο, στο οποίο οι φυσικοί συνεχώς πειραματίζονται και ερευνούν τη φύση για να την καταλάβουν... Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία εντάσει και ο ίδιος τον εαυτό του.

Ταυτόχρονα όμως, κατακεραυνώνει τον Einstein και τη Θεωρία της Σχετικότητας, μαζί και όλα τα «Gedanken Experiment» -τα νοητικά πειράματα δηλαδή, στα οποία ο Einstein στήριξε τη θεωρία του- δηλώνοντας ευθαρσώς, ότι έχει αποδειχθεί πειραματικά πως η θεωρία αυτή δεν ισχύει στην κλίμακα των κβαντικών φαινομένων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι η περίφημη εξίσωση E=mc2 είναι μία ατελής προσέγγιση μόνο, και όχι ένας πραγματικός τρόπος με τον οποίο δουλεύουν τα πράγματα. Η θεωρία αυτή, υποστηρίζει ο καθηγητής, έχει γίνει, κάτι σαν, εμπορικό σήμα, ένα trademark, ένα «χρυσοφόρο παραμυθάκι», το οποίο έχει βολέψει έναν μεγάλο αριθμό επιστημόνων και εμπορικών δραστηριοτήτων σ' όλο τον κόσμο. Όμως, έχει φτάσει πλέον η ημερομηνία λήξης της.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τις δηλώσεις αυτές, δεν τις κάνει κάποιος τυχαίος φυσικός, ενός τυχαίου πανεπιστημίου. Ο Robert Laughlin είναι Νομπελίστας, πράγμα που σημαίνει ότι το παγκόσμιο επίστημονικό «(εγ)κατεστημένο» -υποχρεωτικά και αναντίρρητα, διότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά- έχει αναγνωρίσει το τεράστιας σημασίας επιστημονικό του έργο, που έχει καθοριστική επίδραση στην πορεία της Φυσικής.
Επομένως, όταν ο Laughlin κάνει λόγο για τα ζητήματα της Σχετικό τητας σε επίπεδο μικροκλίμακας (όπου όλα εκεί συμβαίνουν, στο βαθμό που η συγκεκριμένη θεωρία επιχειρεί να ερμηνεύσει τη φύση, ενώ δεν έχει ποτέ καταφέρει το παραμικρό...), αναφέρεται μετά λόγου γνώσεως και αποδεικτικής υπέροχης.

Επίσης ότι ο Laughlin, ως καθηγητής του Stanford, ομιλεί με βάση όλες τις πληροφορίες που έχει και «από μέσα». Διότι είναι το Πανεπιστήμιο αυτό, που επί 42 χρόνια, σχεδίαζε και, τελικά, υλοποίη σε μαζί με τη NASA, το πείραμα Gravity Probe - 2 για την επαλήθευση της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας. Το ίδιο πανεπιστήμιο επίσης, ανακοίνωσε ότι χα δεδομένα του πειράματος δεν θα δοθούν στην παγκόσμια κοινότητα, πριν περάσει ένας χρόνος από το πέρας του πειράματος (Αύγουστος 2005), ώστε πρώτα τα δεδομένα να ανα λυθούν καταλλήλως!

Εδώ ουσιαστικά υπάρχει μία συσκότιση του πράγματος (πράγμα το οποίο έχει αναφερθεί και στο σχετικό άρθρο στο ΤΜ, τ. 135), αλλά η συσκότιση αυτή δεν ισχύει για τον Laughlin: Είναι προφανές οτι ο νομπελίστας φυσικός, ως ένας εκ των στρατηγικής σημασίας επιστήμονες του Stanford, γνωρίζει ήδη τα αποτελέσματα από τις πρώτες αναλύσεις. Επομένως, δεν υπήρχε περίπτωση ένας τέτοιος άνθρωπος να διακυβεύσει το κύρος του, αλλά και την εικόνα του ως νομπελίστας...

Φαίνεται λοιπόν, ότι εντείνεται η διαδικασία της οριστικής αποκα θήλωσης των Θεωριών της Σχετικότητας, του Einstein. Στόχος, όμως, δεν είναι απλά η ικανοποίηση από την απαξίωση ενός παράλογου επιστημονικοφανούς μοντέλου. Τότε θα απελευθερωθούν όλες οι τεράστιες, αλλά κρυμμένες, επιστημονικές δυνάμεις που υπάρχουν παγκοσμίως, οι οποίες σιγούσαν τόσες δεκαετίες εξαιτίας της χλεύης που θα αντιμετώπιζαν, εάν μιλούσαν ενάντια των Θεωριών του Einstein. Οι δυνάμεις αυτές θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο νέο της δημιουργικό δρόμο, μέσα και από μία νέα και τεράστια έκρηξη ουμανισμού που σιγοβράζει.







7 σχόλια:

  1. Μετά 100 και πλέον χρόνια "ξανανακαλύπτουμε τον τροχό" .Δηλαδή αυτα που έλεγε ο tesla από τα 1890, και τα αποδύκνειε με πληθώρα εφευτρέσεων και κατασεκυών, και τα οποία κατεπνήγησαν και αποκρύβησαν από κάτι "μπουμπούκια" όπως ο J.P.Morgan και τα συναυτώ λαμόγια του καρτελ της ενέργειας! ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ,ΦΑΓΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστηχώς αν διαβάσεις λίγο κάποιες απαντήσεις παρακάτω, θα διαπιστώσεις ότι τα πρόβατα μάλλον ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κοιμούνται.....
      Για μένα, η "ουσία" ΔΕΝ βρίσκεται στο "κύρος" του βοϊδομάτη εβραίου ή στο αν ισχύει ή δεν ισχύει η γεν. θεωρία της σχετικότητας .
      Η "ουσία" βρίσκεται στο γεγονός ότι μέσω των θεωριών του, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (γνωστό σήμερα και ως quantum vacuum field ή zero point energy field) και υποστηριχτηκε η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ περί "κενού σύμπαντος", η οποία έκτοτε υιοθετήθηκε ως "ιερο δόγμα" από το ακαδημαϊκό κατεστημένο!
      Την ίδια περίπου περίοδο που η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ που ακούει στο όνομα NICOLA TESLA, ανακάλυπτε τρόπους άντλησης άπειρης ποσότητας ενέργειας από το αιθερικό πεδίο και μετατροπής της σε χρήσιμη ηλεκτρική ενέργεια,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ο βοϊδομάτης με τις θεωρίες του, ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ το εν λόγω πεδίο!
      Αποτέλεσμα;
      Τον μεν τεσλα αφού τον "πέθαναν", και κατόπιν, φρόντισαν να τον "θάψουν" τελείως και από τις μνήμες των περισσοτέρων ανθροπων (για σκεφτείτε πόσοι σήμερα αναγνωρίζουν το ονομά του τέσλα και πόσοι του βϊοδομάτη που το ξέρουν μέχρι και η φυλή των κάφρων στην αφρικη...)
      Τον δε αϊνσταϊν, που πρόσφετε τέτοια μεγάλη "εκδουλευση" στη συμμορία των νεοταξιτών τοκογλύφων-παρασίτων του πλανήτη, (προσφεροντάς τους μία ακόμα "αλυσίδα" εξάρτησης και υποδούλωσης της ανθρωπότητας, αυτή του καρτελ της ενέργειας, ώστε να ενισχυθεί η "βασική αλυσίδα" του ελέγχου του χρήματος) τον αναδείξαν σε ΜΕΓΙΣΤΗ μεγαλοφυϊα και "celebrity" της 1000ετίας!!!
      Ετσι από τότε, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η επιστημονική κοινότητα έπαψε να ερευνά,να ασχολείται και να χρηματοδοτείται προς την "κακή","γραφική", "συνομοσιωλογική" κατευθυνση της εκμεταλλευσης του αιθερικού πεδιού αφου΄αυτό.... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"
      Αντιθέτως προσκοληθήκαν μετα μανίας στις εξισώσεις του maxwell (που στην πραγματικότητα βέβαια ήταν οι κουτσουρεμένες-κλειστά συστήματα μόνον- και συμμετρικοποιημένες εξισώσεις του heaviside) και με βάση αυτές παράγουν και εφευρίσκουν μέχρι και σήμερα μηχανές και διατάξεις οι οποίες ΠΑΝΤΑ θα έχουν την ανάγκη "καυσίμου"....

      Διαγραφή
  2. Αξίζει να τονίσουμε ότtι τις δηλώσεις αυτές, δεν τις κάνει κάποιος τυχαίος φυσικός, ενός τυχαίου πανεπιστημίου. Ο Robert Laughlin είναι Νομπελίστας, πράγμα που σημαίνει ότι το παγκόσμιο επίστημονικό ta

    kai o Einstein nompelistas htan.....ti thelw na pw.....oti epistimes panta tha exelisontai kai panta kapoioi tha vravevontai.Kapoioi pali tha kagountai kai o kyklos tha synexizetai....to thema einai oti oi perissoteroi apo aytous kalo sthn anthrwpothta den kanane....Synergastikane me tis megalyteres viomixanies oplwn sto kosmo...me tis meglyteres farmakoviomixanies....kai panta o aplos kosmos eixe to xeirotero apotelesma....opote ti na to kanw to nobel an auto einai mia epivraveysh twn isxirwn sta tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.sciencemag.org/content/340/6131/1233232

    http://3.bp.blogspot.com/-gGkY_H6z6QY/UX5M5pAQRAI/AAAAAAAAEy0/FeTuP_NwSks/s1600/GreekTestsAinstain.jpg

    Με τις υγειες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://physics4u.wordpress.com/2011/05/05/%CE%AC-gravity-probe-b-%CF%8E-%CE%AC-a/


    Τωρα, τι γινεται; Θα επιστρεψει το Νομπελ, αφου διαψευθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις χάσει την "ουσία" φίλε.
      Και η "ουσία" ΔΕΝ βρίσκεται στο "κύρος" του βοϊδομάτη εβραίου ή στο αν ισχύει ή δεν ισχύει η γεν. θεωρία της σχετικότητας .
      Η "ουσία" βρίσκεται στο γεγονός ότι μέσω των θεωριών του, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (γνωστό σήμερα και ως quantum vacuum field ή zero point energy field) και υποστηριχτηκε η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ περί "κενού σύμπαντος", η οποία έκτοτε υιοθετήθηκε ως "ιερο δόγμα" από το ακαδημαϊκό κατεστημένο!
      Την ίδια περίπου περίοδο που η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ που ακούει στο όνομα NICOLA TESLA, ανακάλυπτε τρόπους άντλησης άπειρης ποσότητας ενέργειας από το αιθερικό πεδίο και μετατροπής της σε χρήσιμη ηλεκτρική ενέργεια,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ο βοϊδομάτης με τις θεωρίες του, ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ το εν λόγω πεδίο!
      Αποτέλεσμα;
      Τον μεν τεσλα αφού τον "πέθαναν", και κατόπιν, φρόντισαν να τον "θάψουν" τελείως και από τις μνήμες των περισσοτέρων ανθροπων (για σκεφτείτε πόσοι σήμερα αναγνωρίζουν το ονομά του τέσλα και πόσοι του βϊοδομάτη που το ξέρουν μέχρι και η φυλή των κάφρων στην αφρικη...)
      Τον δε αϊνσταϊν, που πρόσφετε τέτοια μεγάλη "εκδουλευση" στη συμμορία των νεοταξιτών τοκογλύφων-παρασίτων του πλανήτη, (προσφεροντάς τους μία ακόμα "αλυσίδα" εξάρτησης και υποδούλωσης της ανθρωπότητας, αυτή του καρτελ της ενέργειας, ώστε να ενισχυθεί η "βασική αλυσίδα" του ελέγχου του χρήματος) τον αναδείξαν σε ΜΕΓΙΣΤΗ μεγαλοφυϊα και "celebrity" της 1000ετίας!!!
      Ετσι από τότε, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η επιστημονική κοινότητα έπαψε να ερευνά,να ασχολείται και να χρηματοδοτείται προς την "κακή","γραφική", "συνομοσιωλογική" κατευθυνση της εκμεταλλευσης του αιθερικού πεδιού αφου΄αυτό.... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"
      Αντιθέτως προσκοληθήκαν μετα μανίας στις εξισώσεις του maxwell (που στην πραγματικότητα βέβαια ήταν οι κουτσουρεμένες-κλειστά συστήματα μόνον- και συμμετρικοποιημένες εξισώσεις του heaviside) και με βάση αυτές παράγουν και εφευρίσκουν μέχρι και σήμερα μηχανές και διατάξεις οι οποίες ΠΑΝΤΑ θα έχουν την ανάγκη "καυσίμου"....

      Καλή αφύπνηση! ;-)


      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails