Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΤΩΝ

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθιστορία έχουν υπάρξει 3 κατακλυσμοί.Κάθε κατακλυσμός κατέστρεφε μια ολόκληρη ανθρωπότητα.Θυμηθείτε τα γένη του Ησιόδου - Χρυσό κτλ.Μην παραξενεύεστε με αυτήν την απίθανη είδηση.
Προτιμήσαμε την φωτογραφία της ΝΑΣΑ παρά αυτές του Google Earth διότι οι φωτογραφίες που βλέπετε στο Google Earth έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν εξαφανιστεί ή παραποιηθεί "επικίνδυνα" αποδεικτικά στοιχεία.

Προσέξτε ακόμη οτι η χρονολόγηση προέρχεται απο την έδρα αρχαιολογίας της Σρί Λάνκα.

Μία από τις πλέον εντυπωσιακές όσο και αινιγματικές αρχαίες κατασκευές είναι και η βυθισμένη σήμερα «γέφυρα του Αδάμ», η οποία συνδέει το νησί της Σρι Λάνκα με την Ινδία(!), και ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη μελέτη δορυφορικών φωτογραφιών της περιοχής από τη NASA. Έχοντας συνολικό μήκος 18,5 μιλίων και ηλικία, σύμφωνα με την έδρα αρχαιολογίας της Σρι Λάνκα, 1-2 εκατομμυρίων ετών, η εντυπωσιακή αυτή κατασκευή δημιουργήθηκε, αν πιστέψουμε τον θρύλο του Ramayama, από έναν μεγάλο αριθμό πιθηκοειδών όντων υπό την επίβλεψη του θεού Rama, προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του από τον βασιλιά των δαιμόνων Rayana.



Φωτογραφίες της γέφυρας που μας έστειλε ένας αναγνώστης:






8 σχόλια:

  1. Σήμερα μπήκα πρώτη φορά στο site σας και, αν κρίνω με βάση αυτή την ανάρτηση τολμώ να πω πως μόνο επιστημονικό δε μου φαίνεται. Που είναι οι πηγές σας; Πως τα δικαιολογείτε όλα αυτά; Ποια είνα τα συμπεράσματά σας; Ο ειλικρινής ερευνητής πως θα ελέγξει αυτά που λέτε; Για παράδειγμα, ποιες είναι οι συντεταγμένες αυτής της φωτογραφίας; Λέτε εκ των προτέρων ότι στο Google Earth η φωτογραφία έχει παραποιηθεί. Πως το διαπιστώνετε αυτό; Που κολλάει ο Ησίοδος και ο Ramayana; Που είναι η αναφορά στην "έδρα αρχαιολογίας της Σρι Λάνκα"; Ίσως ισχύουν αυτά που λέτε για πιθηκοειδή όντα όμως δε θα έπρεπε να έχετε μερικά στοιχεία ακόμα; Γιατί αν δε μας δίνετε κάποιο τρόπο να επιβεβαιώσουμε αυτά που λέτε, γιατί να σας πιστέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη μας εκπλήσσουν αυτά που γράφεις.Αν προσέξεις καλύτερα εδω είναι ένα απλό blog ερευνητών.Το κάνουμε για την ευχαρίστησή μας και μερικά απο αυτά που βρίσκουμε τα δημοσιεύουμε μέσα στο blog.Δεν είμαστε το site κάποιας επιστημονικής ομάδας,ούτε δημοσιεύουμε διπλωματικές εργασίες με πλήρη βιβλιογραφία.Η φωτογραφία πράγματι προέρχεται απο τη NASA,την ίδια φωτογραφία την βρήκαμε στο Google Earth,μπές να την δείς και εσύ,όλοι όσοι όμως είναι λίγο "ψαγμένοι" στο διαδίκτυο γνωρίζουν οτι το Google Earth,η δωρεάν έκδοσή του,είναι συρραφή παλαιών φωτογραφιών,οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία.Η τελευταία του μάλιστα έκδοση,εξαφάνισαν σπουδαία ευρήματα απο τους ωκεανούς.Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις βλέποντας site που ασχολούνται με τις "ανωμαλίες" του Google Earth.
    Μας ρωτάς "που κολλάει ο Ησίοδος".Αν θυμάμαι καλά ο Ησίοδος μιλάει για τα "γένη".Το ίδιο αναφέρει και ο Πλάτωνας και μιλούν για "κατακλυσμούς που καταστρέφουν διαδοχικά τις ανθρωπότητες".
    Η Ραμαγιάνα μιλάει με λεπτομέρειες για αυτή την προηγούμενη ανθρωπότητα,όπως και τα άλλα αρχαία Ινδικά χειρόγραφα.Ισως στο μέλλον ασχοληθούμε πιο πολύ με το θέμα.
    Οπως είπαμε λοιπόν είμαστε ένα blog.Οποιος ενδιαφέρεται για τα θέματα αυτά πρέπει να κάνει και λίγη προσωπική έρευνα και ας μας στείλει τα στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε.
    Φίλε αν θέλεις διάβασε το άρθρο για τους "ΓΙΓΑΝΤΕΣ"----http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/04/blog-post_11.html--- και "ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ"----http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/03/blog-post_6158.html-----
    Αν βρείς οτι κάτι απο αυτά είναι ψέμματα,στείλτο μας να το δημοσιεύσουμε.Δεν διεκδικούμε το αλάθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφαντος ο DerioUnbound !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το αρθρο το εκανα προσφατα στην προετοιμασια μου για το προφισενσι και ομολογω οτι ξαφνιαστηκα...μακαρι να ειχα χρονο να γραψω λεπτομεριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραίο άρθρο, ψάχνωντας και γώ στο google, ανακαλυψα οτι η γέφυρα αυτή ήταν 30 μίλια και όχι 18.5, όπως και να είναι, δείτε εδώ γιατί έχει περισσότερες φωτογραφίες.

    http://www.environmentalgraffiti.com/featured/rama-bridge-sandbank-divides-cultures/16671

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε παιδια ωραιο το site σας αλλα μην χρησιμοποιήτε το όνομα επιστήμη γιατι δεν ειναι και απολυτα επιστημονικά τα όσα γράφετε ασχέτως αν μπορει να είναι αλήθεια. Αν όντως είναι τεχνητή ΔΕΝ την κατασκεύασε άνθρωπος γιατι απλουστατα δεν υπήρχε πριν 1000000 .Το είδος μας HOMO SAPIENS SAPIENS απλα είναι πολύ νεότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν λεει πουθενα οτι την κατασκεύασε άνθρωπος, "πιθηκοειδή όντα" λέει, σύμφωνα με τον θρυλο.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails