Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

2012: ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Πριν από λίγες ημέρες στους κινηματογράφους παίχτηκε η ταινία 2012. Από καθαρή περιέργεια καθίσαμε και την είδαμε. Από πλευράς εφέ μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλή ταινία. Το σενάριο όμως μοιάζει υπερβολικό. Δεν είχαμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το 2012. Είχαμε ακούσει πληθώρα αρνητικών σχολίων, όπως και πάρα πολλές διαβεβαιώσεις ότι τα πράγματα αυτά δεν συμβαίνουν.

Στη συνέχεια κατεβάσαμε την ταινία από το διαδίκτυο και την είδαμε επισταμένως και ερευνήσαμε διεξοδικά τα επιστημονικά στοιχεία της ταινίας. Σας blog δεν θέλουμε να πάρουμε θέση για το 2012. Το ερευνούμε ακόμη. Θα σας δώσουμε όμως μερικά στοιχεία από αυτά που ανακαλύψαμε από την έρευνά μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αναζητήσαμε ερευνητές που έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με γεωλογία και παλαιοντολογία. Αυτοί μας έδωσαν τα περισσότερα στοιχεία.

Δεν θα δώσουμε Links, ούτε βιβλία ούτε περιοδικά, διότι δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν, αλλά ούτε και να αποκρύψουμε τίποτα.

Όσα αναφέρουμε πιο κάτω είναι ελεγμένα και διπλό-διασταυρωμένα. Ας φαίνονται τραβηγμένα και απίστευτα. Σκεφτείτε μόνο ότι σε εμάς φάνηκαν ακόμη πιο τραβηγμένα και κάναμε πολύ προσπάθεια για να μην τα απορρίψουμε. Τα δεχθήκαμε όμως γιατί τα στοιχεία ήταν ακράδαντα. Το λέμε αυτό γιατί δεν θέλουμε κριτική του στιλ «δεν το πιστεύω». Δεχόμαστε κριτική με βάση αποδεικτικά στοιχεία και αφού αφιερώσει κάποιος χιλιάδες κυριολεκτικά ώρες έρευνας. Όποιος δεν ενδιαφέρεται για την έρευνα δεν έχει δικαίωμα και στην κριτική.


 1. Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς όπως ο Πλάτωνας κ.α μιλούν για παγκόσμιους κατακλυσμούς. Ο Ηρόδοτος λέει ότι ο Ήλιος έχει ανατείλει από 4 διαφορετικές μεριές του ορίζοντα. Μετά από κάθε κατακλυσμό ο Ήλιος ανατέλλει από διαφορετικό σημείο του ορίζοντα, διότι μετατοπίζεται ο γεωγραφικός άξονας της Γης. Ο Πλάτωνας λέει ότι θα ξανασυμβεί.


 1. Παρόμοια στοιχεία με των Ελλήνων δίνουν τα Ινδικά βιβλία. Μιλούν για την προ-κατακλυσμιαία ανθρωπότητα με λεπτομέρειες, πόσες ημέρες κράτησε ο κατακλυσμός κτλ.


 1. Βασικό στοιχείο της διδασκαλίας των εσωτεριστικών και μυητικών ταγμάτων είναι ο Κατακλυσμός και ότι είναι πολύ πιθανό να ξανασυμβεί. Διαβάστε τα βιβλία της Μπλαβάτσκυ για να καταλάβετε.


 1. Υπάρχουν πάρα πολλές γεωλογικές-παλαιοντολογικές έρευνες οι οποίες υποβιβάζονται και αποσιωπούνται. Αυτές οι έρευνες έδειξαν ότι έγινε πράγματι κατακλυσμός-όχι ένας αλλά πολλοί. Βρέθηκαν χαράδρες με φερτά υλικά και καθώς ανοίχθηκε μια τομή σε αυτά τα φερτά υλικά, οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν τεμαχισμένα οστά ζώων-γουρουνιών ,αλόγων, σκυλιών, αντρών, γυναικών, παιδιών. Ένας μάλιστα παλαιοντολόγος λέει: «….είναι φανερό ότι μια τεράστια ασύλληπτη δύναμη μάζεψε όλα αυτά τα όντα, τα τεμάχισε και τα εναπόθεσε σε αυτήν τη χαράδρα….» Τέτοια ευρήματα έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Γης.


 1. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες συγγραφείς που μιλούν για τον κατακλυσμό και για πιθανό επερχόμενο κατακλυσμό. Κατά τη γνώμη μας ένα από τα πιο αξιόλογα είναι το «Χρονικό του Ακακορ».


 1. Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μας είπε για ντοκιμαντέρ που παίχτηκε σε μεγάλο κανάλι και έδειξε το υπόγειο καταφύγιο του Bill Gates. Γιατί έκανε υπόγειο καταφύγιο;


 1. Στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα έδειξαν ένα νησί βόρεια της Νορβηγίας στο οποίο έχουν φτιάξει τεράστια υπόγεια βάση αποθήκευσης σπόρων. Γιατί άραγε;


 1. Ξέρετε ότι υπάρχει περιοχή στο δυτικό Θιβέτ η οποία είναι απαγορευμένη και από την μεριά της Ινδίας και από τη μεριά του Θιβέτ και ότι εκεί συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα; Ισως εκεί κατασκευάζουν ένα «φράγμα».


 1. Κατά καιρούς έχουμε δει δημοσιεύσεις για παράξενες τοποθετήσεις χρονοκάψουλων σε διάφορα σημεία της Γης. Όσο και αν το ερευνήσαμε δεν βρήκαμε ποιοι τις τοποθέτησαν και γιατί. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν. Το διασταυρώσαμε.


 1. Στη Ρωσία όπως και στο Ισραήλ κατασκευάζουν τεράστιες υπόγειες πολιτείες. Είναι ονομαστό στην Ρωσία το ονομαζόμενο «Μυστικό Βουνό-Διαμαντάο».Είναι πυρηνικό καταφύγιο ή κάτι άλλο;


 1. Στο διαδίκτυο υπάρχουν ατέλειωτες αναφορές πολιτικών που λένε ευθέως ότι επιλέχθηκαν για να διασωθούν σε αυτές τις υπόγειες κατοικίες.


 1. Στη «μυστική αρχαιολογία» υπάρχουν άπειρες αναφορές για τα αρχαία υπόγεια παλάτια, όπως η τεράστια υπόγεια πόλη που βρέθηκε στην Αίγυπτο και σφραγίστηκε.


 1. Αυτό που μας σόκαρε είναι το στοιχείο που μας έδωσε ένας φίλος. Σε ανύποπτο χρόνο την δεκαετία του 80’ έγινε διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για κατασκευή μεγαλιθικής κατασκευής πάνω από υπόγεια αποθήκη προμηθειών, η οποία μεγαλιθική κατασκευή θα έπρεπε να αντέχει σε παγκόσμιο κατακλυσμό και οι εναπομείναντες άνθρωποι να μπορούν να εντοπίσουν την υπόγεια αυτή αποθήκη-απίστευτη και σπάνια είδηση. Συμφωνείτε;


 1. Κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες καθοδηγούμενες από «εσωτερικούς» κύκλους, για το πώς πρέπει να είναι κατασκευασμένη μια κιβωτός για να αντέχει σε ένα κατακλυσμό.


 1. Διέρρευσε από αγγλο-αμερικάνους καθηγητές πανεπιστημίων που συνεργαζόντουσαν με το ίδρυμα Ροκφέλερ, η εξής παράξενη πληροφορία. Το Ιδρυμα Ροκφέλερ συνεργάζεται με τις πετρελαϊκές εταιρείες των Ροκφέλερ. Σε κάποιες γεωτρήσεις μεγάλου βάθους διαπίστωσαν ότι το γεωτρύπανο απέκλινε από την κατακόρυφη πορεία του. Μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο στερεός φλοιός της Γης διολισθαίνει ως προς τα βαθύτερα στρώματα της Γης. Μιλούν για μετατόπιση του γεωγραφικού άξονα της Γης σε άγνωστο χρόνο και όχι φυσικά για το 2012. Αυτό ταιριάζει με την θεωρία του Τσάρλς Χάπγουντ(1958). Ο Χάπγουντ έχει αναπτύξει από τη δεκαετία του 60 την θεωρία ότι οι κατακλυσμοί προκαλούνται από την διολίσθηση του φλοιού επάνω στο μάγμα. Τη θεωρία αυτή την αποδέχονται οι περισσότεροι γεωλόγοι, διότι δίνει τις πιο πειστικές απαντήσεις. Η θεωρία όμως αυτή θέλει ειδικό άρθρο.


 1. Υπάρχουν έρευνες παλαιομαγνητισμού που δείχνουν ότι ο μαγνητικός άξονας της Γης μετατοπιζόταν και μετατοπίζεται. Αυτό από μόνο του σημαίνει αλλαγή της εσωτερικής δομής της Γης. Με όποια θεωρία και αν το δεί κάποιος.


 1. Να θυμίσουμε τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και την Κιβωτό του και το περιστέρι.


 1. Ο κατακλυσμός του Ωγύγου.


 1. Ο κατακλυσμός του Δαρδάνου.


 1. Το έπος του Γιλγαμές, το οποίο αντέγραψαν σχεδόν κατά γράμμα οι συγγραφείς της Παλαιάς Διαθήκης. Όποιος έχει όρεξη ας κάνει σύγκριση των περιγραφών των δύο αυτών βιβλίων. Όλοι συμφωνούν ότι το έπος του Γιλγαμές είναι πιο παλιό.


 1. Στο διαδίκτυο και σε ειδικά περιοδικά βρήκαμε παράξενες ανακοινώσεις. Μια από αυτές έλεγε «επιλέχθηκαν οι 144.000 που θα διασωθούν».Το νούμερο 144.000 συνδέεται με την αποκάλυψη του Ιωάννη. Το παράξενο είναι ότι στο ημερολόγιο των Μάγιας, ένα «μπακτούν» έχει 144.000 ημέρες. Σύμπτωση;


 1. Μια άλλη παράξενη ανακοίνωση έλεγε: «Τελικά ο Αρμαγεδών απεφεύχθει». Η λέξη Αρμαγεδών για κάποιους συσχετιζόταν με Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η επικρατέστερη άποψη συσχετίζεται ένα πιθανό Παγκόσμιο Κατακλυσμό.


 1. Μια ακόμη παράξενη ανακοίνωση μιλά για υψηλής τεχνολογίας αντιβαρυτικά σκάφη, που θα δοθούν στους εκλεκτούς για να διασωθούν.


 1. Είναι γνωστό το παράξενο σενάριο της «Εναλλακτικής λύσης 3», το οποίο ήταν ντοκιμαντέρ που παίχθηκε στην Βρετανική τηλεόραση.


 1. Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη μετά τον κατακλυσμό ο Θεός υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναγίνει κατακλυσμός. Αυτό το στοιχείο μην το υποτιμήσετε.


Πως μπορούν να αξιολογηθούν όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά άλλα ακόμη που δεν τα γράψαμε; Ότι γράψαμε είναι διασταυρωμένο ως προς την εγκυρότητα της δημοσίευσης. Ότι αφορά το παρελθόν είναι διασταυρωμένο ότι πράγματι συνέβησαν τα γεγονότα και πράγματι έγιναν οι παλαιοντολογικές έρευνες. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.


Προσωπικά πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι υπερβολικά περίπλοκος.

Αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα χειρίζονται με πολύ έξυπνο τρόπο την «ψυχοπολιτική» προκειμένου να ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα και να την αναγκάσουν να αποδεχθεί «μια θρησκεία, μια οικονομία, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση».

Ακούγεται στο διαδίκτυο ότι πολλοί άνθρωποι «παίρνουν τα μέτρα τους». Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι νομίζει.

Εμείς δεν έχουμε πάρει κανένα μέτρο. Ούτε φοβόμαστε. Όλα θα πάνε καλά.










8 σχόλια:

 1. ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012, ΔΙΑΛΥΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α.

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/2012.html



  Στον επίλογο της παρουσιάσεως – απάτης για τον «NIBIROU», ο εβραιοσαξονας απατεώνας Rostik , διάδοχος του εβραίου απατεωνος Ζαχαρία Sitsin, γράφει : «τα πλέον τρομοκρατικά νέα είναι ότι οι υπηρεσίες της «NASA», του «D.O.D.», η Εθνική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, το S.E.T.I., και η C.I.A. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΩΝΤΩΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ η οποία θα προκληθεί από τον «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» (!!!) (βλ. το έργο προ ενός μηνός: 2012!!) Εβραιοσαξονες Φονιάδες Των Λαών!!!

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΖΩΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τροφή για σκέψη και για ψάξιμο...

  Επίσης δεν είναι τυχαίο πάντως ότι μας αναγκάζουν να διαβάζουμε/σπουδάζουμε/δουλεύουμε τόσο πολύ που δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με όλα όσα μας ενδιαφέρουν...

  Καλή συνέχεια να έχετε παίδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αντιστροφή των πόλων, όχι των μαγνητικών, της Γης είχαμε μετά την εποχή του Τρωϊκού πολέμου και φυσικά μετά την εποχή του Ησιόδου,τις πραγματικές εννοώ.Το πότε αυτό είχε συμβεί είναι λίγο δύσκολο να ειπωθεί πάντως πρέπει να έχει συμβεί μεταξύ 9000 και 14000 πχ χωρίς όμως να μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς αν και μια ημερομηνία γύρω στο 10000(+-1000) είναι πιο πιθανή.Όμως πλημμυρικά φαινόμενα είχαμε και πριν.Μάλιστα ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα έγινε γύρω στο 17000 πχ αλλά και μετά την κατάκτηση της Τροίας είχαμε ανύψωση της στάθμης των νερών κατά πολλά μέτρα κάτι που οδήγησε τον Οδυσσέα στο να μεταναστεύσει από την Ιθάκη προς τα απέναντι ορεινά της Ηπείρου.
  Πολλές λεπτομέρειες έχω για κάποια από αυτά στο ιστολόγιό μου. Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν όλα αυτά είναι μια φυσιολογική λειτουργία της Γης ή εξαρτάται από εξωτερικά γεγονότα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άραγε θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία; Θα έχουμε ποτέ πρόσβαση στα αληθινά κεκτημένα της επιστήμης; Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη πρόσβαση και επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και μια ποιοτικότερη επικοινωνία με τους γύρω μας. Υπάρχει η δυνατότητα να τιμούμε και να χαιρόμαστε την ανθρώπινη υπόστασή μας, όσα χρόνια και να τη ζήσουμε, αρκεί να κατευθυνθούμε προς τα κει και να μην αφήνουμε ΤΟ ΦΟΒΟ, να μας κατευθύνει... Καλή χρονιά σε όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=fRK2GGJo36U

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails