Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ποιοί πληρώνουν τον ψεύτικο συναγερμό πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας;;


-----Γιατί άλλαξαν τα κριτήρια πανδημίας τον Απρίλη 2009 από τον ΠΟΥ;;;
-----Που θα λογοδοτήσει, ποιός θα πληρώσει τον λάθος συναγερμό για Η1Ν1;;
-----Πόσο φούσκωσαν τα στοιχεία πληγέντων εδώ παπαγάλοι φαρμακευτικών πολυεθνικών συμφερόντων;;; Και τι έλεγαν οι τάχα ειδήμονες γιατροί των τηλεπαραθύρων;;
------Μήπως δεν είμαστε ικανοί ούτε να μετράμε νεκρούς;; Μόνο να πετάμε εμβόλια (τάχα απαραίτητα);;
-----Με τι σκεπτικό ο προηγούμενος υπουργός υγείας χρέωσε τη χώρα παραγγέλνοντας 16πλάσια ποσότητα εμβολίων από χώρες με ιδιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Τσεχία και η Πορτογαλία;;΅Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία από τις ψευδείς πανδημίες», έπειτα από καταγγελίες ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε λάθος να κηρύξει συναγερμό για τη νέα γρίπη Η1Ν1. Το θέμα θα συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, δήλωσε την Πέμπτη ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος.
Ο Βόνταργκ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε ότι ο ΠΟΥ κήρυξε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο Γερμανός σοσιαλιστής θέλει το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα
μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της [κατάστασης] πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών, ο Βόνταργκ αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία, προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό΅


Σχετικά

1.
Was Swine Flu A False Pandemic?
2.
EU to probe pharma over “false pandemic”
3.
Does virus vaccine increase the risk of cancer?
4. "This "Panemic" is one of the greatest medical scandals of the century"
5. http://www.information.dk/219754 (δανέζικα)

ΠΗΓΗ1 σχόλιο:

 1. http://pandemicflugr.wordpress.com/2009/11/19/i_got_vaccinated/#comment-881

  Παραπληροφόρηση, ξόρκια, αναθέματα, διαστρεβλώσεις.

  Ο περίφημος
  Dr Wolfgang Wodarg και το παιχνιδάκι του, ήτοι η παρουσίασή του ως υπευθύνου, του τομέα υγείας της Ευρωπαικής Ενωσης (διότι έτσι το παρουσίασαν αρχικώς οι μαρτσουκοφόροι “δημοσιογράφοι – παπαγαλάκια”, είναι το νέο όπλο των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων.

  Θα μπορούσα να σας παραθέσω άρθρο εγκυρότατου καθηγητή Πανεπιστημίου της Αγγλίας, που τον εξευτελίζει κυριολεκτικά ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

  Αντ’ αυτού όμως, σας παραπέμπω σε διαφημιστικό – προωθητικό ιστοτόπο αμερικανών απατεώνων συνεργαζόμενων με τον περίφημο δόκτορα, όπου όλοι μαζί, με επικεφαλή “γιαγιά” καλοκάγαθη και ευδαιμονούσα, μας αποκαλύπτουν το μυστικό της αντιμετώπισης της νέας γρίπης, με τη δύναμη της φύσης φυσικά. Μόνο που για να μας το αποκαλύψουν, θα πρέπει να αγοράσομε φυσικά το βιβλίο τους, μέσα στο οποίο, ο άνω περίφημος ντόκτορ, μαζί με άλλους δύο αντιστοίχου επιπέδου και κινήτρων, εκθέτουν προφανώς τη γνώση τους. Πληροφοριακά το τίμημα του βιβλίου, με αγορά on-line δηλ. με εκτύπωση στον υπολογιστή μας (κόστος χαρτιού δηλ. 0), ανέρχεται στο ποσό των 40$ και μάλιστα κατόπιν εκπτώσεως από τα 60$$$$.

  http://www.fluremedyreport.com/index.php

  Θαυμάστε λοιπόν και υπολογίστε τι θα βγάλει και θα μοιραστεί ο ντόκτορ και οι φίλοι του. Θυμίζω απλώς, πως το βιβλίο αυτό, βγαίνει ακριβότερο στην αγορά από το εμβόλιο που θέλουν να μας πασάρουν τα τέρατα φαρμακοβιομηχανίες. Προφανώς η γνώση κοστίζει, έτσι δεν είναι;;;

  Είναι δυστυχώς λυπηρά όλα αυτά. Και όχι μόνο για τη χώρα μας. Τέρατα οι φαρμακοβιομηχανίες, τέρατα οι επιχειρήσεις, όλοι θέλουν να πιουν το αίμα μας. Και μόνο ο αγνός ανώνυμος Δημήτρης και οι διάφοροι ντόκτορες – με το αζημίωτο βέβαια – θέλουν το καλό μας. Φυσικά και οι μεγάλες εταιρείες – ελέφαντες θέλουν το κέρδος. Ζουν για το κέρδος, κινούν το κέρδος, εκμεταλλεύονται τα πάντα. Και βέβαια κινούν το χρήμα, παρέχουν εργασία, προωθούν την έρευνα, παράγουν. Φάρμακα, όπλα, αυτοκίνητα, τα πάντα. Αυτό είναι γνωστό. Το επικίνδυνο είναι όμως το ύπουλο και άγνωστο και εκείνο που δεν ξέρειςνκαι σε παραπλανά. Οπως οι ντόκτορες και λοιποί αντίστοιχοι. Που πανικοβάλλουν τον κόσμο και παρπαληροφορούν, προς ίδιον όφελος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails