Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; Δείτε τις καταγγελίες

AKΡΩΣ EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HPV (Gardasil, Cervarix, κλπ)
OI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗPV (cervavix, gardasil, κλπ) ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ BARRE-GUILLAIN, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, AΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.Για όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα που μας χορηγούνται δεν γίνονται δοκιμές και έρευνες για τις παρενέργειες και την ασφάλειά τους από οργανισμούς που δεν έχουν συμφέροντα από την εμπορική εκμετάλλευση των φαρμακευτικών αυτών προϊόντων, όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, οι μόνοι φορείς που διενεργούν τις έρευνες και τις δοκιμές για την ασφάλεια των εμβολίων και όλων των φαρμακευτικών ουσιών είναι οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες που τα πατεντάρουν και τα εμπορεύονται σε όλον τον κόσμο. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί τα πορίσματα των ερευνών και των δοκιμών αυτών είναι διάτρητα.

Το θέμα αυτό δεν το θίγουν ευθέως πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές επειδή εξαρτώνται από τις φαρμακοβιομηχανίες. Μόνο έμμεσα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ίσως τέτοια εξάρτηση τολμούν να το θίξουν όπως στην τελευταία παράγραφο του τελευταίου δημοσιεύματος που σας παραπέμπω.
Στην χώρα μας οι επίσημοι φορείς υγείας σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής του εμβολίου κατά του HPV, κάνουν ενημέρωση και καμπάνια καθιέρωσης του εμβολιασμού αυτού σε κορίτσια από 12 χρονών έως νέες γυναίκες μέχρι 26 χρονών.Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ.

Επίσης στις ειδήσεις άκουσα ότι σκέπτονται να αντικαταστήσουν το τεστ Παπανικολάου με τεστ DNA και ταυτόχρονο εμβολιασμό κατά του HPV. Kάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για την υγεία των κοριτσιών και των γυναικών της νέας γενιάς. ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

δημοσίευμα 1
δημοσίευμα 2
δημοσίευμα 3
δημοσίευμα 4
δημοσίευμα 5
δημοσίευμα 6


ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ

ΦΙΛΜ 1
ΦΙΛΜ 2
ΦΙΛΜ 3
ΦΙΛΜ 4
ΦΙΛΜ 5

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

  1. We get this topic here on "EΜBΟΛΙΟ KAΡKΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡAΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡAΣ - ΜΗΠΩΣ EΙΝAΙ ΤΟ ΙΔΙΟ EΠΙKΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ EΜBΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; Δeίτe τις kaτaγγeλίeς".
    We are in OC|an OC realty.

    my webpage; Orange County Realtor

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails