Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας."

Τόμας Τζέφερσον

Εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Σημείωση Επιστήμης: 


Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.Ο εφησυχασμός είναι καταστροφικός! Διαδιώστε την πληροφορία αυτή σε φίλους και γνωστούς σας.

Πηγή: Υπάρχουν πολλά βίντεο και άρθρα στο διαδίκτυο για το νέο αυτό νόμο στις ΗΠΑ. Δείτε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση εδω http://www.theworldsprophecy.com/senate-bill-s510-makes-it-illegal-to-grow-share-trade-or-sell-homegrown-food/

7 σχόλια:

 1. Αυτό στην Ελλάδα δεν θα το κάνουν ποτέ ... έχεις πάει στα χωριά της Κρήτης ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως σήμερα μπορεί κάποιος να κάνει αμπέλι; Δεν μπορεί γιατί για να κανει κάοιος αμπέλι πρέπει να έχει δικαιώματα απο την αντίστοιχη διευθυνση γεωργίας.
  Αλλιώς είνα παρανομος.Ναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένα ίσως ακριβέστερο άρθρο βρίσκεται εδώ:

  http://laughterandliberty.com/senate-bill-s510-explained-sort-of/

  Ως φαίνεται, δεν θα απαγορεύεται σε μια οικογένεια να καλλιεργεί τα δικά της τρόφιμα, αλλά δεν θα μπορεί να τα πουλά χωρίς την έγκριση - και το ζητούμενο είναι, πως θα μπορεί να παίρνει κανείς αυτή την έγκριση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα στην Ελλάδα είναι που περνάνε τα πάντα και κανείς δε μιλάει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πανελλαδικό Δίκτυο Ανταλλαγής Ντόπιων Σπόρων, Αγαθών και Υπηρεσιών Χωρίς Χρήματα, του Πελίτι
  30 Απριλίου 2011
  στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου
  η 11η Πανελλαδική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών.
  Από τις 11 το πρωί ως της 4 το απόγευμα.
  Ναι το 97% της γεωργικής βιοποικιλότητας έχει χαθεί, έχει απομείνει μόνο το 3%.
  Εμείς προσανατολιζόμαστε στο 3%...

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
  Στο τηλέφωνο 2524022059 από από τις 9:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι
  από Δευτέρα ως Παρασκευή

  Να μας γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  peliti@peliti.gr
  Απαντάει, ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης,

  Πληροφορίες για την Πανελλαδική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών μπορείτε να ζητήσετε στο:
  info@peliti.gr
  Απαντάει η Ζωή Θεοδωσάκη

  Για πληροφόρηση σχετικά με τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, Γενετική Μηχανική και Βιοτεχνολογία, στο email: gisakis@peliti.gr (Βασίλης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλε assos, μην είσαι αισιόδοξος. Θα το καταλάβεις σε λίγο καιρό πόσο γερά μας έχουν στριμώξει. Όπλα τους οι φόροι τα νομοσχέδια και τα πρόστιμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Που μπορώ να βρω ενα site με περισσότερες λεπτομέρειες???

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails