Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερικη προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».
Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.


 Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.

Εκαναν οτι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Οπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.

Οι συγκλητικοί που ψήφισαν υπέρ του S 510:

Akaka (D-HI)Alexander (R-TN)Barrasso (R-WY)......Baucus (D-MT)Bayh (D-IN)Begich (D-AK)Bennet (D-CO)Bingaman (D-NM)Boxer (D-CA)Brown (D-OH)Brown (R-MA)Burr (R-NC)Burris (D-IL)Cantwell (D-WA)Cardin (D-MD)Carper (D-DE)Casey (D-PA)Collins (R-ME)Conrad (D-ND)Coons (D-DE)Corker (R-TN)Dodd (D-CT)Dorgan (D-ND)Durbin (D-IL)Enzi (R-WY)Feingold (D-WI)Feinstein (D-CA)Franken (D-MN)Gillibrand (D-NY)Grassley (R-IA)Gregg (R-NH)Hagan (D-NC)Harkin (D-IA)Inouye (D-HI)Johanns (R-NE)Johnson (D-SD)Kerry (D-MA)Klobuchar (D-MN)Kohl (D-WI)Landrieu (D-LA)Lautenberg (D-NJ)LeMieux (R-FL)Leahy (D-VT)Levin (D-MI)Lieberman (ID-CT)Lincoln (D-AR)Lugar (R-IN)Manchin (D-WV)McCaskill (D-MO)Menendez (D-NJ)Merkley (D-OR)Mikulski (D-MD)Murray (D-WA)Nelson (D-FL)Pryor (D-AR)Reed (D-RI)Reid (D-NV)Rockefeller (D-WV)Sanders (I-VT)Schumer (D-NY)Shaheen (D-NH)Snowe (R-ME)Specter (D-PA)Stabenow (D-MI)Tester (D-MT)Thune (R-SD)Udall (D-CO)Udall (D-NM)Vitter (R-LA)Voinovich (R-OH)Warner (D-VA)Webb (D-VA)Whitehouse (D-RI)Wyden (D-OR)

Αυτοί που ψήφισαν κατά:

Bennett (R-UT)Bond (R-MO)Brownback (R-KS)Bunning (R-KY)Chambliss (R-GA)Coburn (R-OK)Cochran (R-MS)Cornyn (R-TX)Crapo (R-ID)DeMint (R-SC)Ensign (R-NV)Graham (R-SC)Hatch (R-UT)Hutchison (R-TX)Inhofe (R-OK)Isakson (R-GA)Kyl (R-AZ)McCain (R-AZ)McConnell (R-KY)Nelson (D-NE)Risch (R-ID)Roberts (R-KS)Sessions (R-AL)Shelby (R-AL)Wicker (R-MS)


Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνοταν ο νόμος S510 με συνολικές ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.

Εδω οι ψήφοι στην Βουλή http://clerk.house.gov/evs/2010/roll622.xml

4 σχόλια:

  1. ρε παιδιά, το ακούω αυτό εδώ και κάτι εβδομάδες... είναι αλήθεια, ή μούφα; ρωτάω φίλους στην αμερική, και δεν ξέρει κανείς τίποτα... σαν πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΠΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟΥΣ ΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!... (nikos sxizodimos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι είχατε στο μυαλό σας να τα παρατήσετε και να την κάνετε για το χωριό σας να τραφείτε απο τον κήπο και τα ζώα σας,μακρια απο καρτες πολιτη,τσιπακια κλπ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!! Εχουν φροντίσει και γι αυτο.. Μας θέλουν όλους υποταγμένους. Πραγματικά δεν ξέρω τί κατάληξη θα έχει όλη αυτή η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΖΩΑ ΑΠΟ ΧΕΛΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΡΙΟΒΟΥΒΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails