Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το πρόγραμμα "planet" συνεχίζεται κανονικά

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθεί κάποια μεγάλη καταστροφή. Διαβάστε το παλαιότερο άρθρο μας για τις "ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ" , γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα θεωρούν τις δημοσιεύσεις αυτές σενάρια καταστροφολογίας και συνωμοσιολογίας. Δεν πρόκειται όμως περι αυτού και ούτε θα μας εμποδίσει στο να τα ερευνήσουμε. 
Αλλά όταν κάποιοι χαλάνε εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλη τη Γη για αποθήκευση σπόρων και γονιδίων, έργων τέχνης, μουσικών CD, βιβλίων.. ε μήπως επιτέλους πρέπει να ερευνήσουμε τι τρέχει; 


Φαντάζομαι ότι κάποιοι απο εσάς έχετε διαβάσει ή ακούσει για τον Νορβηγό πολιτικό ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιου υπόγειου δικτύου στο οποίο θα καταφύγουν οι "εκλεκτοί". Ο Νορβηγός αυτός είναι πια νεκρός.


Είναι πια κοινή συνείδηση ότι αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και όχι για εσάς και τα παιδιά σας. Πρέπει να ερευνήσετε πιο προσεκτικά αυτά τα θέματα. Κανείς μας δεν έχει την διάθεση να χάσει το χρόνο του διαβάζοντας θεωρίες συνωμοσίας. 


Το βέβαιο είναι οτι αυτοί γνωρίζουν τι περιμένουν και πότε.


Ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα με βεβαιότητα. Οι θεωρίες περι 2012 μάλλον είναι παραπλανητικές. 
Βοηθήστε όλοι σε αυτή την έρευνα.


= = = = = = = = = = = = = =


Ακολουθή μια καινούργια είδηση για το θέμα  Διαβάζοντας πριν από μήνες την είδηση, ότι κάποιοι έθαψαν το "ψηφιακό γονιδίωμα" του ανθρώπου για να το σώσουν σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου, το μυαλό μας πήγε σε λάτρεις της συνωμοσιολογίας και της καταστροφολογίας! Κι όμως...
  Στην ενέργεια αυτή προχώρησε ομάδα ευρωπαίων επιστήμονων! Σύμφωνα με τους ίδιους  το κίνητρό τους δεν ήταν "ο φόβος για το τέλος του κόσμου", αλλά κάτι πολύ πιο τεχνοκρατικό: η ανησυχία τους ότι οι επόμενες γενιές δεν θα μπορούν να "διαβάσουν" τα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα βρίσκονται σε "ξεπερασμένες" τεχνολογικες μορφές!
Η επίσημη εκδοχή για την αποθήκευση του "ψηφιακού γονιδιώματος"
 Για να είναι λοιπόν σίγουροι ότι οι μελλοντικοί κάτοικοι του πλανήτη Γη, θα καταφέρουν να "ξεκλειδώσουν" ό,τι υπάρχει στα σημερινά ψηφιακά συστήματα αποθήκευσης, δημιουργησαν μια ψηφιακή "χρονοκάψουλα". Ενα κιβώτιο δηλαδή, μέσα στο οποίο τοποθέτησαν οδηγίες χρήσεως για το πώς θα "διαβάσει" κάποιος δεδομένα που βρίσκονται μέσα σε ένα σύγχρονο μέσο αποθήκευσης δεδομένων, ένα CD, ένα  DVD ή σε άλλη συσκευή. 
  Η λογική τους ήταν ότι, από τη στιγμή που σχεδόν όλες οι πληροφορίες και γνώσεις του ανθρώπου βρίσκονται πια σε ψηφιακή μορφή, είναι βέβαιο πως οι μελλοντικές γενιές δεν θα έχουν προσβαση σε αυτές, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία αποκωδικοποίησης!
Και η συνωμοσιολογική πλευρά του θέματος!
  Η "θεωρία συνωμοσίας" που θέλει τους επιστήμονες να προχώρησαν στην παραπάνω ενέργεια φοβούμενοι το "τέλος του κόσμου", ξεκινάει από την επιλογή του τόπου και του τρόπου που το έκαναν.
  Η "ψηφιακή κιβωτός", κατασκευασμένη ώστε το περιεχόμενό της να είναι απόλυτα ασφαλές από κάθε κίνδυνο, "θαφτηκε" στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων, σε ειδικό χώρο μέσα σε ένα δαιδαλώδες τούνελ! 
  Με τη συνοδεία ειδικών φρουρών, οι επιστήμονες μετέφεραν την "χρονοκάψουλα" μέσα σε ένα λαβύρινθο από υπόγεια τούνελ, σε μια κρύπτη. Το σφραγισμένο κιβώτιο φέρει κώδικα ασφαλείας, και είναι κλειδωμένο πίσω από μια πόρτα 3,5 τόνων!
Γιατί ήταν απαραίτητη η δημιουργία ψηφιακής "κιβωτού"!
 Η πρωτοβουλία αυτή , κόστισε 15 εκατ. ευρώ, και εντάσσεται σε ένα τετραετές σχέδιο με την ονομασία  "Planets", που έχει ως στόχο τη διατήρηση της ψηφιακής μνήμης της ανθρωπότητας!
  Οι μελέτες δείχνουν ότι τα σημερινά μέσα αποθήκευσης, διαρκούν μόνο γύρω στα 20 χρόνια. Όπως εξήγησε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιέννης, Αντρέα Ράουμπερ, που συμμετείχε στην προσπάθεια, "σε αντίθεση με τα ιερογλυφικά που είναι σκαλισμένα σε κάποια πέτρα ή έχουν γραφτεί με μελάνι σε μια περγαμηνή, τα ψηφιακά δεδομένα έχουν ζωή ετών όχι χιλιετιών.  
  Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι σήμερα υπάρχουν γύρω στα 100 GΒ δεδομένων, δηλαδή περίπου 24 τόνοι βιβλίων, για κάθε κάτοικο του πλανήτη μας. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη είναι πιθανό να οδηγήσει στην απώλεια αυτών των ψηφιακών πληροφοριών, λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε αυτές, άρα στην απώλεια περίπου 3 δισ. ευρώ κάθε χρόνο!
  Αν και κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο "ταφής" της ψηφιακής "κιβωτού", έχουν αρχίσει ήδη οι προσπάθειες εντοπισμού του από ερευνητς που θεωρούν ότι "κάτι άλλο" κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα αυτό!

Πηγή είδησης: http://pyles.tv
1 σχόλιο:

  1. και πως θα το βρουν οι νεες γεννεες, και εαν το ευρουν ΠΩΣ σκατα θα το ανοιξουν εκει που ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails