Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διαίρει και βασίλευε - Η υποδούλωση των επόμενων γενεών

Ψυχολογικά πειράματα και η βαθύτερη κατανόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Επιλέξαμε αυτό το βίντεο σαν το καλύτερο σε κατανόηση και περιγραφή των διαδικασιών που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.


Το βίντεο είναι μία ώρα, αλλά αξίζει να το δείτε ολόκληρο όχι μόνο μία φορά αλλά και 2 και 3 και 4 φορές μέχρι να το μάθετε απέξω. 


Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο πρέπει να το μάθετε απ'έξω. Πιστεύουμε αληθινά οτι κάθε παιδί απο 15 ετών και πάνω πρέπει να δει αυτό το βίντεο. Απο 15 ετών έως 80 ετών. Θα ήταν ευχής έργον όποιος γνωρίζει εκπαιδευτικούς να τους πείσει να το δούνε. Γιατί ξέρουμε οτι τα μεγάλα βίντεο δύσκολα κάθεται κάποιος μία ώρα να τα δεί. Κάντε ότι είναι δυνατόν για να το δούνε περισσότεροι.. 


Προσέξτε ειδικά απο το 40ό λεπτό μέχρι το 47ό περίπου και θυμηθείτε πόσες φορές κάνετε αυτό που περιγράφει το βίντεο και αν είστε λίγο πιο ειλικρινείς, παραδεχθείτε οτι το κάνετε απο τότε που γεννηθήκατε. 


3 σχόλια:

  1. Μπράβο είναι πράγματι άριστο.
    Έχετε δίκιο ποιοί θα κάτσουν 1 ώρα να το δούν έχουν το χρόνο;
    Αν φτιάξατε εσείς το βίντεο καλό θα ήταν στις κάρτες να προσθέσετε και αφήγηση δική σας (διατηρώντας τις κάρτες)
    Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει βίντεο! Πού είναι; Και θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε ένα άρθρο για τους οικονομικούς λαμπτήρες. Να τους αφαιρέσουμε από τα σπίτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails