Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ιερά εξέταση - Ζεί και βασιλεύει!

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Το μεσαίωνα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη δεν τολμούσες να ερευνήσεις επιστημονικά θέματα χωρίς να επέμβει η Καθολική εκκλησία με την Ιερά της Εξέταση.


Αμέτρητα είναι τα θύματά της. Απο τότε, μετά την Αναγέννηση υποτίθεται ότι γλυτώσαμε απο την Ιερά Εξέταση. 


Δυστυχώς όμως τη σκυτάλη της Ιεράς Εξέτασης την πήρε το σημερινό επιστημονικό ιερατείο. Φανατισμένοι και ανόητοι ημιμαθείς "επιστήμονες" δογματίζουν τι πρέπει να ερευνηθεί και τι όχι. Δεν έχουν διδαχθεί τίποτα απο την περίπτωση του Γαλιλαίου, απο την περίπτωση των αδερφών Right κτλ..


Κάποτε είχαν θεοποιήσει την Παλαιά Διαθήκη.Τώρα έχουν θεοποιήσει την θεωρία του Δαρβίνου, την θεωρία της Σχετικότητας, την ψυχανάλυση του Φρόϋντ, την θεωρία του Big Bang.. 


Και αν κάποιος ανθρωπάκος τολμήσει να πει "εγω πιστεύω στον Θεό", αρχίζουν το τροπάριο "σκοταδιστής,οπισθοδρομικός, ανόητος".. Σε πείσμα λοιπόν όλων αυτών που με φασιστική νοοτροπία προσπαθούν να περιχαρακώσουν και να ελέγξουν το τι θα ερευνούμε και τι όχι, σας αναρτούμε αυτό το βίντεο αρνούμενοι να υπακούσουμε σε κάθε εξουσιαστή. Είτε θρησκευτικό ή επιστήμονα ή "προοδευτικό".


Όποιος έχει αντίρρηση δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του. Θα υπερασπιστούμε την ελευθερία μας και την ελευθερία των επόμενων γενεών ακόμη και αν κάνουμε λάθος. Μας ενδιαφέρουν μόνο τα αποδεικτικά στοιχεία και μόνον αυτά. 


Αλλά ακόμη και αυτά δεν θα τα αφήσουμε να περιορίσουν τα όνειρά μας. Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια. Η σημερινή "Δυτική" επιστήμη δυστυχώς έχει χάσει την ελευθερία της, έχει χάσει τα όνειρά της είναι "νεκρή". Εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των "περιούσιων" τραπεζιτών. Οι ανόητοι πολιτικοί σκλάβωσαν και τα πανεπιστήμια σε αυτές τις "εκλεκτές" οικογένειες των "περιούσιων". 


Η "φωτισμένη" ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κατάφερε μετά απο δεκαετίες να μετατρέψει τα παιδιά μας απο επιστήμονες σε σκλάβους οικονομικού κατεστημένου. Έρχονται δύσκολες μέρες και θα δοθούν πολλές μάχες μέχρι να ελευθερωθεί η ανθρωπότητα.




1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια για όλη την υπέροχη δουλειά και για όλα όσα ανεβάζει το Μπλόγκ αυτό.Συνέχιστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails