Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ!


Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:Το περιστατικό είναι όντως πραγματικό και μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσεις πηγαίνοντας σε ξένες ιστοσελίδες όπως αυτή..

Ο Jason και η Jennifer Helvenston

Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώση: Ενα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά"  Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο απο το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα.


Ο λαχανόκηπος στο ζευγάρι του Κόλετζ Παρκ βρίσκεται υπο την απειλή κοπής και με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν τα ξεριζώσουν μέχρι την Πέμπτη.

Ο Jason και η Jennifer Helvenston προωθούν το «Φυτέψτε ένα Σπόρο, Αλλάξτε το νόμο," μια διαμαρτυρία ενάντια στο νόμο του Ορλάντο, που λέει ότι παραβιάζει το συνταγματικό τους δικαίωμα να χρησιμοποιούν ειρηνικά την περιουσία τους για να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμά.

Τον Νοέμβριο, ξεκίνησε η ιστορία σχετικά με τον αμφιλεγόμενο κήπο αφού η πολιτεία ανακοίνωσε στους Helvenstons ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους δεν ήταν σε συμμόρφωση με τον κώδικα της πόλης.

Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που υποστηρίζουν το ζευγάρι επιτρέποντας αρχικά στους Helvenstons να κρατήσουν τον κήπο τους, η πολιτεία από τότε έχει ζητήσει από το ζεύγος να ξεριζώσουν τον κήπο τους και να τον αντικαταστήσουν με γκαζόν διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.

"Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να δώσεις σε κάποιον είναι η ελευθερία να ξέρει ότι δεν θα πεινάσει", δήλωσε ο Jason Helvenston. Ο κήπος μας πληρώνει για το σύνολο των εξόδων της υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής, έχοντας το χαμηλότερο πιθανό ίχνος άνθρακα. Παρέχει πολύτιμη τροφή ενώ είναι ελκυστικός. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ακόμα συζήτηση.

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πλήρη λήθαργο, και αν τους χαλάσεις την ησυχία τους, η τους πείς κάτι το οποίο δεν το έχει πλασάρει κάποια «εγκριτη»πηγή όπως, τηλεοπτικό κανάλι η δημοσιογράφος, θα σε περάσουν για τρελό - η στην καλύτερη των περιπτώσεων συνομωσιολόγο. Μόνο που στην περίπτωση της Ατζέντα 21, (και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το μπλόγκ), τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υφίστανται συνομωσίες. 

Τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων καθώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τους στόχους τους, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν τον όρο "Ατζέντα 21". Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο αβλαβείς ταμπέλες που ηχούν όπως "έξυπνη ανάπτυξη", "ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό" "πράσινη ανάπτυξη" και ιδιαίτερα, "βιώσιμη ανάπτυξη".

Έτσι, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν φέρει την υπογραφή Ατζέντα 21 δεν σημαίνει ότι δεν είναι η προώθηση των στόχων της Ατζέντα 21.

Οι στόχοι της Ατζέντα 21 δεν εφαρμόζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης σε όλα τα κράτη, και βεβαία στην Ελλάδα. Απλά όπως ανέφερα προηγουμένως με διαφορετική ταμπέλα. Αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που συντονίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.

Η «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αποτελεί το σχέδιο δράσης για την απογραφή και τον έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη, το νερό, όλα τα μέταλλα, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλες οι πληροφορίες, όλη η ενέργεια, καθώς και όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο.
Κάθε φυτό, λέει ο «Επίσημος κώδικας ότι είναι κι ένα « επιβλαβές ζιζάνιο »- φυλάκιση η ακόμα και καθημερινά πρόστιμα, μπορούν να σας κλέψουν τη γη.

Μπορούν να σας πάρουν από το σπίτι σας, μέχρι και να σας φυλακίσουν. Οι δικαστικές διαδικασίες όπως καταλαβαίνεται είναι βιτρίνα, καθώς δεν υπάρχει απαλλαγή που να συνδέεται με αυτό τον «κώδικα».

2 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. Π.Χ. ΠΕΛΙΤΙ , MOTHER EARTH , WWF , GREENPEACE ΚΤΛΠ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ H ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εἶναι γεγονὸς ὅτι ὅλες αὐτὲς οἱ νομοθεσίες εἶναι ἀντίθετες μὲ τὶς ἐπιθυμίες τῶν πολιτῶν ΟΛΟΥ τοῦ κόσμου. Ἡ ἐρώτησις εἶναι: οἱ κυβερνήσεις, οἱ βουλευτὲς καὶ ὑπόλοιποι ποιανοῦ τὸ συμφέρον ἐξυπηρετοῦν; Φυσικὰ ὄχι τῶν πολιτῶν, τότε γιατί ὁ κόσμος συνεχίζει νὰ τοὺς ἐπιλέγῃ; Διότι προφανῶς εἶναι ἀνόητοι.

    Ἡ βεβαιότης εἶναι ὅτι οἱ νομοθεσίες αὐτὲς ἀντιτίθενται παντελῶς στὴν ἐπιθυμία τῶν λαῶν καὶ στεροῦνται οἰασδήποτε ἠθικῆς βάσεως. Προβάλλουν κάποια χλιαρὰ ἐπιχειρήματα καὶ λένε στὸν κόσμο ὅτι ἐνεργοῦν δημοκρατικά, ὅταν ἐχουν τὴν κατακραυγὴ τοῦ 98% τῶν ἀνθρώπων στοὺς ὁποίους ἀπευθύνονται. Εἰναι καθαρὰ μισάνθρωποι, ἀντιδημοκράτες ἀλλὰ ὁ κόσμος τελικῶς δὲν ἀντιδρᾶ καὶ τὸ χειρότερο, ἀρνεῖται νὰ σκεφθῇ.

    Ἐπιπλέον γιὰ τὸν προηγούμενο σχολιαστὴ ἔχω νὰ πῷ ὅτι οἱ ΜΚΟ (ἂν δὲν τὸ γνωρίζει), χρηματοδοτοῦνται ἀπὸ τοὺς ἴδιους ποὺ ἐπιβάλλουν τὸ Codex Alimentarius, ποιός λοιπὸν περιμένει νὰ ἀντιδράσῃ καὶ νὰ ζητήσῃ δημοψήφισμα, θὰ χάσουμε τελείως τὸ μυαλό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails